Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Celta de Vigo meldt deal met Barcelona en betaalt minimaal 12,9 miljoen euro

Laatste update:

Denis Suárez keert definitief terug bij Celta de Vigo, zo meldt de club uit LaLiga via de officiële kanalen. De middenvelder maakt voor minimaal 12,9 miljoen euro de overstap van Barcelona naar de club waar hij werd opgeleid. Volgens Barça kan de transfersom via bonussen oplopen naar maximaal 16 miljoen euro. De middenvelder tekent een meerjarig contract en gaat, wanneer hij de medische keuring doorstaat, spelen met rugnummer zes.

Suárez kwam zowel het afgelopen als komend seizoen niet voor in de plannen van trainer Ernesto Valverde. Voor de komende voetbaljaargang wordt de concurrentie op het middenveld met de komst van Frenkie de Jong alleen maar groter. De tweede helft van het afgelopen seizoen werd hij nog verhuurd aan Arsenal, maar onder manager Unai Emery kwam hij nauwelijks aan de bak.

Bij Celta de Vigo hoopt Suárez weer veel aan spelen toe te komen. Acht jaar na zijn vertrek keert hij zodoende terug bij de club waar hij op jonge leeftijd in de jeugdopleiding terechtkwam. In de zomer van 2011 voorzag Manchester City een grote toekomst voor het toenmalige talent en haalde hem voor een miljoen euro naar Engeland. Tot een absolute doorbraak kwam het niet. Twee jaar later keerde hij bij Barcelona voor anderhalf miljoen euro terug naar Spanje.

In het seizoen 2014/15 werd Suárez verhuurd aan Sevilla, om het seizoen daarop voor 4 miljoen euro verkocht te worden aan Villarreal. Een jaar later kocht Barcelona hem terug voor 3,25 miljoen euro, maar tot een vaste basisplaats kwam het niet. Mede door blessureleed kwam hij nooit volledig uit de verf in Barcelona. Ook zijn verhuurperiode bij Arsenal liep op niets uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed voor hem en een net bedrag. Onnodige spelers naar een mooi nieuwe stek lozen.

Voor hoeveel heeft Barcelona in totaal verkocht? Net als Real hebben ze veel van die net niet spelers die toch voor 20/30 miljoen verkocht worden. Door dit soort transfers komt Neymar telkens weer een stapje dichterbij denk ik.

30 juni 2019 om 23:27

Op dit moment hebben ze ongeveer 40 miljoen verdient aan transfers deze zomer.

Verkoop: Gomes (25), Denis (12,9) Cardona (2,5), Cillessen (35)

Inkopen: Neto (27+9)

1 juli 2019 om 01:51

Reken je Frenkie daar voor het gemak even niet bij? Of is dat dan winterstop?

1 juli 2019 om 11:11

Heb het inderdaad over de transferperiode in de zomer.

1 juli 2019 om 07:21

Messibazoer , idd gefeliciteerd , met deze transfer kan je nu de helft van Neymars jaarsalaris financieren.

Ik verbaas me toch altijd weer over het in-en verkoopbeleid van Barca. In de voorfase wordt er gesproken over bedragen die nagenpeg ALTIJD lager uitvallen of van die onzinnige variabelen hebben. Lijken bijna altijd het onderspit te delven aan de onderhandelingstafel, of het nu een "grote" club Liverpool, Dortmund is of met alle respect eem minder grote club zoals Everton.....Kijk naar een Juventus een Real, een City die er juist wel vaak een mooie deal uit weten te halen.

1 juli 2019 om 01:52

Barcelona heeft van alle topclubs echt het bizarste aankoop beleid, lijkt echt geen peil op te trekken.. of iig niet lang termijn visie. Hoop ook echt dat de bezem er door heen gaat

1 juli 2019 om 09:39

Man u kan er ook wel wat van hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren