Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea tast diep in de buidel en legt smaakmaker uit de Bundesliga vast

Laatste update:

Chelsea heeft de komst van Christopher Nkunku dinsdag bevestigd. De 25-jarige Fransman maakt de overstap van RB Leipzig en tekent tot medio 2029 op Stamford Bridge. De transfer van Nkunku werd afgelopen winter al aangekondigd door transfermarktexpert Fabrizio Romano, en is nu dus ook door the Blues bevestigd. Over de hoogte van de transfersom zegt Chelsea niks, maar volgens verschillende bronnen gaat het om ongeveer zestig miljoen euro.

“Ik ben ontzettend blij dat ik bij Chelsea ga spelen”, aldus Nkunku op de website van zijn nieuwe werkgever. “De club heeft er veel moeite ingestoken om mij te halen. Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe trainer en teamgenoten te ontmoeten, en de Chelsea-fans te laten zien wat ik kan op het veld. Nadat ik al in de Ligue 1 en Bundesliga heb gespeeld, wil ik nu in de Premier League spelen. Het is een van de sterkste competities ter wereld. Ik heb zin in deze uitdaging en ben trots dat ik het Chelsea-shirt mag dragen.”

Afgelopen december liet Romano al weten dat de deal rond was. “Alle documenten en contracten zijn getekend, het is honderd procent zeker”, tweette hij onder meer. “De Franse aanvaller kan worden gezien als nieuwe Chelsea-speler vanaf juli 2023.” Vóór die tijd, eind september, onderging Nkunku al verschillende medische tests onderging bij de Londenaren. Sindsdien onderhandelden Chelsea en Leipzig over zijn transfersom, wat moeizaam ging aangezien Nkunku zijn contract vorig jaar zomer nog verlengde tot medio 2026.

De spelmaker, die afgelopen winter in een van de laatste trainingen voor het WK geblesseerd raakte bij Frankrijk en het volledige eindtoernooi aan zich voorbij zag gaan, komt uit de jeugd van Paris Saint-Germain. Hij kwam in totaal tot 78 wedstrijden voor les Parisiens, alvorens hij in de zomer van 2019 voor dertien miljoen euro naar Leipzig vertrok. Met die club won hij de afgelopen twee jaar de DFB-Pokal. Nkunku kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten, al wordt hij in Duitsland voornamelijk gebruikt als valse spits.

Is Christopher Nkunku een goede aanwinst voor Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dit is wel een topaankoop. Had hem graag bij Real gezien.

20 juni 2023 om 16:33

Zou echt perfect geweest zijn ja.. zonde.

20 juni 2023 om 17:03

Had vorige winter gezegd dat real geen optie was

20 juni 2023 om 17:35

Real heeft ook lopen slapen afgelopen zomer. Zo'n goeie speler die een clausule had van 60 miljoen. In 21/22 had die een absurd seizoen en ondanks dat hij veel geblesseerd was eindigde die ook als topscorer afgelopen seizoen. Blijft bizar dat Real alleen maar naar Mbappã© had gekeken. Zo'n Nkunku had de aanval al zoveel meer kunnen versterken.

Die zal wel spijt hebben dat hij vorig jaar al had getekend. Bijzondere keuze ook om dat al te doen, aangezien hij denk ik naar zowat elke club zou kunnen deze zomer.

20 juni 2023 om 16:34

@gooner4

Wat vorig seizoen was hoeft niet per se zich te verlengen dit seizoen hé. Met Pochettino halen ze wel een trainer binnen die hem qua speelstijl moet liggen.. Het enige wat jammer voor hem is inderdaad is dat hij geen Europees voetbal zal spelen.

20 juni 2023 om 17:01

Voor max een seizoen. Daar hebben hij en de rest van de spelers alles over te zeggen. Als ze zo graag Europees willen spelen moeten ze gewoon allemaal hun niveau halen, dan speelt Chelsea in 2024 gewoon weer Champions League.

20 juni 2023 om 17:43

En ergens vinden die spelers het ook wel lekker, een jaartje geen Europees. Weer een keer een normaal aantal wedstrijden. Kan een voordeel zijn in de competitie

20 juni 2023 om 18:08

Dat klopt ook, de laatste keer dat we kampioen werden hadden we nul Europese verplichtingen. Je weet nooit wat zo'n seizoen teweeg kan brengen, erger dan afgelopen jaar zal moeilijk zijn.

20 juni 2023 om 17:02

Met een flinke voorbereiding, een spits en een selectie die niet meer aan alle kanten uitpuilt denk ik dat Chelsea gewoon een “normaal” seizoen kan draaien en de aansluiting bij de top 4 weer kan vinden hoor.

20 juni 2023 om 17:13

Een spits en een paar middenvelders zullen zeker nog nodig zijn. Met Kante, Kovacic, RLC, Zakaria, misschien Mount die gaan vertrekken. Met Kepa zie ik het ook echt gewoon niet goedkomen en zonder spits al zeker niet.

20 juni 2023 om 17:21

RLC is nog niet weg en om heel eerlijk te zijn denk ik ook niet dat dat gaat gebeuren, niet naar Milan iig. Na Maldini’s ontslag ligt die deal helemaal stil.

Als alles volgens plan verloopt hebben we straks een middenveld met Enzo, Caicedo, Gallagher, RLC, Casadei en Andrey Santos. Dan ga ik er voor het gemak al vanuit dat Chukwuemeka en Hutchinson verhuurd worden binnen de Premier League. Dan zit je best goed toch?

20 juni 2023 om 18:03

Das veel te mager. Gallagher en vooral rlc zijn niet van topniveau. Die andere 2 zijn zeer jong. Van Caicedo is alles behalve zeker dat die komt. En echt creatieve middenvelder missen we.

20 juni 2023 om 18:14

Enzo Fernandez? Creatiever dan hij maken ze ze niet hoor

20 juni 2023 om 18:16

De Bruyne en Messi zijn niet creatiever dan Enzo? En dat zijn gewoon de eerste twee waar ik aan dacht.

20 juni 2023 om 19:07

Fernandez is toch geen nummer 10/ creatieveling? Meer iemand voor de organisatie en die gaten dichtloopt.

Eindelijk doen ze eens een topaankoop. Nkunku is een geweldige speler met veel scorend vermogen. Benieuwd welke spits ze nog gaan aantrekken.

20 juni 2023 om 17:14

De droom als Chelsea fan momenteel is Osimhen maar lijkt mij onhaalbaar. Zal eerder Vlahovic of Lautaro Martinez worden.

20 juni 2023 om 17:30

Eindelijk? Deze deal dateert toch van 2022?

20 juni 2023 om 18:14

El Fenomeno snapt er allemaal niet zoveel van, een fenomeen op zich

20 juni 2023 om 18:54

Komt uit de BuLi, dus standaard een topaankoop in zijn ogen. Zei hij ook over Havertz en Werner. Kapotte klok heeft het ooit wel een keer goed natuurlijk.

20 juni 2023 om 20:02

Havertz en Werner zijn wel andere koek dan Nkunku met alle respect. Die is gewoon al 2 jaar de beste aanvaller van de Bundesliga. Was vorig jaar ook Bundesliga player of the season voor spelers als Lewandowski en Haaland. Werner heeft 1 seizoen gepiekt met meer dan 20 goals, maar buiten zijn snelheid, heel beperkt in de korte ruimte. Al zijn andere seizoenen zijn nooit heel bijxonder geweest. Ook dit jaar maar rond de 12 goals gemaakt. Havertz wordt in mijn optiek misbruikt bij Chelsea en wisselt goede potten af met slechte. Maar hoort gewoon achter de spits te spelen. Nkunku is veel completer dan beiden en kan als spits, op 10, op de flanken en zelfs als centrale middenvelder uit de voeten. Ik vind het de beste speler van de Bundesliga. Ik verwacht van hem dezelfde impact als wat Haaland voor City betekent. Met wat minder goals, maar wel andere dingen waar die duidelijk de betere in is ten opzichte van Haaland.

20 juni 2023 om 22:08

@DerKaiser: bij Chelsea is er momenteel amper aanvoer. Bij City kon Haaland van bijna overal een assist verwachten.. Chelsea is een team dat uit balance is. Het jaar ervoor hebben ze nogthans bewezen dat er wel meer dan genoeg potentieel was. Maar ook veel key players die veel geblesseerd zijn.
Slechter dan vorig seizoen kan niet normaalgezien. Maar met zo een kern en kapitaal op het veld is de top 4 eigenlijk het allerminste dat ze moeten halen.

20 juni 2023 om 22:09

Nooit geroepen over Werner, je bent weer bezig met verzinnen zoals wel vaker. Maak het niet telkens persoonlijk. Nkunku is een geweldigenaar, had hem graag naar Newcastle zien komen.

21 juni 2023 om 14:18

Ik verzin niks, herhaal alleen wat jij gezegd hebt.

Hoe wil Newcastle volgend seizoen gaan spelen? Wie gaan er nog komen en wat vind jij dat ze toevoegen? Telkens persoonlijke aanvallen maar nooit eens over je nieuwe favo ploeg iets te vertellen.

Pfoe, Haaland heeft zo een leuke concurrent voor de gouden schoen volgend seizoen. Prima aankoop van Chelsea.

20 juni 2023 om 16:41

Een kerel die nooit meer dan 20 goals gemaakt heeft in de Bundesliga gaat er opeens rond de 30 maken in de PL volgens jou?

20 juni 2023 om 16:48



Een kerel die hoogstwaarschijnlijk wat betere spelers om zich heen krijgt zal misschien ook wel wat meer gaan scoren, denk je niet? Zeg ook niet meteen dat hij 35 goals gaat scoren in de PL, maar ik vind het wel een uitstekende spits.

20 juni 2023 om 16:58

Betere speler om zich heen? Waarschijnlijk wel. Maar komt hij ook in een beter team terecht? Dat is de vraag.

Je mag nog zo goed kunnen voetballen maar als de tien veldspelers geen team vormen, dan krijg je het Chelsea van afgelopen seizoen.

Nu, de kans dat zich dat herhaalt lijkt me onbestaande want Chelsea zal wel weer heel wat geld kunnen spenderen, nu een ze 'partner' uit SA hebben gevonden die hun 'deadwood' en overbodige spelers overneemt.

20 juni 2023 om 16:59

Zou zeker kunnen ja. Ik vind het echter nogal vreemd te stellen dat hij plots een concurrent voor de gouden schoen gaat worden.

Hij maakt zeker zijn goals, maar een absolute doelpuntenmachine is het ook niet echt.

20 juni 2023 om 17:02

Het is eerder Arsenal dat onze deadwood overneemt, afgelopen transfer periode al Jorginho en nu wss Havertz voor een hoog bedrag! Arsenal betaald meer voor onze spelers dan SA dat doet! Bedankt he!

20 juni 2023 om 17:10

@outlaw: we staan met veel plezier onze plek af aan de nieuwe vrienden uit SA;-) Haha

Is Havertz trouwens concreet want ik dacht dat het vooral geruchten waren. Ik heb gelezen dat Arsenal concreet is voor Rice, Timber en Lavia.

20 juni 2023 om 17:14

Volgens Romano is Havertz zelf al akkoord met Arsenal en heeft Arsenal een verhoogd bod al uitgebracht, maar Chelsea wil liefst nog meer.

20 juni 2023 om 17:14

Thenry, even opsommen.

SA investeert miljarden in Clearlake Capital, de meerderheidsaandeelhouder van Chelsea.
Chelsea spendeert 600mio plus aan spelers waardoor ze in de min komen.
SA neemt deadwood van Chelsea over voor buitensporige prijzen.

Het kan allemaal!

Outlaw, Jorginho is heel nuttig geweest en heeft ervoor gezorgd dat we genoeg centjes over hadden om Rice over te nemen. De Rice die normaal gesproken gewoon naar jullie gegaan zou zijn als jullie CL gehaald hadden. Bedankt he!
Havertz zal onder Arteta vast wel een hoger niveau aantikken dan hij bij jullie gedaan heeft, dan hebben we voor 60mio een 100mio speler.

20 juni 2023 om 17:22

@THenry Als goed gaat Arsenal een verhoofd bod van rond de 65 mil pond uitbrengen en Chelsea wilt 70 mil pond, denk dat het snel gaat rondkomen.

20 juni 2023 om 17:23

@samcro is toch complete bullshit. Oké SA investeert in Clearlake Capital, maar de spelers worden totaal niet voor buitensporige prijzen overgenomen. Gaat blijkbaar over een deal met de Saudies van 60 miljoen. Als je weet dat Kante een vrije speler is, Aubameyang bod van 6 miljoen, Koulibaly 25/30, dan zijn Ziyech en Edouard Mendy rond de 25 miljoen in totaal. Als je dat al buitensporige prijzen vindt. Is gewoon de markt.

20 juni 2023 om 17:29

@Samcro

SA heeft als goed is 5% aandeel in Clearlake Captial wat de grote eigenaar is van Chelsea. Chelsea spendeerd idd grof geld en dat gaan ze echt niet terug verdienen door deadwood te verkopen aan SA.

Ben benieuwd welke speler jij van Chelsea voor een buitensporig bedrag ziet verkocht worden.. er zijn nog niet eens concrete bedragen genoemd, en de bedragen die genoemd zijn, zitten allemaal onder de marketwaarde van de spelers zelf.

Jorginho is net een dubbel agent joh, waarvan we er meerdere jullie kant op hebben gestuurd ;P (zie het als een knipoog). Jorginho is niet van waarde geweest voor Arsenal, de 2e plek hadden jullie ook zonder Jorginho gehaald.

Ik ben benieuwd of Havertz een hoger niveau zal aantikken bij Arsenal en of dat niveau ook voldoende is waar Arsenal hem voor gehaald hebt, ik zal iig niet verbaasd zijn mocht hij bij jullie opbloeien, maar voor als nog hebben de laatste spelers die Chelsea hebben verlaten voor Arsenal niet goed uitgepakt.

Iig mocht Havertz vertrekken bij ons zijn wij iig van een dead wood af, want bij ons is het zwaar onder de maat! Bedankt daarvoor he!

20 juni 2023 om 17:31

Samcro jij doet nu ook voor het gemak alsof iedereen beter wordt onder Areteta...

20 juni 2023 om 17:38

Outlaw: ok bedankt voor de info.

Dan lijkt erop dat Arsenal serieus gaat investeren want Rice kost ook 100 miljoen, Havert dan 75 miljoen en dan zijn nog bezig met Lavia en Timber😅

En voor Arsenal: van Nktiah naar Havertz is wel een stap vooruit😉

20 juni 2023 om 17:49

Samcro denkt net als veel andere Arsenal aanhangers dat Arsenal minstens net zo goed zal gaan presteren als afgelopen seizoen en weer lang voor de titel zal meedoen. Nu spelen ze wekelijks CL erbij, Liverpool en Chelsea zullen veel beter presteren dan afgelopen seizoen en ook United zal weer gaan investeren. Bovendien komt er voor Arsenal nu ook meer druk bij kijken en is er een verwachtingspatroon. Het wordt een hels karwei voor iedere club buiten City om in die top 4 te eindigen. En ben het wel eens met Outlawturk, spelers halen die bij Chelsea en City weg mochten getuigt van een bord op schoot scouting.

20 juni 2023 om 17:56

Laten we wel eerlijk zijn. De Saoedische staat heeft rechtstreeks belangen bij het welzijn van Clearlake. Een van Clearlake assets is Chelsea. Chelsea zit met een aantal spelers opgescheept die een probleem kunnen vormen in verband met de FFP.

Saoedi-Arabië koopt opeens een aantal spelers van Chelsea waar allerminst veel interesse voor was in het Europese voetbal (voor die salarissen en transfersommen). Helemaal koosjer is het natuurlijk niet.

20 juni 2023 om 18:02

Lierse, natuurlijk heb je gelijk en vind het zelf ook een schimmige constructie. Je moet wel echt een bord voor je kop hebben om te ontkennen dat de aftocht van onbruikbare spelers richting SA, niks te maken heeft met de connectie tussen SA en Clearlake.

20 juni 2023 om 18:24

Ah wel Fenomeno die het transferbeleid van Arsenal kraakt! Spelers als Gabriel Jesus of Havertz zijn toch gewoon prima spelers? Of niet?

Jorginho was ik ook geen fan van maar Caicedo was niet haalbaar afgelopen winter dus ja… niemand halen was geen optie.

Daarnaast zijn ze volop bezig met Rice en Lavia.

20 juni 2023 om 18:35

@chelsea///

Totale bullshit zegt ie, en dan noem je precies allemaal voorbeelden van deadwood dat wordt overgenomen door de Saoedi's. Dat gebeurt dus overduidelijk wel. Het hoeven geen 'buitensporige prijzen' te zijn, je raakt deze spelers met dit soort salarissen normaal gesproken aan de straatstenen niet kwijt. Ziyech verdient zo'n zes miljoen euro per jaar, Koulibaly makkelijk tien. Mendy rond de 3. Allemaal dertigers. Dat Chelsea daar nog geld voor vangt is al bijzonder, en om hun salarissen af te strepen al helemaal. Laat staan Aubameyang, kom op nou.

20 juni 2023 om 19:00

Thenry, elke speler die Arsenal haalt heeft hij zijn bedenkingen bij. Had Arsenal deze Nkunku gehaald was er vast ook genoeg mis mee. Continu provoceren en zijn meningen aanpassen om te kietelen, maar ook keihard ontkennen dat hij bepaalde dingen gezegd heeft. Lachwekkend figuur.

20 juni 2023 om 19:02

Feno, wil jij niet voor mij bepalen wat ik denk en gewoon je eigen voorspellingen doen, die zijn al bijzonder genoeg.

20 juni 2023 om 20:04

Lol ik speel toch echt liever samen met Szoboszlai en Olmo dan met spelers als Haverz en Mount. Daarnaast is Nkunku helemaal geen pure spits. Je moet hem een Griezmann rol geven. Dan is die op zijn best.

Gelukkig was het ergens in oktober al rond. Anders speelde hij na de zomer ergens anders.

20 juni 2023 om 17:04

Inderdaad, mogen van geluk spreken. Weet niet of we een speler van dit kaliber zonder Europees voetbal gingen kunnen binnenhalen.

Mooie aankoop hoor, ik ben hem meer gaan volgen toen hij getekend heeft in januari en ik kan alleen maar watertanden dat we zo’n geweldige speler volgend jaar bij Chelsea aan het werk mogen zien! Ik kan ook niet wachten om hem niet boven de 5 goals uit te zien komen nadat hij topscorer is geworden in een andere grote competitie..

20 juni 2023 om 17:06

Zie dat gewoon wel goedkomen met hem, zolang we maar een topspits kopen en hem niet als valse 9 gebruiken. Dan is het Havertz 2.0

Het kost allemaal gigantisch veel, maar dit is toch een speler die je er graag bij ziet komen. Er wordt zo toch wel een team neergezet met flinke potentie. Nu maar hopen dat het eruit komt, want alle ervaren krachten staan inmiddels in de etalage.

20 juni 2023 om 17:01

In de etalage?

Niet echt he want die gaan toch gewoon via een verdoken partnership naar SA verkast worden? Chelsea hoeft ze dan ook niet echt in de etalage te zetten.

Een prive jet charteren volstaat:-)

20 juni 2023 om 17:03

Hahaha ja ja, natuurlijk is het er weer eentje van jullie die roept dat het een “partnership” is.. Met Wolves zeker ook? Of alleen met Chelsea? Misschien zijn de Saudi’s wel de stiekeme eigenlijke eigenaren!

20 juni 2023 om 17:09

De smiley is je ontgaan, Youri;-)? Beetje prikkelen mag toch nog wel...

Trouwens, voor zover ik weet is Arsenal nog steeds de voornaamste afnemer van Chelsea rejects hoor:-)

20 juni 2023 om 17:17

Misschien zijn de Saudi’s wel de stiekeme eigenlijke eigenaren!

Yoeri, niet de eigenlijke eigenaren, maar ze hebben wel miljarden in de grootaandeelhouder geïnvesteerd. Toch opvallend te noemen als juist die Saudi's nu overbetalen voor spelers die ervoor gezorgd hebben dat jullie in de problemen konden komen mbt FFP maar doe vooral alsof wij allemaal wappies zijn

20 juni 2023 om 17:29

@THenry_228, de smiley was inderdaad niet te zien op de app. Hebben we weer iets gevonden wat niet werkt!

@Samcro, de investeringen zijn niet gisteren gedaan ofzo. Die investeringen zijn gedaan voor Chelsea gekocht werd. Je insinueert weer van alles wat niet klopt.. Voor wie wordt er overbetaald dan? Je hebt geen idee wat er betaald gaat worden man! Ook zonder deze verkopen zou Chelsea niet in de problemen komen met de FFP, het enige wat je niet kunt doen zonder verkopen is aankopen.

Je pogingen om Chelsea in een kwaad daglicht te zetten is zo doorzichtig man..

20 juni 2023 om 17:45

@samcro, het is simpelweg in sprookjes geloven als je denkt dat de Saudi's dit doen omdat ze enkele miljarden in Clearlake Capital hebben geïnvesteerd. Enkele miljarden op een kapitaal van 300 miljard is nou niet bepaald een groot aandeel in het fonds. Dan ben je met je kapitaal in feite enkel de andere aandeelhouders aan het spekken en jezelf armer aan het maken.

Maar het is zeker fijn dat Boehly zijn Saudi partners gewezen heeft op onze mompel mopel "elite" spelers die graag in de zandbak willen spelen.

20 juni 2023 om 17:08

Ben groot fan van deze jongen, kan echt heel.goed voetballen. Hopelijk gaat hij het ook laten zien bij Chelsea. Vraag me wel af waar hij gaat spelen. In de spits of iets erachter? Heeft ook de techniek en snelheid om op de linkervleugel te spelen wat ook zijn oorspronkelijke positie is.

20 juni 2023 om 17:42

Ik mag hopen dat we een spits voor hem neerzetten, zodat hij op eenzelfde soort wijze kan spelen als nu. Anders wordt het straks de zoveelste speler die we in de spits positioneren die het niet kan waarmaken.

20 juni 2023 om 17:59

Tja alleen vraag ik me af wie. Lukaku? Die willen ze niet verhuren en de enige die interesse hadden om te kopen waren de Saudi's en dat wilt Lukaku zelf niet. Verder lees je alleen concrete dingen over die spits van Villarreal. Die jongen heeft nog geen hele jaar in de basis gestaan en weet niet of die nu al in de basis kan staan bij een club wat richting de top wilt groeien. Fofana is ook een talentje maar zie het somber in voor hem.

20 juni 2023 om 18:59

Ik wordt zelf nou ook niet bepaald blij van die spits van Villareal, ook veel te onervaren voor in de spits als je het mij vraagt. Hij kan niet leunen op ervaren spelers en hij komt terecht in een team waarbij niemand op elkaar ingespeeld is. Die begint direct met een 3-0 achterstand wanneer hij richting Londen verhuist.

En Lukaku zie ik ook geen wedstrijd meer voor ons spelen inderdaad. Enkel naar Inter willen die financieel gezien, enkel rekeningen hebben zitten in hun spaarvarken.. mijn part zetten ze hem een jaar in de reserves als hij niet mee wil werken aan een fatsoenlijke transfer.

Ze kunnen bijna net zo goed voor Osimhen gaan als je leest wat ze willen gaan betalen voor Caceido...

Ben benieuwd met wat voor systeem Chelsea gaat spelen komend seizoen. Nkunku in de spits zetten is in principe hetzelfde als Havertz in de spits zetten ze moeten er komen en niet al staan. Nkunku heeft laten zien heel efficient te kunnen zijn misschien wel beter dan Havertz en Werner in de Bundesliga voor hun vertrek maar de speelstijl is ontzettend belangrijk. Chelsea heeft meermaals gefaald om spelers in hun kracht te krijgen terwijl ze toch aardig materiaal hebben gehad de laatste jaren.


20 juni 2023 om 17:07

Inderdaad, zolang ze dat maar niet doen, hem als valse 9 gebruiken. Hij en Mudryk moeten gewoon rond de nieuwe spits komen. Alleen moeten ze die nog weten te halen.

Vrij bizar dat Real niet voor hem is gegaan. We gokken weer op Mbappe zoals het lijkt en dadelijk moet je een heel seizoen weer met Valverde en Vazquez als rechtsbuiten en Rodrygo als spits.

Mooie aankoop voor Chelsea! Toch een opsteker na een teleurstellend seizoen.

20 juni 2023 om 17:02

Op zich niet heel gek dat Real hem gepasseerd heeft, aangezien zijn transfer al in september afgerond schijnt te zijn. Als je er dan nu pas achterkomt dat Benzema vertrekt richting de zandbak en je Bellingham al als top aankoop binnenhaalt, is het niet al te gek dat Real niet voor hem gegaan is.

20 juni 2023 om 17:34

Real had ook afgelopen zomer moeten toeslaan. Maar ja de club zat toen te slapen omdat het alleen maar Mbappé was.

Dit is een sterke aankoop. Die Boehly gaat wel lekker he. Zoveel miljoenen er doorheen jassen alsof het niets is. Binnen 1 jaar tijd nog wel. Nkunku is dan wel een topper. Ze krijgen zo wel een dynamische team moet ik zeggen. Wat wel fluffy is, is Saudi die enorm veel investeert in Boehly's business die een een major aandeel heeft in de club. En nu lijkt saudi hem te helpen om zijn spelers over te nemen. Moet je niet willen in de voetballerij.

Nkunku is al binnen. Er zal nu nog op zijn minst een keeper, een nummer 6 en een spits moeten gehaald worden. Vlahovic, Caicedo en een Onana/maignan zouden de ideale aanwinsten zijn. Die 2 keepers lijken ook niet echt haalbaar op het moment. En wat voor geld moet dat wel weer niet gaan kosten. Vlahovic (70) Caicedo (90) Topkeeper (50) Nkunku (65) Jackson (35). Weeral 310 miljoen.

20 juni 2023 om 17:31

Pochetino heeft al aangegeven dat Kepa zijn nummer 1 wordt en dat ze een 2e keeper willen aantrekken, Poch ziet potentie in Kepa dat hij er wel uit kan krijgen! Ik hoop dat het hem lukt maar ben bang van niet!

20 juni 2023 om 18:23

Ik zie het dus echt niet goedkomen met Kepa. Wat is het toch jammer dat Mendy het compleet lijkt verleerd te zijn. Was gewoon een absolute topkeeper.

Dit is echt een gigantische klasbak. Een van mijn lievelingsspelers in het hele voetbal. Jammer dat hij naar Chelsea gaat, maar logisch dus dan dat Havertz vertrekt.

Dit is een geweldige aankoop van Chelsea. Blijft zo jammer dat Real heeft lopen slapen afgelopen zomer. 60 miljoen had deze kerel maar als clausule. Toch te belachelijk voor woorden dat je deze kerel niet hebt binnengehaald. Hij kan overal in de aanval spelen en scoort veel goals.

Is toch net een aankoop als Havertz iemand die tussen spits en CAM in zit, en het beste rendeert als tweede spits. Maar zo speelt Chelsea doorgaans niet. Bijzondere aankoop wel, ook om het al zo vroeg te bevestigen.

20 juni 2023 om 18:24

Kan lukken maar dan moet je eerst en vooral een goede spits halen. En dat hebben ze nog steeds niet gedaan.

21 juni 2023 om 13:42

Jackson van Villarreal.

Toch benieuwd naar Chelsea onder Pochetinno. Vermoed,na de vele mutaties, dat ze gewoon weer mee gaan doen om een plek bij de eerste 4. Individueel uitstekende selectie, alleen een slecht team met bedroevende managers afgelopen seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren