Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Broos keert terug en hoopt op belletje KBVB

Laatste update:

Voor Hugo Broos zit het avontuur in Griekenland er bijna op. De Belgische oefenmeester tekende in december een halfjarig contract bij Panserraikos, wilde zijn verblijf graag verlengen maar zag zijn werkgever voor een nieuwe trainer kiezen. Broos keert nu terug naar België en hoopt stiekem op een belletje van de Belgische voetbalbond.

De KBVB is nog altijd op zoek naar een nieuwe bondscoach en Broos duikt regelmatig op bij kandidaten om de nieuwe keuzeheer te worden. “Op dit moment heb ik nog niets gehoord, zelfs niet off the record", reageert Broos in gesprek met Sporza. "Uiteraard zou ik graag bondscoach worden. Het zou een schitterende zaak zijn. Maar nogmaals, de bond heeft nog geen contact met mij opgenomen."

De Belgische bond zou een voorkeur hebben voor Louis van Gaal, die naar verluidt zelfs al heeft gesproken met een delegatie van de KBVB. De Amsterdammer zou bereid zijn om de Rode Duivels te combineren met zijn werkzaamheden in Alkmaar. Broos zou daardoor ook wel heil zien in een mooie Belgische club of een nieuw avontuur in het buitenland. Vooralsnog heeft hij echter nog geen aanbiedingen ontvangen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik hoop niet op broos een weinig charismatische trainer wiers kunnen toch nooit getoond heeft , hij is een goeie clubtrainer in zekere zin(overweldigende palmares)maar al bij al niet echt een internationale trainer geen broos voor mij

Idd liever geen Broos.
Als je ziet welke namen er nu circuleren, dan zou een uiteindelijke keuze voor Broos een enorme anti-climax zijn.

Liever geen Broos. Geef mij maar Van Gaal (heeft al met de Belgische Voetbalbond gesproken). Indien niet haalbaar Advocaat of Adriaanse proberen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren