Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Cassano zorgt voor binnenkomst al voor breuk bij Sampdoria’

Laatste update:

Sampdoria denkt na over een hereniging met Antonio Cassano, maar als hij echt komt is dat slechts de wens van de directie. Trainer Walter Zenga zit namelijk niet te wachten op Fantantonio, zo veel is wel duidelijk. Eerder spraken de Italiaanse media al van een speciale ontslag-clausule die in werking zou treden, wanneer Cassano zich zou misdragen. Nu lijkt het er echter op dat Zenga echt helemaal niet wil dat hij komt.

/

Tuttosport en Mediaset brengen donderdag naar buiten dat trainer Zenga de hakken in het zand heeft gezet. Als Massimo Ferrero toch doorzet, pakt Zenga nog voor de start van het seizoen zijn spullen in Genua. Zelfs de afspraak dat er clausules in Cassano’s contract zullen staan is blijkbaar niet genoeg. Ferrero heeft geen zin om Zenga belangrijker te maken dan Cassano en durft de blufpoker wel aan.

De Italiaanse media stellen dat de preses van i Blucerchiati al een nieuwe trainer in gedachten heeft. Hij zal Cesare Prandelli tot trainer van zijn club benoemen als Zenga ‘koppig’ blijft en weggaat bij de binnenkomst van Cassano. Prandelli was degene die Cassano meenam naar het WK 2014 en vast en zeker heil ziet in een samenwerking met de 33-jarige aanvaller. Die zit overigens al sinds januari van dit jaar thuis.

Als Massimo Ferrero kiest voor Antonio Cassano en niet voor Walter Zenga, dan is dat...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onder zo'n directie zou je niet eens willen werken lijkt me...

23 juli 2015 om 21:40

Die voorzitter schijnt een nogal eigenzinnige, moeilijke gast te zijn.
Dat zijn de voorzitters daar allemaal....neem die mafkees van Fiorentina maar eens als voorbeeld

Ik denk dat dit gewoon heel dom zou zijn van het bestuur. Ookal stuur je de trainer weg en haal je Cassano, de signalen die je hiermee afgeeft aan de complete spelersgroep, dat Cassano groter is dan een trainer, zouden echt voor scheve verhoudingen kunnen zorgen.

Wanner krijgt deze geweldenaar weer een club? Dit is een van de meest talentvolste spelers uit heel italie. Ik zou het wel weten als ik ferero was.

23 juli 2015 om 19:57

En 33 jaar. Daarbij is hij een vervelend mannetje. Wie zou zich nu nog willen branden aan deze man?

Cassano zou ik ook niet willen zien als ik Zenga was. 33 jaar en de man denkt dat hij nog 18 is. op een goede dag voegt Cassano nog wat toe aan Sampdoria maar die goede dag heeft hij maar 1 à 2 keer per jaar, voor de rest heb je er niks aan.

Hij moet lekker naar Bari gaan.

24 juli 2015 om 02:46

Nope daar komt ie luigi vascio tegen en we weten allemaal wat er was gebeurd destijds in 2006

Rare situatie.
Zenga wil de jongen niet hebben en de voorzitter wel.
Ik wil wel eens zin hoe dat gaat als Cassano zich misdraagt en Zenga onderneemt actie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren