Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blunderende doelman: 'Ik weet dat er interesse sluimert in Engeland'

Laatste update:

Robbin Ruiter bewees zichzelf zaterdagavond geen goede dienst. De doelman van FC Utrecht hoopt op een mooie club uit de Premier League, maar ging in de thuiswedstrijd tegen Vitesse pijnlijk in de fout bij een houdbaar schot van Zakaria Labyad. Utrecht won het laatste duel van het seizoen wel, met 2-1, maar Ruiter sloot het voetbaljaar dus met een vervelend gevoel af.

/

De keeper weet nog niet of de wedstrijd tegen Vitesse zijn laatste als speler van Utrecht was. "Ik weet dat er interesse sluimert in Engeland, maar zolang zich geen club officieel bij FC Utrecht meldt, ga ik er van uit dat ik blijf", aldus Ruiter tegen RTV Utrecht. Het contract van de 27-jarige doelman loopt nog tot medio 2016 door.

Spits Jacob Mulenga beschikt over een aflopende verbintenis en leek Utrecht na dit seizoen te zullen gaan verlaten. De dertigjarige Zambiaan sluit een langer verblijf in de Domstad echter niet uit: "Ik sta niet onwelwillend tegenover een langer verblijf, maar ik wil voor langer dan één jaar bijtekenen", zei Mulenga, die hoopt dat ook Mathieu Delpierre zal blijven: hij wordt sinds januari gehuurd van TSG Hoffenheim.

Robbin Ruiter is klaar voor een stap hogerop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maakt toch geregeld cruciale blunders. Leek begin van het seizoen echt een betere keeper te gaan worden in de ere divisie. Ben bang voor hem dat een stap hogerop nog te vroeg komt.

4 mei 2014 om 10:48

Gebeurt hem echt te vaak. Minimaal 4 keer per jaar. Maakt ook wel bizarre reddingen, maar als je een keer niet in vorm bent en zulke ballen doorlaat, ben je gezien bij een club die niet stabiel is (zeg maar alle degradatiekandidaten in de Pl).

4 mei 2014 om 11:40

Pakt toch meer punten dan dat dje weggeeft, al moge dit soort blunders natuurlijk echt niet

4 mei 2014 om 12:42

Ik heb het al eerder gezegd, bij afstandschoten is hij echt slecht.

Keept de laatste weken wat minder, daarvoor was hij altijd een van de betere keepers in de eredivisie. Als hij zijn oude niveau weer oppakt kan hij best een mooie transfer maken

4 mei 2014 om 13:40

Doet hij expres, hij wilt gewoon blijven bij Utrecht, hopen dat met zijn " slechte prestatie" de scouts afschrikt....

De blunder had inderdaad niet gemogen nee, maar hoeveel tegen punten hij wel niet voor ons behouden heeft.....

Goede keeper, maar het lijkt wel of hij soms niet helemaal bij de les is, kan fantastische reddingen afwisselen met geweldige blunders, alsof die staat te slapen in de goal

4 mei 2014 om 10:00

Helemaal mee eens, die bal gisteren sloeg nergens op. Wat wilde die nu doen...?
De bal zwabberde wat maar hij had genoeg tijd om zijn lichaam er achter te zetten maar hij wil de bal op een vreemde manier weg slaan...

Dit soort gekke fratsen heeft hij te veel terwijl hij in potentie alles heeft...lengte, rust, reactie...

Hopen dat Mulenga en Delpierre blijven trouwens, vooral Delpier dan. Mulenga is een kleine bonus vanwege zijn ervaring

4 mei 2014 om 11:49

Mulenga kan toch niet ivm het salarisplafond?

4 mei 2014 om 12:15

Mulenga kan betaald worden als EU speler, is inmiddels 5 jaar in Nederland

Ben ik de enige die er van schrikt dat ruiter al 27 is? Dacht altijd dat het nog een jonge talentvolle keeper was. Nu is 27 voor een keeper niet heel oud, maar ik schatte hem jonger in.

4 mei 2014 om 11:02

Hij was ''al'' 21 toen hij zijn debuut maakte en was ruim 25 toen hij door Utrecht gekocht werd. Niet super verrassend dan, maar had hem ook wel 1 à 2 jaar jonger geschat.

Qua leeftijd zou die gewoon naar het buitenland moeten, een binnenlandse transfer zou hem nog 2-3 jaar belemmeren.

Maar gezien recente blunders, vraag ik me af wat voor buitenlandse clubs zich melden. Misschien een degradatieklant in Engeland of een middenmotor uit Frankrijk/duitsland?

Dat is het nadeel van een keeper. Een fout is vaak cruciaal. Dat van gisteren was wel een blunder, maar ik heb hem ook een paar mooie reddingen zien maken. Al heeft hij het niet druk gehad aangezien die spelers van ons eeuwig door willen combineren ipv een keer te schieten.

ik hoop toch dat hij blijft en als de Engelse clubs ook die blunders gewoon zien blijft hij denk ik ook. vraag me wel af of Mulenga en Delpierre ook blijven dat zijn toch wel de betere spelers op het moment helemaal Mulenga sinds hij weer terug is.

Matige keeper die vooral door de media omhoog is geschreven. Zwak bij schoten van afstand en wat hij gisteren bij dat doelpunt nu van plan was? Gelukkig voor hem heb je in Engeland een heleboel blinde clubs zonder beleid.

4 mei 2014 om 11:44

Matige keeper? Jochie ga eerst is even wedstrijden van ons bekijken voordat je dit soort dingen uitkraamt, hij heeft 2 a 3 fouten gemaakt dit seizoen, maar omdat het een keeper is gaan die erin, hoevaak maakt een verdediger van ajax of feyenoord wel niet een fout alleen omdat die niet allemaal erin gaan valt het minder op. Zonder ruiter waren we dit seizoen misschien wel nacompetetitie gaan spelen dus kijk eerst aub ff de volgende keer

Paar weken uit bij NAC ook een vergelijkbare blunder. En een paar weken daarvoor thuis ook eentje.

Een maand of wat terug hoopte ik dat AZ zich zou melden voor hem (gerucht was dat dat in de winter ook was) maar nu ik die zie heeft hij net als Esteban geweldige wedstrijden..............veelal wanneer AZ verliest en 2-0 achter staat haalt hij nog een paar ''zekere'' goals eruit... maar wanneer het 0-0 of 1-1 is dan blunderen zowel Ruiter als Esteban wel ineens. En dat is zeer irritant want het kost je toch wel een punt of 8 à 10 op jaarbasis.

Prima keeper, toch een van de beste van de eredivisie. Natuurlijk was het een fout gisteren, maar wat geeft dat. Dit seizoen heeft hij het voor Utrecht meer dan voortreffelijk gedaan. En welke keeper maakt geen fouten?

Ruiter wordt in mijn ogen een beetje overschat. Hij maakt geregeld cruciale fouten en lijkt daar niet van te leren.
Bizot van Groningen is jonger, constanter en beter

Ik vind Ruiter ook redelijk overschat als ik eerlijk ben. In potentie best een goede keeper, maar hij maakt gewoon teveel beslissende fouten, en zolang dat er niet uit gaat, heeft hij bij een betere club niks te zoeken, en zit hij prima op zijn plek bij Utrecht.

Overschat is hij niet vind ik. Het is voor Utrecht gewoon een goede keeper. Tuurlijk is Engeland te hoog voor hem. Daarvoor heeft hij dit seizoen gewoon te wisselvallig gepresteert.

Gister was niet de eerste keer dat hij een blunder maakte dit seizoen. Verder wel een degelijke doelman voor Utrecht. Als hij zo'n blunders ook in Engeland maakt, wordt hij belachelijk gemaakt. Gomes weet er alles van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren