Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chadli volgt voorbeeld Vertonghen en Alderweireld met terugkeer naar België

Laatste update:

Nacer Chadli staat op het punt om een tweejarig contract te tekenen bij Westerlo, zo meldt Het Nieuwsblad. De 33-jarige aanvaller moet alleen nog de medische keuring doorstaan en dan is zijn terugkeer op de Belgische velden een feit. Chadli staat momenteel nog onder contract bij Istanbul Basaksehir, waar hij eind vorig seizoen uit beeld raakte.

Westerlo hoopt zich op de Belgische Deadline Day te versterken met Chadli. De Belgen bereikten al een akkoord met Basaksehir en Chadli zelf, waardoor alleen de medische keuring een overgang nog kan versperren. De 66-voudig international van de Rode Duivels maakte in 2020 een transfer van AS Monaco naar Basaksehir en kwam in Turkije tot 51 officiële duels, waarin hij goed was voor zes goals en evenzoveel assists.

Bij Westerlo hoopt Chadli zich weer in de kijker te spelen bij bondscoach Roberto Martínez. De aanvaller speelde zijn (voorlopig) laatste interland in juli 2021, toen België in de kwartfinale van het EK werd uitgeschakeld door Italië. Met zijn transfer naar Westerlo volgt Chadli het voorbeeld van Toby Alderweireld en Jan Vertonghen. De generatiegenoten kozen deze zomer ook voor een terugkeer naar België. Alderweireld tekende een driejarig contract bij koploper Royal Antwerp, terwijl Vertonghen vorige week zijn transfer van Benfica naar Anderlecht afrondde.

Bij Westerloo krijgt Chadli de kans om zijn carrière uit het slop te trekken. Zowel bij Basaksehir als AS Monaco raakte hij de afgelopen jaren op een dood spoor en ook een verhuurperiode aan Anderlecht werd in het seizoen 2019/20 niet wat hij ervan had gehoopt. Eerder speelde Chadli voor onder meer FC Twente, Tottenham Hotspur en West Bromwich Albion.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij Westerlo spelen wordt je niet vrolijk van. Klein stadion, spelen normaliter in de middenmoot en troosteloze stad. Denk niet dat je dan in beeld komt bij Belgie. Had beter naar Anderlecht, Brugge of Antwerp kunnen gaan

6 september 2022 om 14:01

En het beste had hij naar Real Madrid of Manchester City kunnen gaan. Die clubs zullen waarschijnlijk geen interesse hebben gehad, aangezien ik me niet kan voorstellen dat hij Westerlo zou kiezen boven die clubs.

6 september 2022 om 14:06

Kan me niet voorstellen dat hij veel slechter dan Stengs is dus Antwerp had gekund. Brugge wordt lastig, maar Anderlecht had gok ik ook nog gekund. En anders een niveau lager (genk, Gent etc.) maar Westerlo is het ander uiterste

6 september 2022 om 14:28

Heeft een paar jaar geleden zonder al te veel succes al bij Anderlecht gespeeld. Al die andere clubs zouden echt geen interesse hebben.

6 september 2022 om 14:33

Blijkbaar kon dat niet Bundy, anders had hij echt wel voor die clubs gekozen. Chadli is lang niet zo explosief meer als in de tijd van pak m beet Twente of Tottenham. Viel in Turkije ook erg tegen. Dus ja, Stengs is momenteel een veel betere speler dan deze Chadli

6 september 2022 om 14:37

@lierse1997 - Als je puur naar cijfers kijkt, dan heeft hij niet slecht gedaan toch? (was tevens in de tijd dat Anderlecht best een rommeltje was met al die trainerswisselingen met Kompany en Vercauteren) In alle competities: 19 wedstrijden, 8 goals en 5 assists. Wel jammer van Chadli dat hij het nooit echt heeft kunnen doordrukken. Hij had best veel kwaliteit om uiteindelijk een stabiele subtopper te worden in de top 5 competities, maar op een of andere manier wat hij redelijk inconsistent in zijn doen en is het sindsdien redelijk downhill gegaan.

6 september 2022 om 14:52

Slecht was het niet maar fitheid was wel een probleem. En dat is al jaren geleden.

6 september 2022 om 19:28

Belgie is al lang voorbij voor hem...

6 september 2022 om 19:29

Belgie is al lang voorbij voor hem...

Het lijkt mij dat het wel over is met deze generatie die allemaal naar het wk willen. Alderweireld, Vertonghen, Chadli, Mertens.

6 september 2022 om 14:03

Wel mooi om te zien dat een deel van de 'gouden' generatie terugkeren om te spelen in hun eigen competitie. Brengen schat met ervaring mee, wat weer goed is voor de jonge talenten. Goede ontwikkeling.

Voor NL zou ook goed zijn als er steeds meer terugkeren zoals Blind, Cilissen en Luuk de Jong.
Iemand als de Vrij zou ook geweldig zijn, de Roon en later Depay.

Wel leuk voor de Belgische competitie! Opvallend veel routiniers dit jaar die kant op. Kwestie van tijd voordat Daniel van Buyten en Thomas Buffel de voetbalschoenen weer aantrekken!



Aah de gouden generatie van onze zuiderburen kan het bejaardenhuis in. Wat een leuke selectie hebben ze gehad. Ben benieuwd of ze op niveau kunnen blijven. Met de Bruyne, Lukaku en Tielemans hebben ze wel sterkhouders.

6 september 2022 om 14:36

Die favorietenrol kunnen ze de komende jaren wel vergeten, denk ik. Een jongen als De Ketelaere is weliswaar getalenteerd, maar heeft absoluut nog niet het niveau en de consistentie om echt van waarde te zijn. Hij heeft het ook niet echt makkelijk bij AC Milan, al is hij wel pas 21 jaar.

Eigenlijk hebben ze met De Bruyne maar 1 topspeler over. Ik had wel verwacht dat de aanwas qua talent wat groter zou zijn bij Belgie dan eigenlijk het geval is. Na de gouden generatie valt het allemaal wel behoorlijk tegen, terwijl ze ook in Belgie toch best aan het opleiden zijn tegenwoordig.

6 september 2022 om 14:54

Arme courtois

6 september 2022 om 15:43

Lavia, Onana, Doku, Vranckx... België heeft toekomst

6 september 2022 om 16:02

Courtois vergat ik inderdaad even.

6 september 2022 om 17:51

Vergeet voor de gemakkelijkheid Lavia, Onana, Sambi Lokonga, De Ketelaere, Doku, Theate etc even. De helft gaat hier voor meer euro's dan Gakpo over de toonbank.

6 september 2022 om 20:58

Ik vind De Ketelaere qua talent niet beter dan wat we hier in Nederland hebben lopen. Dat zijn hooguit Europese subtoppers. Voor Doku geldt hetzelfde. Eigenlijk is het allemaal een beetje vergelijkbaar met wat we hier in Nederland hebben lopen. Aardige talenten, maar potentiele topspelers zitten er in aanvallend opzicht niet tussen (naar mijn mening).

Ik had als ik hem was nog wel iets hoger gegokt dan met alle respect Westerlo

6 september 2022 om 14:38

Chadli is natuurlijk wel alweer 33 jaar en heeft in Turkije ook maar weinig indruk gemaakt. Ik denk dus niet dat hij nog heel veel hoger aankan. Die zit inmiddels wel in de herfst van z'n carriere.

6 september 2022 om 14:42

Heb hem al een tijd niet gevolgd, dat zou natuurlijk kunnen. Toch lijkt mij dit niet de gewenste droomclub

Het einde van de gouden generatie lijkt te zijn bereikt. Ben benieuwd of de volgende generatie dat niveau kan evenaren. Er is in ieder geval wel zat talent met o.a. : De Ketelaere, Lavia, Matazo, Vranckx, Ramazani en Doku.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren