Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Contractontbinding De Visscher volgde na dronkenschap en wildpoepen'

Laatste update:

FC Emmen en Jeffrey de Visscher maakten donderdag bekend in goed overleg uit elkaar te gaan. De aanvaller blijkt echter de dronken wildpoeper te zijn die twee weken geleden in Emmen zijn rijbewijs moest inleveren en op de bon werd geslingerd, zo meldt het Dagblad van het Noorden.

/

De politie zag De Visscher in een ietwat vreemde houding naast zijn auto zitten. De aanvaller van FC Emmen was zwaar onder invloed en zei niet in het voertuig te hebben gereden, maar claimde dat een vriend achter het stuur had gezeten. Hij wist alleen niet meer wie dat was en waar hij was gebleven.

Naar aanleiding van dit incident besloten club en speler de contractuele overeenkomst naar verluidt voortijdig te beëindigen. De Visscher speelde in totaal negentig duels voor FC Emmen en scoorde tien keer, verdeeld over twee periodes. De 31-jarige aanvaller speelde eerder voor onder meer FC Twente en De Graafschap.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zo, dan moet je goed ver weg zijn geweest. Maar om iemand dan maar meteen te ontslaan? Gaat misschien wel een beetje ver.

Kun je dit soort berichten niet beter intern bespreken? Lijkt me nou niet echt prettig dat je straks als "wildpoeper" bekend staat. Maar aan de andere kant, hij heeft het natuurlijk wel aan zichzelf te wijten.

30 november 2012 om 12:49

Het is door Dagblad van het Noorden gepubliceerd en niet door de FC! Hij is inderdaad zelf zo stom geweest om het te doen en als je alles weet lach je je echt slap!

30 november 2012 om 13:17

Ach ja als je moet dan moet je!

Maar weet jij nog meer details dan? Ik heb wel zin om me ff slap te lachen!

Die jongen heeft drastisch hulp nodig, wildpoepen en daarnaast met teveel drank in de auto is te zot voor worden. Terecht dat zo gast wordt ontslagen, dat is toch geen uitgangsbord voor de club.

30 november 2012 om 09:35

Kun je nagaan wat Theo Janssen ooit heeft geflikt toen ie nog bij Twente speelde; daar is wildpoepen niks bij.

30 november 2012 om 09:40

Janssen deed hetzelfde als deze flapdrol, rijden onder invloed, maar Janssen veroorzaakte een ongeluk.

30 november 2012 om 09:40

Voetbalclubs zijn bhier zooo hypocriet in! Als het een 26 jarige sterspeler van een topclub is, krijgt ie alle hulp en nog 3 kansen.... als het jeffrey, de 31 jarige van Emmen is dan wordt ie publiekelijk aan de schandpaal genageld en ontslagen....het is toch ook een simpele wereld..

30 november 2012 om 09:53

Ben het helemaal met je eens hoor. Daar waar bijvoorbeeld Reis diverse kansen krijgt wordt deze jongen gewoon aan de kant gezet. Want ja, verdienen doe je toch niet meer aan deze jongen.
Aan de andere kant, zo werkt het (helaas) nou eenmaal in de huidige maatschappij...

30 november 2012 om 09:55

@clarkkent2,

Nog erger. Patrick Kluivert heeft ooit iemand dood gereden maar werd de jaren daarna op handen gedragen toen hij succesvol was.

Wilfried de Jong heeft hem een keer goed geconfronteerd bij Holland Sport. Mooi gesprek was dat.

30 november 2012 om 10:03

Kluivert werd inderdaad even goed stil toen ze tegen hem zeiden dat ie nog een hoop te leren had

30 november 2012 om 10:04

Nou afcavosje; daar wil ik wel 1 nuance bij aanbrengen. Kluivert, 1 vd meest fantatstsiche spitsen ooit in Oranje, heeft niet de helft vd waardering gekregen die hij op basis van zn voetbal prestaties had moeten krijgen. Ik denk dat dit voor een groot deel komt door de doodrij affaire, de semi aanranding en andere verhalen in de media. Dus op zich is ie er op een andere manier wel voor gestraft.

30 november 2012 om 10:13

Klopt. Kluivert heeft in Nederland een hoop sympathie verloren. Maar je moet het wel in perspectief zien. Volgens mij heeft Seedorf nog meer sympathie verloren door twee penalties te missen. Dat slaat nergens op natuurlijk

En ik denk dat in Barcelona vrijwel niemand weet dat Kluivert ooit een aanrijding heeft gehad. Hij leefde daar op een roze wolk, met z'n eigen café etcetera.

30 november 2012 om 11:52

Hypocriet maar wel logisch. Mensen met kwaliteiten die schaars zijn binnen de voetbalwereld/bedrijfsleven hebben nou eenmaal meer kansen dan iemand waarvan er duizenden rondlopen.

30 november 2012 om 11:54

@afcavosje: Kluivert was niet eens dronken, dus dat zijn 2 totaal verschillende dingen.

En ja, dat wildpoepen.. Echt lekker is het natuurlijk niet maar als je nu in een keer heel erg nodig moet en je gaat ff in de berm zitten.. Beter dan je hele broek onder in de auto ;-)

1 december 2012 om 01:35

Een ding: kluivert was niet dronken!!!!
Hij reed te hard, net als jij en ik ooit te hard rijden!
De man die overleed heeft niet goed in zn spiegel gekeken, toen hij uitparkeerde.
Maar omdat kluivert te hard reed , werd hij door heel nederland voor moordenaar uitgemaakt. Die jongen was toen achttien jaar...achttien Jaar!!!
Lees voor de lol eens zijn biografie....dan leer je patrick iets beter kennen.
Te hard rijden....maar goed dat jullie dat niet doen.

30 november 2012 om 10:18

drastisch hulp nodig? dan kon het nog wel eens druk worden bij de hulpverlening, die man heeft in dronken toestand domme dingen gedaan, zo ken ik er nog wel een paar meer, een mens doet nou eenmaal wel eens domme dingen in het leven, hij moest blijkbaar ook nog erg nodig ook, je kan het moeilijk in je broekie doen hè...ik vind het overigens heel slecht dat het met naam en toenaam zo in de media word uitgemeten, die jongen is zn baan kwijt en wordt publiekelijk ten schande gemaakt, ik vind het belachelijk, het gedrag van Visscher is dom, maar dat van FC Emmen bespottelijk!

30 november 2012 om 12:52

FC Emmen bespottelijk? Zij hebben dit niet naar buiten gebracht, het is de fameuze regionale krant Dagblad van het Noorden die dit heeft gepubliceerd. FC Emmen kan hier weinig aan doen.

30 november 2012 om 10:27

Alsof wildpoepen zo erg is.. Als je moet dan moet je toch gewoon en als je voorlopig nog niet ergens ben waar je kan, dan tjah...

hahaha geniaal.... Dat hij het nog 2 weken geheim heeft kunnen houden...

Ergens lijkt het me dat het Emmen misschien wel goed uitkwam. De verhouding prestatie-salaris viel waarschijnlijk zwaar in het nadeel van De V. uit, waarmee hij Emmen een mooie gelegenheid gaf hier iets aan te doen.

Hoe heeft hij zijn bil dan afgeveegd...

30 november 2012 om 09:19

als je goed tuut bent denk je daar niet meer aan.

OT: Terecht ontslag lijkt me. Niet bepaald goede reclame voor de club. Al hadden ze het beter intern kunnen houden. Weinige wisten dit tot nu toe. En Dhr. de Visscher staat nu natuurlijk bekend om dit incident (ervan uitgaande dat dit een incident was).

30 november 2012 om 09:20

Met bladeren, en takken maar verder dan dat ga ik er niet op in.

30 november 2012 om 11:46

ik denk aan de bon die hij kreeg...

Geniaal toch, zie je het al voor je. Komt die Visscher thuis en moet ie het aan zijn vrouw en zijn familie vertellen, waarom hij ontslagen is. Omdat hij dronken was en ergens buiten wild zat te poepen. Die jongen heeft een beeld voor het leven nu.

Haha wildpoepen wildplassen zullen we allemaal weleens gedaan hebben maar wildpoepen. Maar goede beslissing gewoon uit elkaar gaan zal wel ontslagen zijn. Maar vind sowieso ieder die met alcohol op achter het stuur zit gelijk eruit gooien. Of het nou bij een voetbalclub is of waar dan ook ik zou zulke mensen niet in dienst willen. Maar denk juist bij een voetbalclub zo in dit geval dat je gelijk maatregelen moet nemen

30 november 2012 om 10:11

Wildpoepen heb ik ook al weleens gedaan hoor. Als je moet dan moet je, vooral 's nachts zijn er dan niet veel andere mogelijkheden. Ik denk ook niet dat wildpoepen op zich een groot probleem zou zijn. Stomdronken achter het stuur is dat wel Wat ik alleen niet begrijp is. Als hij naast zijn auto zat had hij toch kunnen zeggen dat niemand achter het stuur heeft gezeten. Je kan toch ook stomdronken naar je auto lopen om er wat uit te pakken en vervolgens gaan lopen of de taxi pakken. Of de auto moet op dat moment op een vluchtstrook of zoiets hebben gestaan dan word het verhaal al wat lastiger.

Dit is vorige week nog op tv in het nieuws geweest. Toen werd niet bekend gemaakt om wie het ging. Toen dacht ik nog je zou maar die agent zijn die hem de broek op moet trekken, de handboeien om moet doen, achter in auto moet zetten en dan met die stank mee moet nemen. Bah.
Dat ze hier dan nu als nog mee naar buiten komen is lekker voor schut. Of zal hij hier ook schijt aan hebben.

Ik zal hem eerlijk gezegd niet missen bij de FC. Komt verwaand over.

30 november 2012 om 11:51

waarom heeft ie hulp nodig? omdat hij zijn voedsael verteerd? gebeurt bij iedereen hoor...en over dronken achter het stuur...praat het niet goed maart denk dat minimaal 1/3 van alle mensen met een rijbewijs wel eens achter het stuur heeft gezeten met een borreltje te veel op...praat het niet goed, want het is gewoon fout. ,maar om meteen te gaan roepen dat hij hulp nodig heeft gaat mij te ver. wanneer je dronken bent, doe je nu eenmaal domme dingen.

Fantastisch. Die vriend was natuurlijk wc-papier halen...

Hahaha ik kan er wel om lachen, wat een kerel.

Ik zag dit al in de krant staan, maar het gaat dus om De Visscher. Ach, die vent spoort ook niet zo en het was toch al geen toevoeging voor FC Emmen.

Wildpoepen, die staat nog op m'n bucketlist.

Zou een goed duo samen in de spits vormen met Poepon. Die 2 zullen de verdedigers van de tegenstander wel een poepie laten ruiken.

Grappig totdat hij met zijn dronken kop jou kind op zijn bumper heeft zitten.
Wildpoepen en als wildpoeper te boeken staat is wel grappig en had leuke spreekkoren op kunnen leveren maar mensen die met alcohol achter het stuur gaan zitten brrr.

30 november 2012 om 09:51

Dit dus dat wildpoepen is op zich nog wel grappig. Maar die mensen die hier lopen te roepen dat het *geniaal* is die snappen het volgens mij niet helemaal. Vind sowieso mensen die met drank op achter stuur zitten mogen van mij niet alleen ontslagen worden maar ook even een tijdje opgedoekt worden. Bij Janssen was er precies het zelfde geval vind het ook schandalig dat Twente hem er niet gewoon gelijk uitgegooid heeft. Zelfde geld voor deze gast hij had ook maar zo iemand aan kunnen rijden. Want als je al zo ver heen bent dat je gaat wildpoepen dan kan je dus echt nooit een auto onder controle houden

30 november 2012 om 10:15

Wild poepen is niks mis mee.

Het wildpoepen ach who cares, als je moet moet je. Ik denk dat ik zeker 20 mensen kan aanwijzen die het al eens gedaan hebben waaronder ondergetekende. maar het rijden onder invloed vind ik wel uiterst kwalijk. Hiermee kan je levens verwoesten en met wildpoepen is het ergste dat iemand erin gaat staan. Dus achja als je lekker een bosje opzoekt who cares man

En Theo Janssen verlamt iemand omdat hij ook met drank achter het stuur zit, maar mag doodleuk blijven voetballen. De logica blijf ver te zoeken..

Het lijkt me wel logisch dat zijn contract ontbonden wordt. Volgens de afbeelding is hij de vaste aanvoerder, ik volg de Jup League niet echt. Dus dan heeft hij een voorbeeldfunctie, hij zou het goede voorbeeld moeten zijn voor o.a. de jeugd en zijn medespelers. Volkomen terecht dit, hij heeft een voorbeeldfunctie.

Ik vond al dat een luchtje aan het hele verhaal zat...

Joh.... dat hij dronken achter het stuur gezeten heeft... is niet goed te praten.
Maar je zal maar dronken zijn.... hoognodig moeten schijten en geen toilet in buurt hebben.
Probeer het maar in te houen...!!

Deze jongen wordt gewoon gedumpt omdat het Emmen gewoon goed uitkomt.

Ah joh, over vier gewoon er een goed boek over schrijven en je loopt binnen. Een 'van der Meijdentje' noemen we dat.

Ik denk ook dat het Emmen gewoon goed uitkomt. Verder zie ik in het stukje nergens staan dat ze hem hebben zien rijden, hij zat vreemd naast zijn auto (te poepen) en daarop is die dus aangehouden. Hoe kunnen ze dan bewijzen dat hij wel gereden heeft? Voor de rest natuurlijk iedereen die met alcohol op rijdt flink straffen maar dat is logisch!
Voor de rest vind ik ontslag wat overdreven. Lijkt mij in prive tijd te zijn gebeurd dus wat heeft Emmen hier over te zeggen? Mijn baas ontslaat me toch ook niet als ik zaterdag dronken een tuin sloop ofzo...

30 november 2012 om 11:11

//hoe kunnen ze dan bewijzen dat hij wel gereden heeft?\\

En als hij nu uiteindelijk gewoon bekend heeft?
Als je tegen de politie in een stom dronken bui al wildpoepend verteld dat je vriend achter het stuur heeft gezeten maar je hebt geen idee wie deze vriend is en waar hij nu is dan heb je in alle opzichten de schijn tegen lijkt me zo.

30 november 2012 om 11:30

Heeft hij bekend? Dan is dat het bewijs toch, alleen kan ik dat niet uit de tekst halen...
En zoals het hier staat heeft hij inderdaad de schijn tegen maar bewijs is er niet of wordt in ieder geval niet bekend gemaakt.?

Dit is gewoon een samenloop van omstandigheden. De Visscher is ook een tijd buiten de selectie gehouden wegens motivatieproblemen, dat werd althans gezegd. Het moge wel duidelijk zijn dat het niet goed zat tussen Emmen en De Visscher dit seizoen.

Ik lees dat bepaalde mensen zijn gedrag nog goed proberen te praten ook... Ik kan mij Theo Janssen nog wel herinneren bij FC Twente, waar hij een zwaar ongeluk veroorzaakte nadat hij onder invloed achter het stuur kroop. Ik had het ook zeer gepast gevonden als FC Twente destijds afscheid had genomen van Theo Janssen.

Lijkt me volkomen terecht dat FC Emmmen deze 'flapdrol' heeft ontslagen. Als profvoetballer heb je nu eenmaal een voorbeeldfunctie en dat houdt niet op in je privétijd. Het is niet dat hij iets te hard heeft gereden of zo. Hij zat stomdronken achter het stuur, wat op zich al een zeer ernstige zaak is en daarnaast heeft hij ook nog eens zitten wildpoepen.
Dat mensen nu dingen roepen als 'hypocrisie' omdat bijvoorbeeld PSV een tweede kans bood aan Reis en FC Emmen overging tot ontslag van De Visscher is voslagen onzin. Elke club maakt nu eenmaal haar eigen afweging en de keuze van FC Emmen heeft niets van doen met de goedheid van PSV betreffende de tweede kans van Reis. Bovendien staat in het oorspronkelijke artikel in het dagblad van het noorden dat deze reden slechts 'mede' de oorzaak was van het ontslag. Er was dus nog wat meer aan de hand.

30 november 2012 om 11:37

Ik vind dat gedoe over een voorbeeldfunctie altijd volslagen onzin. Elke Nederlander heeft een voorbeeldfunctie, omdat (ik denk elke maar verbeter me als ik het fout heb) elke Nederlander wel kinderen in zijn/haar omgeving heeft. U en ik hebben dus ook een voorbeeldfunctie. Deze voetballer voetbalt in de JL wat al geen kont meer voorstelt als we eerlijk zijn. Hem daarom zo straffen omdat hij zogenaamd een voorbeeldfunctie heeft vind ik overdreven. U heeft vast ook wel eens iets doms gedaan waarvan u achteraf dacht, mm dat had ik beter niet kunnen doen. Moet uw baas u nu dan ook ontslaan vanwege (voor zover bekend) 1 misstap? Denk niet dat u de bond of een dergelijke instantie er niet bij haalt.
Mocht u werkelijk een model burger zijn die nooit te hard heeft gereden, nooit met 1 slokje teveel op achter het stuur heeft gezeten (of op de fiets, is ook strafbaar) of noem het maar op dan heb ik niks gezegd maar daar ga ik niet vanuit.

Verder refereert u naar een artikel in een ander dagblad. Die lees ik niet, ik lees enkel VZ en mijn eigen regionale dagblad. Als er dus werkelijk meer aan de hand is wat hier niet wordt gemeld dan kan ik het nog enigszins begrijpen.

30 november 2012 om 12:01

juist sjonnie jij begrijpt het..
word ook altijd zo moe van dat voorbeeldfunctie verhaaltje...
zeker bij ene meneer visscher waarvan niemand ooit gehoord heeft. bij mensen die regels bepalen en /of handhaven kan ik het begrijpen. anders ben je hypocriet maar een simpele jongen die toevallig tegen een bal kan trappen...kom op..;. verder is het gewoon belachelijk dat er bij deze jongen, met naam en toenaam werd vermeld wat er gebeurd is. ja rijden onder invloed is een misdrijf, maar doe niet of hij een mord heeft gepleegd. hij is gewoon stom geweest en word hiervoor al (dubbel) gestraft! nu zijn naam zo in de media komt word hij dus 3dubbel gestraft...

30 november 2012 om 12:07

@babelagtig

Jeffrey de Visscher is anders een redelijk bekende voetballer...

Er wordt ook niet gedaan alsof hij een moord heeft gepleegd, maar het is wel een kwalijke zaak. Hij had ook een zwaar ongeluk kunnen veroorzaken. Zou je er dan nog zo licht over denken?

30 november 2012 om 12:08

@babelagtig
Helemaal mee eens! Een normale burger wordt gestraft met een boete en(ligt aan de hoeveelheid) rijbewijs kwijt. Een baas komt hier nooit achter en ontslag gebeurd dus zelden... Daarnaast is het altijd een klein blokje in de krant met 31jarige emmenaar (of hoe je heet als je daar woont) gepakt voor/met:........

Omdat deze meneer dus een balletje kan trappen krijgt hij dezelfde boete en rijbewijs behandeling. Volkomen terecht! Vervolgens wordt hij ontslagen wat eigenlijk nergens op slaat. Dat hij niet goed functioneert of iets is een goede reden maar iemand ontslaan om privé aangelegenheden vind ik absurd. Vervolgens wordt deze man ook nog eens met naam en al in de krant gezet wat ik persoonlijk echt schandalig vind van FC Emmen!

Een voetballer in de JL verdient voor zover ik weet nog minder als de meeste topklassers... Hij heeft dus net zo veel voorbeeldfunctie als een gewone Nederlander en dient dus ook zo bestraft te worden.

@gemmenfc
Dat kan iedereen die met alcohol achter het stuur kruipt. Hiervoor dient hij ook gestraft te worden maar wel op de normale manier zoals elke Nederlander wordt bestraft. Als u dronken op een fiets stapt, slingert en een auto moet voor u uitwijken, raakt in de slip en rijdt zichzelf dood op een boom, dan wordt u ook niet ontslagen lijkt mij?
Verder vind u het misschien een redelijk bekende voetballer maar ik ken er niks van...

30 november 2012 om 12:17

@sjonnie shampo...

Ik vind het prima dat je een mening hebt over voorbeeldfuncties, maar nu begin je echt onzin uit te kramen. FC Emmen heeft helemaal niets in de krant gezet, sterker nog.. FC Emmen kwam helemaal niet naar buiten met de reden van De Visscher's contractontbinding.je spreekt jezelf nu trouwens ook een beetje tegen, want begrijp ik het nu goed dat spelers uit de JL geen voorbeeldfunctie hebben? Welke spelers hebben dat dan wel? Want we hebben allemaal een voorbeeldfunctie toch? Waar trek je de grens dan als ik vragen mag.

30 november 2012 om 12:27

jeffey de visscher is misschien in emmen een redelijk bekende voetballer, maar ik kan me zijn naam niet herrineren.
wat betreft dat voorbeeldfunctie gebeuren spreekt hij zich helemaal niet tegen, ik haal het niet uit de tekst in ieder geval..hiuj zegt dat een jl speler net zoveel voorbeeldfunctie heeft als elke andere nederlander....

30 november 2012 om 12:33

@gemmenfc
Als je de tekst helemaal leest zeg ik inderdaad dat hij net zo veel voorbeeldfunctie heeft als een gewone Nederlander. Daarnaast lijkt mij dat FC Emmen dit naar buiten brengt, wie zou het anders moeten doen? Ik ga er niet vanuit dat hij zelf de krant heeft gebeld..
Verder vraagt u mij waar ik de grens trek maar op welk gebied? Van wat wel en niet mag?
In dat geval gewoon justitie zijn werk laten doen. Alle overtredingen zijn vastgelegd dus de straf moet voor iedereen gelijk zijn of je nu Messi heet of Gemmenfc

30 november 2012 om 12:41

@babelagtig

Jeffrey de Visscher heeft bij FC Twente, Heracles, De Graafschap, Cambuur en Emmen gespeeld... Dan ben je in het oosten en noorden van het land wel een redelijk bekende voetballer.

@sjonnie shampo

Ik weet ook niet wie dit naar buiten heeft gebracht, maar weet wel dat FC Emmen dat niet heeft gedaan. Ik vraag me af wanneer voetballers wél een voorbeeldfunctie hebben. Je noemde specifiek de JL, mag ik dan aannemen dat spelers uit de Eredivisie wel een voorbeeldfunctie hebben volgens jou? Ik wil wel eens weten wat het criterium is volgens jou.

30 november 2012 om 12:57

@sjonnie ken jij het Dagblad van het Noorden? DIe zijn hiermee gekomen en hoe zij dat weten... door onderzoek! Doen ze heel graag!!

30 november 2012 om 13:21

@gemmenfc
Het lezen blijft volgens mij moeilijk. Ik heb in meerdere post aangegeven dat ik vind dat iedereen een voorbeeldfunctie heeft omdat iedereen kinderen in zijn/haar omgeving heeft lopen. Het doet er volgens mij dan ook niet toe of je bij Ajax voetbalt, Emmen voetbalt of achter een vuilniswagen aan wandelt. Het criterium is dus dat je een mens bent, hoop dat het zo duidelijk is?

Op uw reactie tegen Babelagtig wil ik even het volgende kwijt. De betreffende speler heeft er onder contract gestaan maar spelen is een nogal groot woord. Hij heeft in totaal 22 keer zijn opwachting mogen maken in de Eredivisie. Zo'n geweldige voetballer ben je dan volgens mij niet.

@don J.
Nee die ken ik niet, maar die krijgen de info ook ergens vandaan. Lijkt me niet dat de speler het naar buiten brengt. Politie zet er nooit een naam bij dus blijft eigenlijk maar 1 partij over. Dit is echter niet te bewijzen dus dat gedeelte zal ik terug nemen.

30 november 2012 om 13:33

@sjonnie shampo

"een voetballer in de JL verdient voor zover ik weet nog minder als de meeste topklassers... Hij heeft dus net zo veel voorbeeldfunctie als een gewone Nederlander en dient dus ook zo bestraft te worden. "

Wat wil je hier dan eigenlijk mee zeggen?

Dus spelers genieten alleen bekendheid als ze regelmatig in de Eredivisie spelen? Ik denk dat voetbalsupporters die de JL volgen wel op de hoogte zijn van Jeffrey de Visscher's bestaan.

30 november 2012 om 14:08

Volgens mij ga je het nooit snappen maar goed.
Wat ik hier mee al de hele tijd zeg is dat iedereen gelijk is als het draait om voorbeeldfuncties. Een Eredivisie speler is naar mijn mening niks meer of minder als een putjesschepper of wat dan ook.
Met het salaris wou ik aangeven dat een JL speler hoogst waarschijnlijk nog minder verdiend als een "gewone" Nederlander en dus helemaal niet zo bijzonder is. In mijn dorp woont toevallig Jeffrey de Ruiter, die kent u vast ook.... Hij voetbalt bij FC Oss maar er zijn weinig mensen die tegen hem opkijken. Dit omdat de JL nu eenmaal niet zoveel meer voorstelt. Verliezen niet voor niks steeds vaker van Topklassers.
Dat de mensen die de JL volgen zo'n persoon wel kennen maakt het nog geen Bn'er. Ik vind dat deze man harder wordt gestraft dan "normale" burgers terwijl hij niks meer of minder is.
Als u wel enorm tegen deze meneer opkijkt moet u dat zelf weten maar voor mij is het een gewone burger net als een van Bommel of Sneijder die toevallig leuk kunnen voetballen. Ik kijk meer op tegen het ambulance personeel en dergelijke en staat me niet blind op het voetbal wereldje. Zoveel stelt het nou ook weer niet voor.

Mocht u nu nog niet snappen wat ik al een reactie of 5-6 zeg dan heeft u pech. De meeste hier snappen mijn punt denk ik en als u het dan niet snapt... tsja wat moet ik dan nog meer uitleggen. Een tekening snapt u dan misschien wel maar dat is me teveel werk, sorry.

30 november 2012 om 14:39

@sjonnie shampo

"een voetballer in de JL verdient voor zover ik weet nog minder als de meeste topklassers... Hij heeft dus net zo veel voorbeeldfunctie als een gewone Nederlander en dient dus ook zo bestraft te worden. "

Dit komt over alsof spelers die wél meer zouden verdienen, wél een voorbeeldfunctie zouden hebben.

Ik heb volgens mij ook nooit gezegd dat De Visscher een Bn'er is, maar dat hij in het oosten en noorden van het land een redelijk bekende voetballer is. Of snapte je dat niet? Ik vind het op zich prima dat je zo denigrerend doet tegen mij hoor, maar doe het wel goed.

30 november 2012 om 14:57

@gemmenfc
Het gaat in dit geval om een voetballer in de JL, vandaar dat ik dat voorbeeld gebruik. Als je gewoon leest zie je dat ik al een keer of 3,4,5 heb aangegeven dat voor mij ook spelers uit de eredivisie gelijk staan aan "normale" burgers. Als u nu eerst gewoon de hele comments van mij leest voor u een reactie schrijft zou dat hoogst waarschijnlijk al de helft schelen.
Verder mag u vinden dat het in het oosten en noorden een redelijk bekende voetballer is. Dat is u mening en ik denk dat nog geen 10% van de mensen daar ooit van hem hebben gehoord.
Verder kun je nergens uit mijn comment opmaken dat ik u niet snap... Ik stel namelijk niet steeds dezelfde vraag waarop het antwoord allang gegeven is. Vandaar het denigrerende.
U mag hem bekend vinden en dat is waarschijnlijk omdat u Emmen fan bent (gezien uw nickname). Dat wil niet zeggen dat de rest van Nederland of het noorden en oosten daarvan naar de JL kijken want dat is over het algemeen niet om aan te zien.

30 november 2012 om 15:11

@sjonnie shampo

Ik neem inderdaad aan dat de meeste voetbalsupporters uit het oosten en noorden van het land Jeffrey de Visscher wel kennen ja. Het heeft niet zoveel te maken met het feit dat ik een Emmen fan ben, want er zijn tal van spelers van Emmen waar de meeste mensen nog nooit van gehoord hebben.

Het gaat inderdaad om een speler uit de JL, maar je geeft daarnaast aan dat bepaalde spelers volgens jou meer verdienen in de Topklasse, wat volgens mij niets te maken heeft met deze hele discussie... Vandaar dat het overkomt dat je onderscheidt maakt.

30 november 2012 om 16:03

@gemmenfc
Ik zal Maurice de Dog even vragen voor een onderzoekje. Denk dat nog geen 10% hem kent. Dit om dezelfde reden dat de meeste mensen nog nooit van die andere spelers hebben gehoord.
Met het salaris gaf ik (nogmaals) aan dat een JL speler niks meer is als een gewone burger. Dat heb ik er telkens vrij duidelijk bij gezegd maar lezen blijkt opnieuw niet uw sterkste punt. Zoals al eerder gezegd, leest u alstublieft mijn hele reacties en niet korte stukjes waarop u dan reageert terwijl u de essentie van mijn comment mist.

30 november 2012 om 16:24

@sjonnie shampo

Dus supporters van clubs kennen hun oud spelers niet? Hij heeft bij veel clubs uit het oosten en noorden gespeeld, dus lijkt het me wel vrij logisch dat hij een bekende is? Ik snap overigens ook totaal niet waarom je zo'n punt maakt over de bekendheid van deze speler...

Met het salaris gaf je inderdaad aan dat een JL speler niks meer is als een ander... Hebben mensen met een hoger salaris wel meer waarde dan? Dat heb je ook meerdere malen aangegeven ja... Hoe je het nu allemaal schrijft, kun je op heel veel manieren interpreteren.

Ik stop trouwens met deze discussie, want schijnbaar heb je moeite met een andere mening.

Oke, motivatieproblemen dan moet je als club denken heb je er wat aan. Maar komop zeg, ieder mens, of je nou profvoetballer bent of niet, mag best een keer wat verkeerd gedaan hebben. Denk je nou werkelijk dat geen enkele profvoetballer dit soort dingen doet? Dan hou je jezelf mooi voor de gek. Zij zijn ook mensen.. Jeffrey heeft de pech dat die betrapt word en dat zijn clubbie dit openlijk aan iedereen publiceerd. Ga het boek ''geen genade'' van andy van der meyde lezen, dan lees je wel dat de meeste profvoetballers ook wel eens gek doen.

30 november 2012 om 11:33

//denk je nou werkelijk dat geen enkele profvoetballer dit soort dingen doet?\\

Er zijn niet heel veel mensen, laat staan profvoetballers, die aan wildpoepen doen.

30 november 2012 om 11:38

Er zijn niet heel veel mensen, laat staan profvoetballers, waarvan dit op deze manier naar buiten wordt gebracht. Ik denk dat als Maurice de Dog een onderzoekje gaat doen de cijfers nog wel eens tegen kunnen vallen...

30 november 2012 om 11:40

Dat terzijde, ik heb het over de oorzaak waarom die uiteindelijk dit soort dingen doet. En die oorzaak is dronkenschap of weet ik het en dat is geen wildpoepen.

30 november 2012 om 12:06

er zijn genoeg mensen die aan wildpoepen doen...denk aan mensen die een boswandeling maken, wielrenners poepen zelfs gewoon op hun fiets, vrachtwagenchauffers hebben vaak gewoon een rol wcpapier in hun cockpit liggen...heb zelf ook wel eens zitten schijten in het bos hoor...en waar denk je dat zwervers poepen??
ook heb ik wel eens meegemaakt dat ik smorgens aankwam bij het cafe waar ik werkte dat er een dikke drol lag gedraaid op en terrastafel voor de deur...
je hoort er misschien niet veel over maar het gebeurt genoeg!

Ik denk ook niet dat hij ontslagen is voor het wildpoepen, voor zover ik weet mag je dat in het buiten gebied zolang niemand je ziet. Maarja als agenten er daarna achter komen dat je stom dronken achter het stuur heb gezeten en het ook nog eens nodig vind om tegen die agenten te liegen ben je niet echt een goed voorbeeld.

Alleen jammer dat er in de voetbal wereld met verschillende maten word gemeten. Mocht het een topspeler betrekken van een club die nog financiele waarde heeft word er niks aan gedaan, en word er zelfs hulp aangeboden. Deze jongen is EN oud EN heeft een aflopend contract.

Hopelijk leert hij hiervan en kan hij snel een club vinden.

de voorzitter van emmen laat zijn hond 3x per dag wildpoepen, die mag niet op de wc. hoezo mag deze speler niet een keertje zijn darmen legen op straat. als je moet dan moet je.

30 november 2012 om 14:38

Omdat hij geen zakje bij zich had om het op te ruimen.

Als je moet dan moet je heh?! maar om iemand te ontslaan omdat ie wild poept? raar!!

Misschien KAN HIJ Ergens ALS Terreinknecht HET Veld Bemesten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren