Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clash XXL: Lionel Messi en Cristiano Ronaldo definitief tegenover elkaar

Laatste update:

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo gaan het volgend jaar officieel tegen elkaar opnemen, zo bevestigt Inter Miami. De club uit de MLS, waar Messi onder contract staat, reist eind januari af naar Saudi-Arabië voor wedstrijden tegen Al-Hilal en Al-Nassr. Bij laatstgenoemde club speelt Cristiano Ronaldo.

Helemaal als een verrassing komt het nieuws niet. Enkele weken geleden werd in Saudi-Arabië al bekendgemaakt dat beide sterspelers het tegen elkaar zouden opnemen. Het duel tussen Al-Nassr en Inter Miami wordt gespeeld in het kader van de Riyadh Season Cup.

Ook Al-Hilal neemt deel aan het toernooi. De Saudische club heeft met de momenteel geblesseerde Neymar eveneens een gigantische naam onder contract staan. Inter Miami neemt het op 29 januari op tegen Al-Hilal, drie dagen later is Al-Nassr de tegenstander.

De rivaliteit tussen Messi en Ronaldo zal hoe dan ook de geschiedenisboeken ingaan als één van de meest fascinerende ooit. De twee domineerden het voetbal jarenlang en vochten in LaLiga bij Real Madrid en FC Barcelona tientallen duels uit.

Ook de strijd om de Ballon d'Or was jarenlang een gevecht tussen alleen de Portugees en de Argentijn. Tussen 2008 en 2017 won zowel Ronaldo als Messi de Ballon d'Or vijfmaal. Nadien won Messi de trofee nog eens driemaal. Ook dit jaar werd Messi gekroond tot de beste ter wereld.

In januari van dit jaar kwamen Ronaldo en Messi elkaar ook al tegen. Toen speelden de twee eveneens in de Saudische hoofdstad Riyad. Messi speelde toen nog voor Paris Saint-Germain, terwijl Ronaldo als aanvoerder van de Riyadh All Stars XI twee treffers maakte. PSG won het duel met 5-4.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vanuit marketing standpunt erg te begrijpen en mooi dat deze giganten nog eens tegen elkaar spelen maar ‘een clash’ zou ik dit nou niet bepaald durven noemen.

Het betreft een veredeld oefenpartijtje tussen Inter Miami en Al-Nassr dus laten we het niet groter maken dan het is.

12 december 2023 om 22:41

Ronaldo vs Messi blijft hoe dan ook een clash al zijn ze 50. De 2 goats!! :D

Kaartjes kosten waarschijnlijk een godsvermogen, zal je zien dat 1 van de 2 geblesseerd is. Afijn, wel leuk om even mee te pakken als het ergens wordt uitgezonden.

12 december 2023 om 18:09

Beide zijn toch bijna nooit geblesseerd ? Kan me niet herinneren dat beide de laatste 10 jaar geblesseerd waren ?

12 december 2023 om 19:08

Messi de laatste maanden nog

Dit duel wordt genoemd als The Last Dance. Heb genoten van deze twee voetballers. Ronaldo in zijn eerste zes seizoenen bij United als middenvelder en dribbelaar, later de goal machine die hij nu is en Messi de getalenteerde, voor mij de beste ooit.
Cristiano Ronaldo is uiteraard net zo'n gigant. Ontzettend veel respect voor zijn manier van het lichaam onderhouden.

Ik trek nog even een biertje open en kijk zometeen PSV Arsenal. Cheers!

12 december 2023 om 19:49

@Raffaelo

Klopt, Messi is ook voor mij de betere voetballer en voor mij ook de beste ooit, maar ik heb ook heel veel respect voor Ronaldo zijn prestaties, zijn lichaam is nog zo atletisch voor iemand die in Februari 39 jaar wordt. Wat een fenomeen is het toch ook!

Mooi en lijkt me prachtig om bij te wonen. Was er zelf begin november .. helaas dan geen vakantie anders was ik er zeker heen geweest .. beide hebben een aardig team los van Messi en Ronaldo

Dit gaan we nog decennia lang zien, elk jaar wel weer een nieuwe demonstratiewedstrijd.

Ik snap dit vanuit Miami oogpunt niet.
Al hoewel de meeste clubs in saudi niks voorstellen zijn de topclubs wel van een ander niveau dan in Amerika.
Veel meer grote namen uit Europa, waar een miami vast zit aan strengere regels.
Valt weinig eer te behalen.

12 december 2023 om 19:59

Ik denk dat het vrij veel poen opbrengt.

12 december 2023 om 20:36

Het gaat in dit soort wedstrijden helemaal niet om de uitslag, het zou vooral leuk zijn als Ronaldo en Messi allebei scoren, vrolijk lachen voor de sponsors en dan kan iedereen weer naar huis.

13 december 2023 om 00:21

En toch zal je straks zien dat er groepen fans zullen zijn die deze uitslag zullen gebruiken in het zogenaamde debat. Net zoals ze dat met de wedstrijden in Amerika en in saudi doen.

Ik ga deze wedstrijd zeker live kijken, de last dance Messi VS Ronaldo wat ben ik toch trots dat ik deze 2 legendes live heb mogen meemaken, Messi is wel gewoon de betere en getalenteerdere voetballer maar Ronaldo is ook een fenomeen en een van de beste afmakers ooit.

Beste spelers van zeker de afgelopen tien jaar. Wat heb ik genoten van beide giganten. Messi het natuurtalent en Ronaldo de machine. Jammer dat het bijna voorbij is, maar er is gelukkig genoeg beeldmateriaal om jaren te blijven kijken. Hun niveau van nu is niet te vergelijken, maar mooi dat er nog een wedstrijd word geregeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren