Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre openingsfase in derby tussen FC Den Bosch en FC Oss

Laatste update:

FC Den Bosch heeft drie punten overgehouden aan de Brabantse derby tegen FC Oss. Het team van René van Eck zegevierde zondagmiddag met 4-2 over de hekkensluiter, die tot dusver dit seizoen maar acht punten verzamelden. De eerste vijf doelpunten vielen allen in de eerste twintig minuten. FC Oss had ondanks een vroege ondertalsituatie toch zestig minuten uitzicht op een punt, tot de 4-2 van de Bosschenaren in de slotfase.

/

De eerste helft in De Vliert had alles: vijf doelpunten in twintig minuten tijd en een rode kaart in de 22e minuut. Furghill Zeldenrust benutte in de vierde minuut een strafschop, na een charge op Pozder. Laatstgenoemde maakte er twee minuten later al 2-0 van: met een heerlijke boogbal verschalkte hij Hengelman. FC Oss kwam echter goed terug. Kees Heemskerk liet een vrije trap van Felitciano Zschusschen door zijn handen schieten en Fatih Kamaci benutte een strafschop, na een overtreding op Jochem Jansen.

FC Den Bosch slaagde er echter in om weer op voorsprong te komen. Een stiftje van opnieuw Pozder betekende in de twintigste minuut de 3-2 voor de Bosschenaren. Twee minuten later moest FC Oss met tien man verder. Hengelman vloerde Pozder buiten het strafschopgebied en kreeg zijn tweede gele kaart.

De eerste helft kende geen intensief vervolg, maar na een periode zonder kansen kwam een vrije trap van Istvan Bakx via de onderkant van de lat wel terug in het veld. FC Den Bosch maakte een matige indruk in de tweede helft en FC Oss kwam niet verder dan wat speldenprikjes. Het was uiteindelijk Maarten Boddart die uit een vrije trap van Arda Havar de 4-2 achter Xavier Mous kopte.

Komt FC Oss nog van de laatste plaats af?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren