Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Camera vangt tijdens confrontatie met Carvajal woorden scheldende Openda op

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Loïs Openda, die Dani Carvajal uitscheldt.

Direct na het 1-1 gelijkspel tussen Real Madrid en RB Leipzig in de Champions League gaan er op social media razendsnel beelden rond van een scheldende Openda. De RB Leipzig-aanvaller was net gevloerd door Carvajal, waarna eerstgenoemde de confrontatie zocht met de verdediger. Op de beelden is te horen dat Openda de moeder van Carvajal beledigt in het Frans.

Het was een frustrerende avond voor Leipzig, dat ondanks de vele kansen en het aanvallende voetbal niet in staat was een verlenging uit het vuur te slepen. Real Madrid, dat het heenduel met 0-1 won, plaatste zich voor de kwartfinale van de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach lekker boeiend. Zulke dingen worden elke pot meerdere keren geroepen. Nu vangt een camera het toevallig op.

7 maart 2024 om 01:15

@real8madrid

blijft soms gewoon geinig als de camera het filmt

7 maart 2024 om 03:42

Ik snap deze Openda wel. Carvajal is een bijzonder naar mannetje. Altijd bezig met zuigen en op hielen trappen.

7 maart 2024 om 06:16

O ik dacht dat je het snapte omdat je de moeder van Carvajal kent 😉
Maar inderdaad Carvajal behoort tot het rijtje Azpilicueta en Jordi Alba. Nare mannetjes die backs.

7 maart 2024 om 06:45

@Foortje

Dat je Jordi Alba zegt, volledig te begrijpen. Maar Azpilicueta is toch een super aardige kerel?

7 maart 2024 om 07:57

@FCBInsider, zou best kunnen dat t een aardige kerel is, maar een zuiger in het veld.

7 maart 2024 om 06:48

Werd Materazzi daar niet achteraf voor geschorst? Met de beruchte 'coup de boule' van Zidane als reactie erop.

7 maart 2024 om 07:36

Juist wel boeiend. Je roept dit sport dingen gewoon niet. Indien opgevangen door een camera moet je gewoon meerdere wedstrijden geschorst worden. Carvajal is erg vervelend, maar je kan het ook op een andere manier aanpakken.

7 maart 2024 om 07:57

Als je hierbij iemand gaat schorsen dan moet je iedereen met een microfoontje laten spelen. Dan kun je alles scheldwoordjes keihard aanpakken voor alle tere zieltjes.

7 maart 2024 om 07:57

Meerdere wedstrijden geschorst?? Je kunt ook overdrijven. Dat dat tokkie-gedrag niet thuishoort op een voetbalveld en in de hele maatschappij überhaupt niet, staat buiten kijf. Maar meerdere wedstrijden????
Dan kunnen ze beter die irritante kwal van een Vinicius schorsen met dat achterlijke gedrag!

7 maart 2024 om 08:23

/Je roept dit sport dingen gewoon niet. /

Dit soort praatjes horen prima thuis in het voetbal...

7 maart 2024 om 08:58

Redondo,

Als je dat consequent wilt handhaven, dan zal je iedere speler een microfoon moeten omhangen en de var uitbreiden naar 25 man per wedstrijd.
Dan zal je ook aanstelleritis moeten bestraffen en dat is de verwachting dat we iedere wedstrijd met 8 tegen 8 eindigen.

Carvajal spreekt toch geen Frans dus het zal niet hard aangekomen zijn schat ik in. De andere kant op ook genoeg provocaties. Het hoort er bij zullen we maar zeggen.

7 maart 2024 om 14:52

Het belangrijkste woordje hier zal ie wel begrepen hebben, is niet zo verschillend van de Spaanse variant.

Als dit het eerste is dat in iemand opkomt om te roepen dan zegt dat veel over het fatsoen en niveau van meneer openda. En dan ook nog die blik erbij. Bah bah. Dit soort teksten mogen wat mij betreft net zo hard aangepakt worden als racistische uitlatingen. Beide getuigen van een totaal gebrek aan respect. Een woordenwisseling en scheldkanonnade kan altijd maar er zijn ook gewoon grenzen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren