Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Competitiegenoot van Hammarby gooit extra olie op het vuur richting Twente

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

In Zweden raakt men maar niet uitgesproken over het verhitte Conference League-tweeluik tussen FC Twente en Hammarby IF. Nadat het vorige week in de Grolsch Veste vreselijk uit de hand liep op de hoofdtribune, blijft het uitvak in de Tele2 Arena in Stockholm donderdagavond leeg. Ook bij Mjallby AIF, competitiegenoot van Hammarby, houdt het de gemoederen bezig.

De huidige nummer negen van de Zweedse competitie deelde dinsdag een plaagstoot uit aan FC Twente middels een aankondigingsvideo op Twitter. In het filmpje is te zien hoe een man door middel van een puzzel achter de nieuwste aanwinst moet zien te komen. Bij het woord 'no show' hoeft hij niet lang na te denken. "Dat moet Twente zijn."

Twente-fans kregen in eerste instantie toestemming om af te reizen voor de return in de tweede voorronde van de Conference League, maar worden nu alsnog afgeraden om te gaan. 'Nieuwe informatie over de veiligheidssituatie' heeft de clubleiding van Twente doen besluiten om de supporters in Enschede te houden. Wel vergoedt de club (een deel van) de kosten die zijn gemaakt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze zijn er maar druk mee. Oprollen die Scandinaviërs en door.

Grapje is prima hoor, maar het begint langzamerhand wel erg vermoeiend te worden hoor..

Daar past maar 1 antwoord bij, en dat is rechtstreekse elemenatie van die lui uit de Conference League door Twente.

2 augustus 2023 om 09:48

Dan hadden die 'supporters' maar niet zo idioot moeten doen. Terecht dat ze nog even mee door gaan. De return komt eraan dus is het nog relevant.

2 augustus 2023 om 10:08

Inderdaad. Hopelijk beseffen de supporters van Hammarby wat ze gedaan hebben!

2 augustus 2023 om 10:15

Zelfreflectie is de Zweden vreemd…

2 augustus 2023 om 10:17

Zelfreflectie kennen ze daar niet inderdaad. Självreflektion wel. Kun je ook kopen bij de Ikea.

2 augustus 2023 om 14:06

Dit is Hammerby niet hè? Dit zijn de tegenstanders van Hammerby in de reguliere competitie. Is een leuk grapje, meer niet.

2 augustus 2023 om 14:34

Dat maakt het toch juist gek? Plaagstootje naar je competitie genoot kan ik nog wel inkomen, maar waarom zou je dat doen naar een club waar je 0,0 mee te maken hebt?

2 augustus 2023 om 14:46

Ze spelen toch allebei tegen Hammerby? Dat is toch hun gemene deler?

Dit is totaal geen olie op het vuur en wordt alleen (poging tot) aangewakkerd door de media. Klein geintje van een club die wat meer views wil pakken, niet meer en minder.

2 augustus 2023 om 09:59

Vanaf minuut 1 na de loting werd er vanuit Zweden olie op op het vuur geegooid. Er zouden te weinig kaarten beschikbaar worden gesteld door Twente, er werd zelf aangifte gedaan, ze zouden die boeren we even aanpakken en ook na de incidenten van afgelopen donderdag wordt er eenzijdig bericht. Geen woord over het gedrag van Hammerby supporters.

2 augustus 2023 om 10:23

Inderdaad, zo zie je ook maar dat het gewoon een huis tuin en keuken clubje is en in alles minder professioneel als Twente is. We verdienen deze ronde te overleven, vooral na het vuile spel van Hammarby

2 augustus 2023 om 10:33

Ik heb het specifiek over het bovenstaande bericht waar een Mjällby olie op het vuur zou gooien, dat is onzin. Jij haalt er direct andere zaken bij.

2 augustus 2023 om 12:52

Dit is Mjällby hè, een andere club in Zweden.

2 augustus 2023 om 12:54

Alsnog onzin om dit te maken. Je hebt niks met deze pot te maken en je weet dat het verhit ligt.

Dit is gewoon Zweedse humor, hoor dit soort grapjes ook bij de IKEA in de wandelgangen. Moet je van houden denk ik

Dit is humor vanuit de Zweedse kant. Uiteindelijk kan ik dit beter hebben dan grof geweld of vechtpartijen!

Nou rol ze maar op. Dit is onschuldig natuurlijk maar hoop dat ik nooit meer iets met hammarby te maken hoef te hebben, verschrikkelijke club. Bij Twente is er vanalles mis gegaan maar ze zijn dan ook niet vies om deze fouten in te zien. Hammarby heeft vanaf moment 1 olie op het vuur gegooid in plaats van de fans rustig te houden. Ook na donderdag heb je nog geen woord gehoord over het feit dat er hooligans ipv sponsoren in het sponsorvak zaten. Nu al spanning voor morgen!

Dank je wel fijne “Twente supporters “ Hier is de club erg blij mee.

2 augustus 2023 om 11:38

"Twente hooligans", de echte supporters hebben hier namelijk niks mee te maken.

Wie kan mij uitleggen waarom een competitie genoot van Hammarby dit filmpje heeft gemaakt? Als de "harde kern" van Hammarby dit zou doen kan ik het ergens begrijpen maar waarom doet een andere club dit in vredesnaam?

2 augustus 2023 om 12:55

Misschien verstandig om het artikel te lezen en dan pas te reageren? Staat er gewoon in.

Het kan nog wel eens een beladen potje worden voor Twente. 1-0 is maar een magere tussenstand, en het rood van Twente werkt als een lap op een stier. Dus kom je per ongeluk op achterstand kan het zo maar opeens in het voordeel van Hammarby omslaan. Het is nog niet klaar….

2 augustus 2023 om 11:39

Zo zonde dat "we" vorige week niet wat extra doelpunten hebben gemaakt, was zeker de mogelijkheid voor en nu word het idd nog een lastige klus.

2 augustus 2023 om 11:51

Klopt, want het ene potje is het andere niet. Je krijgt niet beloofd een kopie van de vorige wedstrijd; zie talloze voorbeelden. Het is wel zo dat maakt Twente de eerste goal, dat dan de angel er wel eens snel uitgetrokken kan zijn. Maar op voorhand lijkt dit geen appeltje eitje.

2 augustus 2023 om 12:11

Een vroege 0-1 zou natuurlijk het ideale scenario zijn! Hoe langer het 0-0 blijft des te meer de spanning in de koppies toe neemt.
Niet dat Hammarby enige indruk heeft gemaakt vorige week, maar met een beetje geloof en het eigen publiek erachter moet je wel uit kijken.

Hahaha ze houden zich wel erg veel bezig met FC Twente. Een goede zelfreflectie zou voor de Zweedse fans niet verkeerd zijn. Knikker ze er maar uit, Twente.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren