Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blijft FC Barcelona in het spoor van Real Madrid met eerste zege in 2024?

Laatste update:

FC Barcelona trapt het nieuwe jaar af met een uitwedstrijd tegen Las Palmas. De Catalanen moeten eigenlijk winnen om in het spoor te blijven van koploper Real Madrid, dat een voorsprong heeft van zeven punten. De eerste wedstrijd van Barcelona in 2024 begint donderdagavond om 21:30 uur Nederlandse tijd.

Barcelona sloot 2023 af met een moeizame 3-2 overwinning op Almería. Sergi Roberto tekende in de 83ste minuut voor de winnende treffer van het elftal van trainer Xavi. Las Palmas daarentegen verloor in extremis van Athletic Club. Invaller Unai Gómez brak de harten van de aanstaande opponent van Barcelona met een goal in de 94ste minuut: 1-0.

Zie jij FC Barcelona winnen van Las Palmas? Win vijftig keer je inzet bij winst van de Catalanen. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken!

Wint Barcelona van Las Palmas? Profiteer van de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Las Palmas - Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren