Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea weet miskoop van negen miljoen euro op slotdag te slijten in Spanje

Laatste update:

Chelsea neemt opnieuw op huurbasis afscheid van Kenedy, zo maken de Londenaren bekend via de officiële kanalen. De Braziliaanse vleugelspits, die de afgelopen anderhalf jaar al uitgeleend werd aan Newcastle United, gaat aan de slag bij Getafe.

Het is onduidelijk of de LaLiga-club een optie tot koop heeft bedongen voor Kenedy. Getafe is met twee punten uit drie wedstrijden teleurstellend begonnen aan de Spaanse competitie en zocht daarom op het laatste moment nog versterkingen. Kenedy is de elfde zomeraanwinst van les Azulones, die voornamelijk transfervrije en gehuurde spelers aantrokken.

Chelsea pikte Kenedy in 2015 voor negen miljoen euro op bij Fluminense, maar na een hoopvol begin raakte de 23-jarige buitenspeler uit de gratie op Stamford Bridge. Een verhuurperiode naar Watford mislukte door een knieblessure en werd daarom afgebroken. De laatste anderhalf jaar speelde Kenedy bij Newcastle, waar hij in 38 Premier League-duels 3 doelpunten maakte.

Gaat Kenedy slagen bij Getafe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vitesse heeft toch een nieuwe linksback nodig? Baba en nu deze jongen ook niet naar Vitesse. Wat een grap die samenwerking

2 september 2019 om 22:10

Dit zijn spelers met een bijzonder hoog salaris, salarissen die Vitesse absoluut niet kan betalen en waar Chelsea echt niet zodanig veel in wilt compenseren als er andere clubs zijn die gewoon grote delen (al dan niet het geheel van) het salaris betalen en mogelijk zelfs een extra huursom. Nu vind ik ook dat Vitesse bijzonder goed nog twee backs (een links en een rechts) kan gebruiken en een middenvelder, maar dat betekent niet dat Chelsea zomaar elke speler die niet bij hun in de plannen komt financieel afschrijft en dan naar Vitesse stuurt. Dat lijkt me ook een bijzonder non-rendabel financieel plan.

3 september 2019 om 00:05

Wat ik me van deze speler herinner is het ook echt geen back, veel meer een linksbuiten. Stond volgens mij onder Conte in de 3-5-2 wel op de flank maar een verdedigende actie (zonder rode kaart) zou ik niet van hem verwachten

2 september 2019 om 22:44

Vitesse heeft jarenlang spelers mogen lenen die de club de nodige kwaliteit brachten. Spelers als van Aanholt, Kalas, Baker en Mount onder anderen.

En dan verhuurt Chelsea een speler die niets in de Eredivisie te zoeken heeft naar een la Liga club en dan noem je de samenwerking een grap. Wat een niveau, het deed me wel even glimlachen. Bedankt!

3 september 2019 om 00:25

Dan vergeet je nog spelers als Solanke en Clark Salter, tuurlijk er zit ook wel eens een speler van het kaliber Dabo tussen, maar vergeet niet dat Chelsea een handelshuis is/was( nu wegens die transferban) en geen liefdadigheidsinstelling

3 september 2019 om 08:23

Vandaar ook de onder anderen

Miazga, Matic, Rajkovic, Piazon en Atsu vond ik ook kwaliteit toevoegen. En dan had je nog een rits met nuttige spelers zoals Kakuta, Brown en enkele anderen en natuurlijk ook een redelijke lijst met gasten die niet meer dan opvulling waren.

Al met al een prima samenwerking en opvallend dat er dit seizoen geen gebruik van is gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren