Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Daley Blind eindstation van schitterende solo-actie; Sávio ook in vorm

Laatste update:

Daley Blind heeft zijn eerste officieuze treffer voor Girona te pakken. De routinier nam in het vriendschappelijke duel met Blackburn Rovers de 1-3 voor zijn rekening, door van dichtbij overtuigend raak te schieten in de verre hoek. Antonino Jastin zette de Amsterdammer vrij voor de doelman middels een schitterende hakbal. Ook voormalig PSV'er Sávio liet zich zien met een fraaie assist. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-3 na een gruwelijke blunder van doelman Juan Carlos.

Bijzonderheden
Girona pakte in de eerste helft de leiding via Cristhian Stuani, die een scherpe voorzet van Viktor Tsygankov van dichtbij tot doelpunt promoveerde. De 0-2 viel in minuut 28. Na een vlotte dribbel vond Sávio de vrijstaande Tsygankov aan de rand van de zestien. De Oekraïner schoot knap raak in de verre hoek. Blackburn kwam terug in de wedstrijd via Harry Leonard, die bij de tweede paal kon binnenlopen. Vijf minuten na rust begon Jastin aan een dribbel vanaf links, waarna hij de Engelse verdediging in de luren legde met een schitterende hakbal. De mee opgekomen Blind kreeg de tijd om de hoek uit te zoeken en koos voor de verre. De 2-3 kwam op naam van Dilan Markanday, die de bal zomaar in zijn voeten kreeg gespeeld van Girona-doelman Juan Carlos. De blunder bleek echter niet fataal voor Girona.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is die Daley Blind niets voor Ajax ?

29 juli 2023 om 23:05

In geen tijden zo hard gelachen!

30 juli 2023 om 09:45

Te duur

Dat laatste filmpje; als je als keeper zo’n fout maakt, kan gebeuren.
Maar dan ook nog zo reageren naar teamgenoten alsof zij een fout maken? Dan sta je nog tien keer harder voor joker.

29 juli 2023 om 23:40

Pickford in een notendop.

Daley Blind, de man die niet goed genoeg meer was voor Ajax, zou nu de beste speler zijn...

30 juli 2023 om 01:57

Dat zegt ook meteen in welke staat van ontbinding de selectie van Ajax is....

30 juli 2023 om 02:57

Was toen hij weg ging al een van de beteren. Wat inderdaad ook wat zegt over de rest, want hij was op z'n retour.

30 juli 2023 om 08:46

Was toen ook niet een van de beteren. Stapelde fout op fout. En is al een tijdje op zijn retour

30 juli 2023 om 08:54

Had je in de eredivisie zat kunnen gebruiken nu, eventueel als opvulling van de selectie. Hij is niet minder dan Wijndal, die laat niks zien.

30 juli 2023 om 15:03

Sterker nog, hij is 100% beter dan Wijndal en Salah Edinne.

Misschien dat Blind sterker functioneren kan als je hem als spil van je team gebruikt. Leuk voor hem dat er een goed begin is! Hopelijk een knallende afsluiter bij het nationale elftal 😂

Leuk voor Daley om gewoon eens in positieve zin in een artikel te verschijnen. De laatste tijd ging het alleen maar over dat hij te slecht zou zijn voor Ajax, Oranje etc. (Al dan niet terecht)
Nu eens positief. Dat gun ik hem. Nog een aantal positieve jaren.

30 juli 2023 om 14:17

Precies dat. Mooie keuze gemaakt ook, leuk team in een lekker land (zou ik zelf ook voor gaan aan het einde van mijn carrière). Ook wel wat voor Blind om dan straks de Conference league of de Spaanse beker te pakken ofzo. Zou mooi zijn.

Qué golazo Daley Blind. Lekkere loop actie ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren