Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dani Schahin en Simon Gustafson? Die doen toch wat ze willen’

Laatste update:

Roda JC Kerkrade zal zo snel mogelijk willen terugkeren naar de Eredivisie, maar Gène Hanssen vraagt zich af of dat gaat lukken. De 59-jarige oud-middenvelder stelt in een interview met 1Limburg in ieder geval dat de mentaliteit moet veranderen in het Parkstad Limburg Stadion.

Mister Roda JC zag ‘totaal geen inzet’ in de met 1-2 verloren thuiswedstrijd tegen Almere City: “Er zijn jongens die met hun enkels in de lucht liggen te schreeuwen en doen. Ze raken gewoon geen bal. Dit is toch geen team? Dit is de nasleep van Ton Caanen en alle andere heren. Dit is toch geen team?”

“Waar willen ze nu mee terugkomen? Denk jij dat het Dani Schahin en Simon Gustafson interesseert? Die vertrekken toch. Dit jaar had je al moeten beginnen met spelers van wie je weet dat ze er volgend jaar ook zijn. Met Schahin en Gustafson kun je niet door. Die doen toch wat ze willen”, besluit Hanssen.

Voor trainer Robert Molenaar kwam de degradatie totaal onverwachts: “Dit is iets wat bij de play-offs hoort, maar wij hadden niet het idee dat dit ons zou overkomen. We hadden alle vertrouwen dat we dit positief zouden volbrengen. Mijn toekomst? Eerst de wonden likken (…) Hier heb ik geen moment rekening mee gehouden”, vertelde hij bij FOX Sports.

Denk jij dat Robert Molenaar de trainer van Roda JC blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat weet je met huurlingen, geldt ook voor Jurjus, Avdijaj, Ndenge, Banggaard en Vancamp. Maar als ik die namen wegstreep zie ik geen basis om meteen weer terug te keren naar de eredivisie. Rosheuvel, El Makrini, Vansteenkiste, Dijkhuizen en Engels? Wellicht zitten er ook nog ontsnappingsclausules in voor degradatie? Een hoop 30'ers bovendien in de selectie (aussar, El Makrini, Kum, Rutjes en Van Peppen). Ik zou niet weten hoe ze dat volgend jaar gaan bolwerken, wellicht toch weer spelers huren?

14 mei 2018 om 07:48

Ik zou ook maar eens een andere trainer aanstellen. Robert Molenaar heeft naar mijn mening bij Volendam al bewezen niet geschikt te zijn voor het niveau van de Jupiler League, hoe deze man ooit een baantje in de eredivisie heeft kunnen krijgen is mij een raadsel.

14 mei 2018 om 13:24

Ben ik helemaal mee eens, Molenaar is niet zo een beste trainer en helemaal niet die dit Roda nodig heeft.
Wat ik helemaal erg vind is dat er van die rare snuiters van alle hoeken van de wereld worden gecontracteerd en de talenten uit Jong Roda link laten liggen!
De aanvoerder van Jong Roda geen enkele kans is gegund dit seizoen terwijl die jongen meer potentie heeft dan alle 4 de verdedigers die er momenteel staan.
Nu ben je toch gedegradeerd en had je net zo goed met de goede talenten aan de slag kunnen gaan en hun de eredivisie kunnen laten ruiken had je meer aan gehad dan een stelletje huurlingen en C voetballers.

14 mei 2018 om 08:07

Volgens mij heeft Gustafson daar beter gepresteerd dan 99% van alle voorgangers op de 10 positie in Kerkrade. Die kun je echt niets verwijten. Vind het ook doodzonde dat Feyenoord hem zo laat gaan. Eindelijk iemand die een splijtende pass geeft en een goede vrije trap heeft. Wanneer hebben we dat voor t laatst gezien?

14 mei 2018 om 09:32

Ik begrijp wel wat hij bedoeld hoor. Gustafson is een hele goede voetballer die je normaal gesproken niet snel bij Roda ziet. Aan de andere kant is het geen speler die, als het niet loopt, de schouders eronder zet en het team op sleeptouw neemt. Dan raakt hij vaak gefrustreerd en daar gaat hij niet beter van spelen. In dat opzicht begrijp ik waarom Gene Hanssen, een typische harde werker, hem er op deze manier uitpikt.

Over Schahin ben ik het wel eens. Die heeft 2 jaar nodig gehad om op niveau te komen en had gisteren bij een 1-1 stand best die bal mogen maken 1 op 1met de keeper. Gustafson was wellicht de beste speler van Roda afgelopen seizoen. Dan is het logisch dat je hem blijft opstellen. Als ze zich met een andere opstelling hadden kunnen redden met spelers die toekomst bij de club hadden, dan had men vast in die formatie gespeeld.

Het gaat een probleem worden voor Roda. Nieuw elftal bouwen voor volgend seizoen en ook nog eens zware concurrentie van FC Twente en NEC in de JL. Sparta zie ik er ook nog wel bijkomen, al denk ik dat het daar na degradatie totaal ineenstort. Die hebben alleen beleid om te overleven gevoerd de afgelopen 8 maanden en totaal niet naar de toekomst gekeken.

14 mei 2018 om 07:55

Oh? En waar baseer je op dat Sparta niet naar de toekomst heeft gekeken? Omdat ze alles op alles hebben gezet niet direct te degraderen? Knap dat je daar al conclusies aan kan verbinden.

14 mei 2018 om 08:26

Waar ik dat op baseer? Op het aanstellen van de huidige technische staf voor 6 maanden. Op basis van het spel wat er alleen op gebaseerd is om wedstrijden te overleven, zonder dat er ook maar enige patronen in het elftal zichtbaar zijn. Op de spelers op het veld die vooral gehuurd worden en komende zomer vertrekken. De spelers die ze huren zijn ook weinig soeps zoals Friday, Nelom. Dat zegt dan weer voldoende over welke spelers er achter lopen en dus nog slechter zijn.

Het beleid in de laatste maanden komt er op mij over dat ze alles op overleven en handhaving zetten en daarna pas verder kijken naar de rest. Dat is meestal een recept voor problemen. Als je met deze selectie zonder huurlingen naar JL moet, dan speel je ook niet mee om de titel.

14 mei 2018 om 09:30

Je weet dat ze paar maanden terug Fraser al hebben aangesteld voor volgend seizoen?

14 mei 2018 om 09:31

Dus er zal best wel wat meer voorbereid zijn.. Maar natuurlijk wacht je even af tot je weet in welke divisie je speelt

Ik vond gustafson als een van de weinigen knokken gisteren. Hij leek als enige te beseffen wat er op het spel stond. Roda moet wel af van het huurbeleid om het zo even te noemen. Ik verbaasde mij enorm over de instelling van Roda na de 0-1. Passieloos bijna arrogante houding van het komt wel goed. Wij zijn de eredivisionist!
Op basis van laatste twee wedstrijden volkomen terecht gedegradeerd op basis van het seizoen minder. Maar het gaat er uiteindelijk om dat je er staat wanneer het moet!

Teveel huurlingen
Teveel oude spelers
Teveel buitenlandse spelers
Geen écht gras
Geen team
Geen jeugd
Geen aansprekende trainer

Terecht dat Roda JC naar Jupiler gaat !

Het begint bij Jurjus. Op zich stond het goed in helft 1, ze wisten we moeten niet 0-1 achter komen. Maar met zo'n domme blunder houdt niemand rekening. Je maakt nog snel in de 2e helft de 1-1, maar op het eind moeten ze de boel wel open gooien natuurlijk. Dan ziet het er slechter uit dan het is. Ook wel de nodige pech gehad tegen Almere oa 3x lat totaal. Paar hele open kansen gemist. Maar goed het gaat al enkele jaren maar net goed in de play offs dus dit moest wel een keer gebeuren.

Ik zie Roda niet 1-2-3 terugkeren ivm leegloop en ivm Twente concurrentie volgend jaar. Ben benieuwd wat Fortuna fans van de degradatie vinden. Leedvermaak of jammer dat de eredivisie derby er niet zal zijn volgend jaar?

Gustafson is met afstand de beste speler van Roda geweest dit seizoen. Dat soort speler is niet naar de zin van knokker Hanssen. De Zweed heeft meer voetbal in zijn kleine teen dan Hanssen in zijn hele lijf heeft gehad. Zonder Gustafson was Roda wss. direct gedegradeerd.

15 mei 2018 om 07:34

Met maar één persoon als Hanssen erbij was de kans op degradatie 95% minder geweest. Ik zie liever dat soort vechters dan van die ballet dansers. Hanssen hadden ze na zo'n wedstrijd 3 dagen aan de zuurstof moeten hangen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren