Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubtopscorer ADO blinkt uit: ‘Echt een klassespeler, heel belangrijk’

Laatste update:

ADO Den Haag pakte zaterdag in de gevarenzone van de Eredivisie op eigen veld drie belangrijke punten. SC Cambuur werd in het Haagse Kyocera Stadion met 3-0 overtuigend verslagen. De ploeg uit de residentie wipt daarmee in de stand over de Friezen heen. Na afloop was coach Maurice Steijn te spreken over de uitslag maar vooral ook over Mathias Gehrt.

/

Gehrt brak de ban in Den Haag: de inzet van de Deen verdween via Ramon Leeuwin in het Friese doel. De middenvelder uit Denemarken gooide de wedstrijd, die eigenlijk na de 2-0 geen moment echt spannend meer was geweest, helemaal in het slot. “Hij is echt een klassespeler”, verzekerde Steijn. “Ook in de periode dat we moeizaam speelden hield hij een bepaald niveau. Hij heeft al vijf keer gescoord en een assist gegeven, heel belangrijk voor ons.”

Volgens Gehrt, die in de zomer werd overgenomen van Brøndby IF uit Denemarken, gaat het steeds beter met zijn spel. “Toen ik net in Nederland kwam moest ik wennen aan de manier van spelen, maar ik begrijp steeds beter wat er in bepaalde situaties van me wordt gevraagd. Daardoor gaat het met mijn prestaties de goede kant op.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is echt een toppertje!
Toornstra was (is) goed maar deze kleine man is nog beter gewoon, en dat in zijn eerste jaar.

Eindelijk heeft er iemand van de scouting een keer op zitten letten!! Chapeau.

10 november 2013 om 09:58

Dan kan het toch een 'toppertje' zijn voor ADO-begrippen, azijnpisser.

ot:
Zeer aardige speler. Hij heeft een beetje de speelstijl van Lasse Schöne. Daarnaast zal hij niet voor niks jeugdinternational zijn. Ik deze jongen zeker verder komen dan ADO.

10 november 2013 om 12:45

Thanks.. jij snapt hem wel.
Voor ons is dit echt een zeer nuttige speler.
Tijdens samenvattingen valt hij misschien niet zo op, maar als je zijn inzicht ziet tijdens die 90 minuten is echt geweldig om te zien van een mannetje van 21.
Daarom voor ons een topper!
Komt ook zeker verder dan Ado, absolute wereld top valt te betwijfelen maar europese subtop absoluut

10 november 2013 om 15:25

Hij heeft het toch ook niet over Ajax of PSV hij praat heel duidelijk over ADO

La Haya kan je me misschien meer over hem vertellen, volg Ado niet.

10 november 2013 om 16:39

Ken hem ook niet zo goed, hij is er pas net.
Maar nu is al te zien dat deze jongen erg veel inzicht heeft, houdt iedere bal bij zich en doet er 9 van de 10 keer iets goeds mee.

Echt een kleine dynamische middenvelder met scorend vermogen en moois pasjes, maar ook die het vuile werk naast Holla weet op te knappen.

Echt een heerlijke speler!

10 november 2013 om 17:57

dat was Lex Schoenmaker jr, mag wel een keer gezegd worden

Maurice is bijna jarig zie je snel ben blij voor je met je overwinning

10 november 2013 om 08:20

Neem aan dat je op mij reageert?

Denk niet dat Maurice mij uitnodigt en daarbij heb ik de 20e al wat te doen, maar bedankt voor de felicitaties in ieder geval.

Goeie speler deze Gehrt. Heeft een goeie pass in de benen en heeft toch een aardig overzicht in zijn spel. Vind hem samen met van Duinen toch de twee toppers van Ado. Ook spelen ze samen heel goed. Hebben ze bij Den Haag mooi werk van gemaakt om Gehrt te halen.

Zal best een goede voetballer zijn , maar een rode kaart was duidelijk op zijn plaats geweest wegens moedwillig spelbederf. Cambuurdoelpunt onterecht afgekeurd. Bij 1ste Ado doelpunt duidelijk een overtreding vooraf. En dan een coach die opgenomen moet worden omdat hij behoorlijk gestoord tegen de arbiters omgaat. Gauw psychisch laten behandelen en anders maar ontslag. Al met al wwn gwatolen overwinning.

10 november 2013 om 09:38

En toen werd je wakker? Kan er van cambuur ok 2 opnoemen die rood moesten krijgen. Terechte overwinning en cambuur volgend jaar weer naar telster uit.

Ook familie van Jules de Corte zeker ??? Ik denk dat de snackboer ook een goede avond had met die toeschouwersaantallen.

10 november 2013 om 10:36

O jee Cambuur speelt een keertje in de eredivisie. De supporters hebben eindelijk een andere rit dan telstar uit. Na 1 of 2 jaar degradatie voetbal zitten jullie met net zoveel man in het uitvak als Ajax al 5 jaar bij ons.

Gehrt is een uitstekende voetballer. Mag wel wat meer body krijgen... Las ergens dat Ajax ooit interesse in hem had, maar uiteindelijk voor Eriksen koos.

11 november 2013 om 08:55

Waha er waren maar 60 man...... De rest zat op de thuistribune aangezien er gewoon vrije verkoop was.... Dat er bij ons een idioot(te) rondloopt die dan een buscombi beslist....
Maar verder eerst maar even kijken hoe alles loopt dit jaar... Zo goed is ado ook weer niet.

Goeie speler, niet beter dan Toornstra, maar in ieder geval veel doelgerichter. Het is ook mooi voor Mike, ze hebben een klik en dat zou nog zomaar eens een magisch duo kunnen vormen.

Ik zie Gehrt wel nog beter worden dan Toornstra, in zo'n korte tijd zo imponeren in een matig spelend team. Echt een geweldige prestatie.

Goeie speler, alleen moe ik we lzeggen dat Cambuur er ok helemaal niets tegenover zette... Ergerde me kapot aan Cambuur....
Trouwens een mooi stadion, maar heb het idee dat het Zuiderpark toch echt wel wat mee zijn charmes had.

11 november 2013 om 20:48

ADO hield het compact en ze zetten op de juiste momenten druk. Ze mochten van ADO ook voetballen op het middenveld, maar zodra Cambuur bij de zestien kwam wisten ze het niet meer.

12 november 2013 om 08:42

Klopt helemaal, maar het is op dit moment ook niet moeilijk om ons uit de 16 te houden. We koen daar echt te kort,gaat ons nog opbreken dit seizoen.

Haagse Gertje! Gaan we nog veel plezier aan beleven!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren