Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Broos negeert aanbieding uit Griekenland niet

Laatste update:

Hugo Broos gaat na de winterstop aan de slag in Griekenland. De Belgische coach, die onlangs nog in de belangstelling stond van Roda JC, heeft een overeenkomst bereikt met Panserraikos en zal voor een half jaar gaan tekenen bij de laagvlieger. “Ik ben blij dat ik weer aan het werk kan”, zei Broos tegen Sporza.

De coach zat zonder werk na zijn vertrek bij Racing Genk en heeft de taak om Panserraikos voor de hoogste divisie te behouden. De Griekse club verkeert in degradatiezorgen en hoopt dat Broos de club uit het slop kan trekken. De oefenmeester tekent een contract tot het einde van het seizoen en laat in de verbintenis een optie opnemen voor nog een jaar.

“Woensdag ga ik terug, maar mijn eerste wedstrijd is pas op 4 januari”, zei Broos, die zal debuteren in de wedstrijd tegen Iraklis Saloniki. "Panserraikos staat op de voorlaatste plaats. Het zit in dezelfde situatie als Roeselare, bijvoorbeeld. Er is wel een budget om tijdens de winterstop twee à drie spelers aan te trekken en als Panserraikos zich redt, krijg ik medezeggenschap om de club uit de bouwen tot een gezonde middenmoter."

Toch lijkt de coach niet helemaal tevreden te zijn met zijn nieuwe baan. "Ook in ons land werd mijn naam alleen maar in verband gebracht met ploegen onderaan", vertelt Broos. "En dit was een serieus aanbod, vooral op financieel vlak. Of ik op Griekenland zat te wachten? Tja, als de dingen niet komen, kun je niet blijven wachten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is het juist, hij kon niet blijven wachten, dus pakt hij maar wat hij te pakken kan krijgen... alhoewel, financieel mooi voorstel, lekker weertje, alleen vrees ik dat de zaak sportief niet al te veel voorstelt...

15 december 2008 om 16:16

En in Griekenland is het natuurlijk nog maar afwachten of je je geld ook daadwerkelijk krijgt...

Had hij niet moeten doen. Hij heeft misschien wel getekend voor een half jaar, maar geloof mij maar als hij 4 wedstrijden achter elkaar verliest(voor deze club normaal) dan ligt hij er ook uit. Dat is nou eenmaal bij sommige Griekse Clubs.

lijkt me geen coach om een club uit het slop te halen. Bij Anderlecht en Genk kon hij het al niet managen toen het moeilijk werd, wat zal dat dan geven bij degradatie? Die club heeft iemand nodig met people's skills, en dat is Broos helaas niet...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren