Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blessure bij Duitsland: 117-voudig international ontbreekt tegen Nederland

Laatste update:

Manuel Neuer moet de interlands van Duitsland tegen Frankrijk en Nederland aan zich voorbij laten gaan wegens een blessure, zo meldt de Duitse bond via de officiële kanalen. De 37-jarige doelman van Bayern München heeft een spierblessure opgelopen en mist mogelijk ook het duel met Borussia Dortmund van 30 maart, aldus Julian Nagelsmann.

De bondscoach had de knoop net doorgehakt wat betreft zijn eerste keeper op het EK: Neuer is normaal gesproken de doelman van Duitsland op het eindtoernooi, zo melden meerdere Duitse media.

De aanvoerder van Bayern kende veel concurrentie van FC Barcelona-goalie Marc-André Ter Stegen, die hem al meermaals verving als hij wegens een blessure verstek moest laten gaan.

Toch zal Neuer ook op het aankomende EK weer onder de lat staan bij Duitsland. Het is een hard gelag voor de inmiddels 31-jarige Ter Stegen, die al jaren in de nek van Neuer hijgt maar de concurrentiestrijd nooit definitief in zijn voordeel kan beslechten.

De keeper van Barça kwam tot dusver tot 38 interlands, waarvan 23 vriendschappelijke wedstrijden waren. Hij kwam nog nooit op een EK of WK in actie voor zijn land. Wel lijkt hij dus in ieder geval deze interlandperiode onder de lat te staan in de duels met Frankrijk en Nederland.

De Duitsers spelen zaterdag tegen les Blues alvorens de ploeg van Ronald Koeman volgende week dinsdag de tegenstander is. Duitsland hoopt zijn goede vorm weer terug te vinden deze interlandbreak.

Van de laatste acht interlands gingen er vijf verloren, werd er twee keer gewonnen en één keer gelijkgespeeld. Duitsland, dat als gastland automatisch is geplaatst voor het EK van deze zomer, treft Schotland, Hongarije en Zwitserland in de groepsfase van het eindtoernooi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op wintersport geweest?😉

Is er nu binnen de Duitse bond helemaal niemand die ziet dat Ter Stegen een betere keeper is dan Neuer. Ook als Neuer fit is dan moet je gewoon Ter Stegen op stellen

20 maart 2024 om 19:24

Naar mijn mening is Neuer beter en ben vast niet de enige die er zo over denkt. Zou hem ten alle tijden in de basis zetten, ook als je hem weer zag bij zijn terugkeer bij bayern. Zo enirm belangrijk.

20 maart 2024 om 20:02

Ter Stegen is helemaal niet beter. Neuer staat erin tot dat die niet meer kan. Man heeft een status van een Lothar Matthaus binnen Duitsland.

20 maart 2024 om 20:32

Nou zie ik Ter Stegen niet vaak keepen en Neuer wel, maar de keren dat Ter Stegen onder de lat mocht staan bij Duitsland heeft die het aardig laten liggen. Overigens haalt Neuer op het moment ook een hoog niveau.

20 maart 2024 om 20:55

Neuer is dit seizoen veel beter dan Ter Stegen. Die gaat ook gewoon keepen op het EK.

Ik ben eigenlijk echt wel benieuwd wie eerste keeper op het EK word, persoonlijk zou ik altijd voor Neuer gaan.. is er al eigenlijk een keuze gemaakt tussen hem en Ter Stegen?

20 maart 2024 om 19:11

Waarom zou je voor Neuer gaan? Voorgaande jaren begreep ik de keuze voor Neuer wel, maar nu niet. Ter Stegen was vorig seizoen echt fenomenaal en dit seizoen is hij ook erg goed. Na zijn blessure is hij ook weer echt heel erg sterk teruggekomen enkele weken terug.

Ik heb alleen geen idee hoe Ter Stegen het voor Duitsland doet. Ik hoorde dat hij daar niet vaak zijn Barcelona niveau aantikt.

20 maart 2024 om 19:55

Ter Stegen krijgt niet echt de kans om zich bij de Duitse ploeg te laten zien omdat Neuer een soort van onschendbaar is. Als ik Ter Stegen was zou ik gewoon lekker op vakantie gaan in Juni en me niet meer beschikbaar stellen voor Duitsland. Hij mag toch niet spelen zolang Neuer profvoetballer is

20 maart 2024 om 19:58

Ik ben geen bondscoach maar ik heb bij neuer en ter stegen het Hans van Breukelen en Joop Hiele gevoel

21 maart 2024 om 07:41

Simpel, neuer is beter dan ter stegen

21 maart 2024 om 07:51

Lees anders gewoon dit artikel even door..Neuer is natuurlijk wel een icoon. Heeft veel illustere voorgangers. Jammer dat hij ontbreekt.

Niet eens een greintje twijfel. Neuer is met afstand de beste Duitse doelman. Hij zal gemist worden. Hopelijk is hij snel weer terug.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren