Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubloze Smolarek maakt kans op contract: 'We zien hem als spits'

Laatste update:
/

NAC Breda heeft Ebi Smolarek op proef. De 31-jarige aanvaller speelt zaterda mee in het oefenduel van de Bredase club met de Zundertse selectie. "We willen bekijken hoe Ebi er voor staat", reageert technisch directeur Jeffrey van As op de stageperiode.

De Eredivisionist uit Breda wil Smolarek, die vooral bekendheid geniet als flankspeler, testen als centrumspits. Eerder deze week werd Koen van der Biezen in die hoedanigheid afgetest. "We willen een goede stand-in hebben voor Alex Schalk. Ebi heeft heel veel ervaring en zou voor ons mogelijk van waarde kunnen zijn", vertelt Van As vrijdagavond aan BN/De Stem.

"Daarbij is het uiteraard een voordeel dat hij ook vanaf de zijkant kan spelen. Maar in principe zien we hem als spits."Smolarek streek afgelopen seizoen neer bij ADO Den Haag, dat hem transfervrij oppikte nadat de Pool wegging uit Qatar. In de twaalf duels die Smolarek voor de Eredivisieclub speelde, scoorde hij niet vaker dan twee keer. Dat resulteerde in het niet aanbieden van een nieuw contract.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft bij Ado vorig seizoen toch niet weten te overtuigen, dus lijkt me sterk dat hij voor ons wel van betekenis kan zijn. Aan de andere kant moeten we vissen uit een zeer beperkte vijver en moeten we misschien wel genoegen nemen met een spits van zijn kaliber.

14 juli 2012 om 00:41

Ik hoop dat hij succesvol wordt in Breda. Gun het hem en de club wel. Bij Ado was het niet top, maar kwam hij niet helemaal fit en ook nog eens in de winterstop binnen. Met een goede voorbereiding kan hij een stuk verder komen.

ik ben benieuwd of hij echt een goeie aanwinst is voor nac ik vond hem bij ado vorig jaar niet echt goed spelen en ik denk als hij geaccepteerd word bij nac dat hij niet te veel minuten krijgt.

Dit zou wel een typische Nac-transfer zijn. Een speler met een mooi CV die op een zijspoor is beland.

14 juli 2012 om 02:52

vaak doen zulke spelers het bij NAC wel goed, kijk naar Kolkka, Lurling etc.

Maar NAC heeft geen geld en zal het moeten doen met transfervrije spelers en jeugd

Binnenhalen deze man. zeker eredividie waardig en heeft veel ervaring.

Als nac hem weer goed aan het voetballen krijgt is het een directe meerwaarde voor de basis lijkt me.

hij is multifunctioneel, heeft een actie, kan op de flanken in de spits of op 10 volgens mi, heeft een schat van ervaring en is een winnaar.

hij heeft vorig jaar een lastig jaar gehad, als ik me niet vergis is zijn beroemde vader overleden. ( was vroeger ook een grote voetballer in zijn land).

Hij is ver afgezakt zeg, zat vroeger bij Dortmund en Santander en nu krijgt hij niet eens een contract bij Ado.
Ook bij het nationale elftal van Polen was het een aardige speler die veel goals maakte en ook veel interlands maakte.
Jammer hoor.

14 juli 2012 om 01:35

Ja toch opvallend dat een speler die redelijk was bij Feyenoord daarna Dortmund en Santander en ook als international van grote waarde was het nu niet meer kan laten zien op zijn 31e. Terwijl hij naar mijn weten er niet echt op los leeft zoals bijvoorbeeld een Ronaldinho.

NAC moet nu wel kijken voor zulke spelers.
ze hebben nog spelers nodig en geen budget.
dan kom je al gauw bij clubloze spelers.

NAC gaat dit seizoen het heeeel zwaar krijgen.
Zijn moeten echt strijden tegen degradatie

Alsjeblieft Ebi doe dit niet! Keer gewoon terug naar Polen en ga voor lechia gdansk of desnoods een trede hoger, maar ga niet voor deze ploeg spelen. Dit is totaal niet jouw manier van voetballen!

14 juli 2012 om 01:57

Uhm, ik denk niet dat Ebi dit leest.. Anyway, de manier van voetballen? Wat past er niet? Niemand weet nog hoe NAC dit seizoen in de aanval gaat spelen. Overigens moet hij als stand-in gaan functioneren, dan maakt de speelwijze ook een stuk minder uit..

14 juli 2012 om 14:49

Ik hoop dat je een grapje maakt Jc57.. NAC speelt elk jaar precies hetzelfde dus wat zou er nu dan ineens veranderd zijn? Smolarek past niet in die manier van voetballen. Ebi zal zeker terug kunnen keren naar Polen. Laat Worm maar lekker bij NAC gaan voetballen.

14 juli 2012 om 02:52

Denk dat Ebi niet veel keus heeft als geen andere club zich aanbiedt ;

Voor NAC is het een aardige speler,
Gezien de financiële situatie heeft NAC niet veel keus.

heeft de laatste jaren weinig meer laten zien, en ik schat nac evenhoog in als een ado den haag dus ben bang dat het niet wat wordt voor hem daar in breda wanneer toch dan is het een rare beslissing van de bredase club

zou een prima keus zijn voor Nac, hij heeft ADO niet naar een hoger plan getrokken, maar als stand-in voor meerdere posities kan hij erg nuttig worden voor NAC bij blessures en schorsingen. Een goedkope, ervaren kracht die je op elke positie in de aanval kan opstellen.

NAC zal niet in staat zijn elke positie dubbel te bezetten, dan lijkt hij me erg nuttig.

Ebi dit moet je niet doen jongen
Bouw lekker af in Polen waar ze je als held zien
Verziek aub niet je carriere bij Nac die ook nog eens de gewoonte heeft om spelers te halen die ver over de top zijn
Zo'n voetballer verdient dat niet

Heb jij überhaupt een idee hoe NAC voetbalt?

Hiermee is Nac nou al jaren bezig, veel te dure spelers die over the hill zijn, maar een vorstelijke salaris ontvangen.. Ik snap Nac haar beperkingen maar met dit soort spelers kom je in een vicieuze cirkel terecht, en daarom verricht NAC haar eigen ondergang, wat ik jammer vind hoor, want ze hebben een hele mooie fanatiek aanhang... maar wel een faire aanhang.. Ik zou dit als echt NAc supporter niet willen.. sterkte mannen.. zeg ik als Grunn fan..
edit al ken ik de salaris eisen van Smolarek niet..

14 juli 2012 om 02:53

als je de salariseisen van Smolarek niet weet is dus je gehele post onzin ;

Ik dacht dat feyenoord zich gek liet maken en een paniek spits zou aantrekken haha.

On
Ebi speelde vorig seizoen niet sterk, mede doordat zijn vader plotseling kwam te overlijden en dat gaat aan je vreten. Ik hoop dat die jongen zich kan herpakken bij Nac, een mooie volksclub voor dit soort spelers, spelers die al bijna zijn afgeschreven!

Heel Ado Den Haag was niet best vorig seizoen , niet alleen Smolalek, bovendien overleed zijn vader ook nog eens wat je prestaties zeker aantasten.ik hoop dat hij bij Nac een contract krijgt.

Dom van Nac dat ze Koen van der Biezen niet hebben gecontracteerd..... In mijn ogen deed hij het niet slecht.. Hij had wel een aantal x gescoord.. Nu gaan ze voor de nu slecht spelende Smolarek:s
Maar ze moeten wel iemand hebben met ervaring...

Mag toch hopen dat hij geen salaris vraagt. Hoewel de naam Smolarek anders doet vermoeden.

Dacht dat ie bij Milan kon tekenen als opvolger van Ibrahimovic

14 juli 2012 om 11:17

Haha ja hij is gratis dus Galliani zal hem vast op een lijstje hebben staan.

ON: Sinds 't moment dat ik in de jeugdopleiding ging spelen heb ik NAC gevolgd, het lijkt nu alleen echt een gewoonte te worden om met ervaren/gretige op de korrel te komen. Dat gaat een keer mis ben ik bang wanneer aaankopen als Smolarek/sarpong/ Boukhari etc ook bij NAC miskopen blijken te zijn.

Uit financiele nood hebben ze Schilder en Gorter al van de hand gedaan en vooral het gemis van die eerste speler gaat NAC echt duur komen te staan dit seizoen ben ik bang. Verbaasd me niks als Schilder een topseizoen gaat spelen bij Twente.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren