Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea-keeper kijkt sip achterom: ‘Behalve Seedorf, hij is een maestro’

Laatste update:

Marco Amelia verbond zich onlangs voor de rest van het seizoen aan Chelsea, om daar voor voldoende back-up te zorgen onder de lat. Thibaut Courtois raakte immers geblesseerd en alleen Asmir Begovic bleef nog over, met achter hem een paar jonge doelmannen. José Mourinho haalde de ervaren Amelia erbij en die was blij dat hij weer in de top terechtkwam.

/

Vorig seizoen kwam Amelia één keer in actie bij Perugia, waar hij reserve was. Voor die tijd stond hij vier jaar onder contract bij AC Milan, maar aan zijn periode daar houdt Amelia gemengde gevoelens over. Massimiliano Allegri behandelde hem vreemd. “Al vanaf het begin klopte er iets niet, daar. Als ik wilde spelen, moest ik hopen dat Christian Abbiati geblesseerd raakte”, vertelt Amelia nu aan Libero.

“Vervolgens was ik een tijdje eerste keus, maar daarna liet Allegri me zonder opgaaf van reden weer vallen”, herinnert de Italiaan zich. “Met hem was er gewoon geen communicatie. Ik wilde daarna dat de club mij zou verkopen, maar Adriano Galliani vroeg me of ik niet toch wilde blijven. In januari 2014 zou ik echt weggaan, maar toen ontsloeg de club Allegri en werd Clarence Seedorf binnengehaald. Hij vroeg mij te blijven en dat deed ik”, aldus Amelia, voor wie Seedorf een zeldzame prettige herinnering is. “Clarence is echt een maestro, één van de besten ooit”, zegt Amelia nu.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zo dacht de rest van het elftal er toendertijd niet over, ouwe zeurkousen daar die selectie van toen.

Kon me herinneren dat snotneuzen van een jaar of 20 op de bank zaten en kritiek uitte op Seedorf, die op dat moment gewoon nog hun trainer was.

Raar dat Amelia zelfs bij een club als Perugia reserve was, zon club moest blij zijn dat ze zo'n vedette hadden gecontracteerd. Was toch altijd een prima keeper.

*seedorf onder de vleugels van Foppe bij ons*. Wordt wakker. Helaas, maar zou het wel mooi vinden als Seedorf weer eens een club zou gaan trainen, denk echt wel dat hij het kan.

27 oktober 2015 om 12:59

Ik zie in Clarence op termijn wel een geschikte Ajax trainer, al zal dat er wel niet van komen.

27 oktober 2015 om 14:49

Ik zou zelf ook heel graag Seedorf bij Ajax zien als trainer. Laten we hopen dat het ook ooit gebeurt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren