Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

CSKA moet miljoenen schadevergoeding betalen voor Speler van het Jaar

Laatste update:

CSKA Moskou moet Rubin Kazan 5,9 miljoen euro betalen. De club dacht Roman Eremenko afgelopen zomer transfervrij over te nemen, maar de geschillencommissie van de FIFA (DRC) heeft besloten dat de opzegging van het contract van de middenvelder bij Rubin rechtsongeldig is verlopen.

/

De verbintenis van de in Moskou geboren Fin liep immers nog tien maanden door. De DRC heeft de hoogte van de schadevergoeding die Rubin dient te ontvangen daarom vastgesteld op 5,9 miljoen. De club uit Tatarstan had aanvankelijk een vergoeding van negentien miljoen geëist en wilde ook dat Eremenko voor vier maanden geschorst zou worden en dat CSKA twee transferperiodes lang geen spelers zou mogen registreren.

De DRC lijkt Eremenko en CSKA dus te hebben ‘gespaard’: “Dit is een overwinning voor Eremenko en CSKA. We bedanken CSKA voor het vertrouwen en de steun. Hoera!”, laat zaakwaarnemer Marco Trabucco weten via zijn account op Twitter. Eremenko tekende een vierjarig contract in de Russische hoofdstad en werd onlangs verkozen tot Speler van het Jaar van de Premjer Liga. Hij was goed voor dertien doelpunten in 25 wedstrijden.

Is Roman Eremenko goed genoeg voor een West-Europese grootmacht, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor 6 miljoen alsnog een schijntje natuurlijk, geweldige speler.

Zonde, maar desondanks is 5,9 miljoen ook een mooi bedrag voor zo'n fantastische speler. Ben blij dat Cska hem heeft kunnen overtuigen om hier heen te komen samen met Bibras Natcho die samen het verschil hebben gemaakt op het middenveld. Hopelijk blijft Wernbloom ook nog een jaartje bij ons want ondanks zijn vele gele kaarten is het wel een speler die er altijd volle honderd procent voor gaat. Ook ben ik benieuwd welke spits Cska gaat halen in de zomer, want dat was men wel van plan.

10 juni 2015 om 08:29

Hoe doet Musa het bij Cska? Speelt hij nu alleen in de spits sinds Doumbia vertrokken is?

10 juni 2015 om 11:13

Musa doet het prima bij ons. Hij staat nu inderdaad in de spits door het vertrek van Doumbia maar hij doet het daar zeer verdienstelijk. Hij heeft een week geleden zijn contract verlengd tot 2019.

Cska mag van geluk spreken dat de vergoeding niet veel hoger is uitgevallen, dit had wel gemoeten rechtelijk gezien. Maar goed, dit is voetbal he.
Voor Cska is Eremenko een zeer goede speler waar zijn plafond dan ook ligt.

10 juni 2015 om 00:07

Ik denk dat Eremenko zeker een subtopper in een topcompetitie aan kan hoor. Had ook een aanbieding van onder andere Wolfsburg, maar koos bewust voor CSKA omdat wij CL spelen.

10 juni 2015 om 07:39

Wolfsburg ook hoor.

Sterker nog: Wolfsburg speelt al groepsfase en CSKA voorronde

10 juni 2015 om 07:42

Sorry, ik bedoelde natuurlijk het vorige seizoen.

Waarom heeft Rubin Kazan zelf van die zware eisen? Een beetje triest... Dat ze geld willen zien snap ik, maar waarom de speler willen schorsen en een transferban eisen? Echt kleinzielig

10 juni 2015 om 08:22

Rivaliteit, Rubin is een grote club met nu een schitterend stadion en een goede structuur binnen de club. Wanneer zij het de concurrent moeilijk kunnen maken, rechtsgeldig, doen zij dat. Vrij logisch maar wel een tikkeltje gemeen ja.

10 juni 2015 om 09:49

Omdat ze op onrechtmatige wijze een speler kwijtraken. Als je een bod krijgt kun je ervoor kiezen dat te accepteren of niet, ze hadden hem ook aan zijn contract kunnen houden en hem nog in kunnen zetten. Ook kun je onderhandelen over de transfersom. Ik kan me voorstellen dat ze zich goed genaaid voelen door Eremenko en Cska, die er nu goed vanaf komen. Dit schept ook een erg slecht precedent, blijkbaar kun je als speler gewoon verkassen en de gevolgen vallen heel erg mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren