Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brabantse miljoenenvilla blijkt toch niet door Xavi Simons te zijn gekocht

Laatste update:

Hate it or love it, maar het privéleven van de voetballers en hun WAGs is de guilty pleasure van menig liefhebber van het spelletje. Voetbalzone staat uiteraard in het teken van het voetbalnieuws, maar heeft in Goals & Gossip speciale aandacht voor de handel en wandel van de sterren ver buiten de krijtlijnen.

Juicekanaal Reality FBI weet te melden dat Xavi Simons een miljoenenvilla heeft gekocht in het Brabantse Someren. Het is niet bekend hoeveel de twintigjarige middenvelder van PSV voor het optrekje heeft betaald, maar de woning stond naar verluidt voor 2,35 miljoen euro te koop. In 2015 werd de villa voor 1,9 miljoen euro aangeschaft door Bas de Vet, mede-oprichter van het bedrijf Euro Caps. In de afgelopen jaren zou het nieuwe optrekje van Simons in waarde gestegen zijn. Het is momenteel nog de vraag of de Oranje-international zelf in de miljoenenvilla gaat wonen.

Een screenshot van het nieuwste droomhuis van Xavi Simons.

Simons is namelijk ook de eigenaar van een andere villa in Noord-Brabant, gelegen in het dorp Lieshout. Voor die villa betaalde de rechtspoot een aantal maanden geleden ruim een miljoen euro. Reality FBI denkt dat Simons een van de twee villa’s als een vastgoedinvestering ziet. In welk huis hij daadwerkelijk gaat wonen is nog onbekend. Investeren in vastgoed is razendpopulair onder de internationals van het Nederlands elftal. Momenteel hebben Liverpool-aanvaller Cody Gakpo en Manchester City-verdediger Nathan Aké het meeste vastgoed in bezit volgens Quote.

Update
Woensdagochtend komt Reality FBI terug op het nieuwtje dat Simons de nieuwe eigenaar is van de Somerense miljoenenvilla. "Wellicht wat minder prettig nieuws voor PSV-fans die hoopten dat Xavi Simons een huis in Someren zou hebben gekocht. Er gingen daar de laatste dagen sterke geruchten over rond, maar na contact met de makelaar en het checken van wat gegevens blijkt dat Xavi daar geen huis heeft gekocht." Simons zou vaak worden gespot in de omgeving van het huis om een potje padel te spelen.

De rectificatie van Reality FBI woensdagochtend.

Verwacht jij dat Xavi Simons komend seizoen nog bij PSV speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Xavi is een verstandige jongen. Verstandige jongens maken verstandige keuzes. Die vertrekt pas na het EK bij psv

10 mei 2023 om 13:37

Dat heb ik ook lang van ihattaran gedacht..

10 mei 2023 om 19:21

Alle hoop in Eindhoven ten spijt, die is weg volgend jaar. Wat zou je zelf doen….?

12 mei 2023 om 10:42

Daar hoop jij op he.

Ik kocht op mijn 20ste een playstation 4. Wat moet je met een huis als je nog thuis woont

10 mei 2023 om 09:31

Je toekomst verzekeren vooor het geval je over een paar wedstrijden je been breekt. Anders eindig je net als Ihattaren.

10 mei 2023 om 10:12

Met alle respect ook ihattaren is loaded en heeft inmiddels een paar villa’s op ze naam staan dus ook zijn toekomst is nu al verzekerd tenzij ie een gokker word of een junk

10 mei 2023 om 11:05

Loaded? Dat had hij gewild haha. Laatst zijn beide huizen te koop gezet, eentje is al verkocht met dik verlies en de andere stond te koop voor onder de aankoopprijs. Met het leven dat hij leeft en zonder inkomen is hij binnen een aantal jaar niks meer.

10 mei 2023 om 09:32

Misschien het ouderlijkhuis verlaten?

10 mei 2023 om 09:37

Ik wou dat ik op mijn 20ste een huis kon kopen.... ben al blij als ik een huurhuis voor een fatsoenlijke prijs kan vinden :P

10 mei 2023 om 09:52

Dat noemen ze investeren in de toekomst en geef hem eens ongelijk.

10 mei 2023 om 11:02

Je moet doen wat binnen je leeftijd en bestedingsruimte past natuurlijk. Ik kocht op mijn 20ste ook mijn eerste huis. Aanzienlijk minder oppervlakte, maar niet minder fijn voor mij natuurlijk.

10 mei 2023 om 12:37

Een commodore 64 was in mijn tijd al heel wat ...

10 mei 2023 om 13:06

Bizar hoeveel mensen het sarcasme niet oppikken van jurumy.

10 mei 2023 om 13:40

In zijn opmerking zit 0,0 sarcasme. Hij heeft waarschijnlijk nooit van investeren gehoord.

10 mei 2023 om 14:30

@denbex Klopt en jij hebt nog nooit gehoord van sarcasme. Een normaal mens kan op zijn 20ste geen miljoenen landhuis permitteren, ik was gewoon even verbaast hoeveel geld die jongen al bij elkaar heeft gevoetbald op zijn 20ste.

Mooi huis. Ik vraag mij wel een beetje af wat je in Nederland met zo'n groot zwembad moet. Veel te koud.

10 mei 2023 om 09:32

Ik zal je iets verklappen: Vaak kan dat water gewoon verwarmd worden, waardoor je bij een temperatuur van een graad of 18-20 buiten al heel comfortabel kunt zwemmen.

10 mei 2023 om 09:38

Verwarmen? Met deze gasprijzen? Bouw dan een binnenzwembad, dat is misschien nog iets duurzamer. Vind het anders gewoon zonde.

10 mei 2023 om 09:43

Maakt dat nou uit. Duurzaamheid is alleen belangrijk voor arme mensen. Dus douche 5 minuten minder. Zet je verwarming op 16 graden. Dan gaan de miljonairs nog ff keertje extra met een privéjet naar Ibiza terwijl jij op de bank zit met een dekentje over je heen.

10 mei 2023 om 09:43

Als je een villa kunt kopen van ruim 2 miljoen maak je je niet echt druk om gasprijzen, lijkt me zo...

10 mei 2023 om 09:44

Tuurlijk alles kan. Maar zo'n bad moest eerst een halve dag opwarmen, voordat het water een beetje te doen is. Een spontane duik is er dan wel vanaf.

10 mei 2023 om 09:55

Welnee. Zo'n zwembad is gedurende de zomermaanden gewoon continue verwarmd hoor.

10 mei 2023 om 10:05

Wat denk je dat deze voetballers zich druk maken om gasprijzen? Whahahaha

10 mei 2023 om 11:03

Nog nooit gehoord van Wim Hof zeker

10 mei 2023 om 12:31



Hij heeft die villa toch niet gekocht. Zie je. Komt door dat zwembad Door mijn jankverhaal heeft hij er zojuist vanaf gezien.

10 mei 2023 om 09:39

Je hebt tegenwoordig ook best wel wat goede zomerdagen in Nederland

Ik hoop voor het Nederlandse voetbal dat hij bij PSV blijft. Ik had altijd het idee dat het een gehypt socialmediamannetje was maar die jongen is duidelijk een liefhebber en een heel getalenteerde ook nog.

10 mei 2023 om 09:41

Heb mij ook erg in hem vergist tbh haha!
Leuke/goede voetballer.

Slimme zet van Xavi Simons! Als voetballer heb je een jaar of 10 tot 15 om een vermogen bij elkaar te voetballen waar je vervolgens de rest van je leven mee moet doen. Maar voetbal is een sport, en dus liggen blessures op de loer. Ik hoop het uiteraard niet, maar voor hetzelfde geld wordt hij volgend weekend slachtoffer van een horrortackle en is het klaar met z'n carrière. Dan is het slim dat hij op deze leeftijd al bezig is met het aanboren van andere inkomstenbronnen.

10 mei 2023 om 09:43

Alsof je op je 35ste geen carrière switch meer kan maken, wat een onzin.
Zou het zelfs zeer beperkt vinden, als iedereen van zijn 20-60ste hetzelfde zou doen.

10 mei 2023 om 10:31

Een carrièreswitch kan zeker maar als topvoetballer in bijvoorbeeld de premier league zit je al gemakkelijk op 100/150 duizend euro per week, wat uitkomt op bijna een half miljoen per maand. Er zijn maar echt weinig dingen in de wereld die je een half miljoen per maand kunnen opbrengen en als jij op je 40ste nog steeds geld uitgeeft alsof je een half miljoen per maand verdient, ga je erg snel door je geld heen. Zo zie je ook vaak dat bepaalde oud topsporters gewoon failliet gaan omdat ze na het profleven blijven uitgeven op hetzelfde niveau.

10 mei 2023 om 12:10

Klopt, maar niemand verplicht je om op die voet door te gaan.
En je kan dan ook tegen jezelf zeggen na je carriere ‘wat ik nu verdien is normaal, wat ik eerder verdiende was exceptioneel en mooi meegenomen’

Heb eerder ook internationaal gewerkt in de tech en olie, bakken met geld binnengehaald.
Nu alweer even terug in Nederland en zit op minder, zo erg is dat niet hoor.

Wel mooi hoe dit gelopen is. Aan het begin van het seizoen was het allemaal nog onmogelijk dat hij zou bijtekenen en kijk nu eens. Nu Fabio Silva, Lang/hazard en Branthwaithe strikken en we zijn lekker aan de weg aan het timmeren.

10 mei 2023 om 09:42

Is het voor PSV nog nodig om te huren? Zo'n Fabio Silva is leuk, maar komend seizoen zal hij langzaamaan de basisspits moeten worden, want Luuk wordt met de week minder. Dit seizoen ook geen geweldig seizoen gedraaid. Dat is ook de enige reden om Fabio Silva binnen te houden, die zal geen trek hebben in nog een seizoen 10-20 minuten per wedstrijd.
Kan PSV niet beter een spits scouten en kopen? .

10 mei 2023 om 09:43

Hij heeft toch nog niet getekend? Hij koopt alleen vastgoed hè. Toch een slimme jongen die Simons.

Verder lijkt mij Lang onhaalbaar en kun je Silva nog een jaartje huren maar of dat nou zoveel nut heeft? Die jongen zal ook gewoon een basisplek willen.

10 mei 2023 om 10:06

@arsenal, en vanaf Someren naar Rotterdam rijden om Champions League te voetballen is ook goed te doen. Misschien iets voor Feyenoord

10 mei 2023 om 10:07

Pfff Arsenal gun je PSV ooit eens een succes. Wat denk je nou zelf met je vastgoed, die gaat echt wel bijtekenen daar volg jij PSV niet goed genoeg voor.

Volgens jou zijn er wel vaker dingen onhaalbaar die toch uitkomen, dus in dat geval zullen Lang en Silva volgend jaar vast onder contract staan 😉

10 mei 2023 om 10:10

11tegen11HJ,

Dat denk ik ook. Kampioen worden en CL spelen zal hem goed passen!

Pieterpost,
Oké, is dat ook nog ergens op gebaseerd of is het allemaal onderbuikgevoel?

Zoals?

10 mei 2023 om 10:15

Gakpo kan er niks van, Ruud is een slechte trainer en Bakayoko heeft geen potentie. 3 dingen waar het tegenovergestelde van op van toepassing is.

Haha eerst spreekkoren en commentaar op zijn blik en dan denken dat Xavi naar je club zal komen. Belachelijk.

10 mei 2023 om 10:19

Ik heb deze dingen nooit gezegd namelijk.

Gakpo ben ik niet van overtuigd, dat betekent niet dat hij er niks van kan.

Ruud ben ik niet van overtuigd, dat betekent niet dat hij een slechte trainer is.

Bakayoko ben ik niet van overtuigd, dat betekent niet dat hij geen potentie heeft.

10 mei 2023 om 09:43

En is Lang realistisch? Ik hoop ergens dat Feyenoord hem haalt, want ik vind het een geweldig spelertje, maar zie het niet gebeuren. Die zal niet voor minder dan 20 miljoen verkocht worden neem ik aan.

10 mei 2023 om 09:57

Alsjeblieft geen Hazard zeg. Sowieso vraag ik me af waar onze scouting is als we precies de spelers willen kopen (voor een hoge prijs) die we gehuurd hebben. Lekker beleid.

10 mei 2023 om 10:09

De scouting was er dan toch al? Fabio Silva, Hazard, Branthwaite en Xavi zijn al goed gescout. Of wil je er nog een “savinho” bij die niet uit de verf komt.

10 mei 2023 om 13:05

Die Savinho is wel een misser inderdaad zeg. Het enige wat me van hem bij staat is die knal aan Vaessen en wat dansjes met Simons. Heeft volgens mij verder nog geen bal goed aangenomen

Ik weet alleen niet zo zeker of dit een financieel verstandige investering is qua vastgoedkeuze in de huidige marktsituatie. Maar ach, gelukkig kan die heel goed voetballen.

10 mei 2023 om 09:57

Waarschijnlijk gekocht met een groot deel eigen vermogen en een kleine hypotheek. Hypotheek aftikken in 10 of 20 jaar en hij heeft dan een villa die tussen de 1,5 en 3 miljoen waard is.
Als hij weg gaat bij PSV verhuurt hij het aan nieuwe PSV spelers en er is vrij weinig aan de hand.

Is al ontkend. Avi heeft geen huis gekocht!

Dezelfde pagina heeft inmiddels al een nieuwe story geplaatst waarin het bericht wordt ontkracht. Dat wordt dus nog even zweten voor de PSV-supporters.

10 mei 2023 om 11:05

Staan in Kralingen ook een aantal pareltjes te koop. Ik snap de twijfel wel

En dan nog niet het duurste huis uit de straat hebben
Maar damn, wat een kast van een huis. Ook wel vrij dicht bij het dorp.

update: huis zou gekocht zijn door Adam Maher die als vervanger voor Xavi gehaald zou worden.
Ken deze speler helaas niet zo goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren