Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bryan Linssen werd ‘gek gemaakt’ door ‘cowboys’: ‘Je wilt niet weten'

Laatste update:

Bryan Linssen werd maandag eindelijk gepresenteerd door Feyenoord. De 29-jarige aanvaller zette zijn handtekening onder een driejarig contract in De Kuip, waardoor hij tot 2023 aan de Rotterdammers verbonden is. Nadat zijn contract bij Vitesse was afgelopen, had Linssen de nodige opties en hij vertelt aan De Telegraaf dat hij helemaal werd gek gemaakt door zaakwaarnemers die hem van alles beloofden.

Zijn broer Edwin speelde op Cyprus voor AEK Larnaca. “Maar kijk, mijn broer kon niet kiezen tussen Feyenoord en Cyprus. Zijn enige keuze was Cyprus. Dat was bij mij anders. Ik moest kiezen tussen een topclub, waar ik altijd van gedroomd heb en keihard voor gewerkt, of nu al voor een avontuur. En die keuze is echt niet makkelijk. Ik werd door allerlei zaakwaarnemers gek gemaakt. Daar zitten cowboys tussen hoor. Je wilt niet weten waarmee ze allemaal kwamen aanzetten”, legt Linssen uit.

De aanvaller was afgelopen seizoen goed voor veertien treffers, eentje minder dan Steven Berghuis en Cyriel Dessers. “Maar hij benutte wel wat meer penalty’s. En ik geen enkele keer, dus in principe was ik gewoon topscorer van de Eredivisie”, knipoogt hij naar Berghuis, die zeven keer raak schoot vanaf de stip. Linssen maakte ook de nodige kopdoelpunten en alleen de dertig centimeter langere Luuk de Jong maakte sinds 2017 meer treffers met het hoofd in de Eredivisie. “Niet normaal toch? Ik kan wel aardig koppen ja.”

Het is vooral een kwestie van timing en durf. “Kijk maar naar mijn neus. Ik ben ervan overtuigd dat als ik me lekker ga voelen hier, dat ik veel doelpunten moet kunnen maken. Ik ga ook met betere spelers voetballen. Dat moet ook schelen”, zegt Linssen tegenover het Algemeen Dagblad. Het is nog onduidelijk met welk rugnummer Linssen bij Feyenoord gaat spelen. Rugnummer 11 is na het vertrek van Sam Larsson nog beschikbaar, maar hij heeft naar eigen zeggen nergens naar gevraagd. “We zien het wel, al heb ik inderdaad wel altijd met 11 gespeeld. Maar ach, weet je wat het is? Ik zie dat nummer toch zelf niet of wel? Het staat op je rug.”

Is Bryan Linssen een versterking voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben wel benieuwd hoe Linssen het gaat doen bij Feyenoord. Toch geen verkeerde speler, zeker niet als je hem transfervrij kan aantrekken.

7 juli 2020 om 08:22

AZ en PSV hebben zitten slapen! Je haalt toch een bepaald aantal goals binnen met Linssen.

7 juli 2020 om 09:08

Nou precies deze jongen zou top zijn voor de hele top in Nederland om als extra man te hebben. Hij is misschien geen basis materiaal maar als extra man achter de hand te hebben is het zeker een prima speler en zeker als hij transfervrij is.

7 juli 2020 om 10:54

Die man wil 1 miljoen euro verdienen. Dat soort salarissen betaalt AZ niet zo snel. Zeker niet aan een 29 jarige speler zonder restwaarde. Verder natuurlijk een hele goede speler om erbij te hebben. Daar ben ik het mee eens.

7 juli 2020 om 11:12

Kun je ook "verkapt" betalen dat miljoen. Lager standaardsalaris, hoog tekengeld plus wat relatief makkelijk haalbare bonussen. Ik denk alleen niet dat hij naar AZ was gegaan als hij kon kiezen tussen Feyenoord en AZ.

Geweldige vent deze Linssen. Hart op de tong. Ben wel benieuwd of hij het aantal doelpunten bij Feyenoord kan evenaren. Dat is nu momenteel bij Feyenoord wel hard nodig. Sinisterra begon naast Berghuis ook al wat meer te scoren maar na hun is het wel erg magertjes.

Hij heeft IIG bravoure en een winnaarsmentaliteit. Zekerheid heb je nooit, maar qua karakter lijkt hij bij de club te passen en qua statistieken ook al vijf jaar op rij goed gepresteerd in de Eredivisie. Vraag me af hoe dat gaat werken met de spits Jorgensen of Bozenick.

7 juli 2020 om 10:01

Jorgensen is wel klaar toch, ik zou nu gewoon alle vertrouwen in Linssen steken. Met wat gif is dat ook gewoon een goed voorbeeld naar de rest van de ploeg

7 juli 2020 om 10:57

Lastig te zeggen. Wanneer schrijf je een speler af? Jorgensen heeft af en toe nog laten zien te kunnen scoren, maar raakte dan altijd weer geblesseerd. Aan Advocaat en Arnesen om daar hun licht over te laten schijnen.

Vergis je niet maar Feyenoord heeft dadelijk wel een partij doelpunten op het veld staan. Linssen, Berghuis, Toornstra en Sinesterra. Als Jorgensen zijn draai weer vindt dan heb je wel veel mensen die beslissend kunnen zijn. Dan zou het me niet verbazen als ze hoge ogen gaan gooien volgend jaar.

7 juli 2020 om 09:10

Daar heb je als weer, daarnaast was Sinesterra toch niet de man van beeld goals? Aan als heb je niets laten we niet te hoog van de toren blazen voor Feyenoord. Anders gaan de supporters daar weer teveel verwachten en komt er helemaal een zware druk op de ploeg. Ze lagen nog wel achter op Az en Ajax en dan is nog afwachten of ze dat in gelopen zijn. Daarnaast kan je over psv nog weinig zeggen maar kwa talent hebben die ook een mooie ploeg.

7 juli 2020 om 09:31

Ze lagen zeker achter maar waren het best presterende elftal na de winterstop. Daarnaast vind ik je "als" opmerking goedkoop. Je hebt nooit garanties in het voetbal. Wat ik zeg is dat Feyenoord veel scorend vermogen heeft. Dat is belangrijk als je mee wilt doen in de top. Kijk naar PSV die malen kwijtraakte en in verval raakte, kijk naar Ajax waar Promes wegviel en de resultaten ook minder werden. Feyenoord heeft volgend jaar een selectie waar meerdere spelers een bal binnen kunnen schieten.

7 juli 2020 om 10:32

ze waren het best presterende elftal sinds Advocaat het overnam in November al

7 juli 2020 om 11:21

Wat een onzin praat je met je “als” of komt er stiekem een beetje angst in? Het is gewoon waar wat &Walvis_theo zegt. Er staan doelpunten op het veld met Linssen, Berghuis en Toornstra. En Jorgensen heeft altijd aangetoond doelpunten te maken wanneer die op het veld stond dus daar is ook niks “als” aan. Wel triest om uit dat hele verhaal je alleen te richten op het “als” over Jorgensen. De rest hebben dus volgens jou geen scorend vermogen? Altijd maar dat doen alsof Feyenoord blij mag wezen met een 5e plaats of zo... de supporters verwachten gewoon een goed seizoen en terecht dat ze dat mogen verwachten. Alsof AZ en PSV een beter team hebben. Ajax en PSV is het even afwachten, maar ook over PSV werd vorig seizoen geroepen dat ze veel beter waren dan Feyenoord, oke...

Ben net als velen erg benieuwd naar Linssen bij Feyenoord! Een speler die erg sterk is in de omschakeling, past daarin wel bij Advocaat. Qua menaliteit echt een winnaar en bereid om te knokken voor elke centimeter dus dat zit wel snor.

Ben zal jaren gecharmeerd van Linssen en hen er best jaloers op dat hij naar Feyenoord gaat.hij past daar precies omdat het een kopsterke harde werker is waarvan Feyenoord er altijd graag een paar van wil hebben lopen.in de tijd dat hij nog bij Heracles speelde had ik nog gehoop/ gedacht dat zijn volgende stap Az zou worden.ben benieuwd naar wat hij Feyenoord zou kunnen brengen, ik denk dat hij weleens een superkoppel kan gaan vormen met Berghuis.

7 juli 2020 om 11:16

Ik denk dat Sinesterra heel bang moet worden voor een rol als vaste invaller. Leuk dat Sini veel dreiging had zijn laatste periode maar zijn rendement was dramatisch natuurlijk. Ik ben in ieder geval blij met Linssen. Conteh ken ik niet dus daar kan ik (nog) niet over oordelen maar ik gok zo dat Feyenoord de aanval nu wel op orde heeft. Kun je Narsingh zelfs een transfervrije status "gunnen".

7 juli 2020 om 11:25

Lekker dan om met twee buitenspelers te spelen die alleen in de bal komen en naar binnen gaan. Hoe makkelijk wordt dat verdedigen voor tegenstanders. Met Sinisterra had je tenminste nog iemand die onvoorspelbaar was en daarnaast is dit nog zijn eerste echte seizoen als basisspeler. Als je daar al 15 goals van verwacht dan ben ik blij dat er geen mensen als jij rondlopen om spelers te ontwikkelen. Linssen is gewoon voor de bank. Spelen met buitenspelers die geen diepte maken is vragen om problemen. Kijk maar naar Ajax toen Promes en Neres wegvielen. Geen diepte en onvoorspelbaarheid, maar alleen maar spelers in de bal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren