Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizar keepersprobleem NAC: trainer Babos (48) opeens reservedoelman

Laatste update:

Gabor Babos (48) zit vrijdagavond als reservedoelman op de bank bij NAC Breda. De keeperstrainer van de Parel van het Zuiden zit daar samen met de andere reservekeeper: de jeugdige Roel van Zutphen (18). Babos zit eenmalig op de bank omdat eerste keus Roy Kortsmit coronaklachten heeft en dus ontbreekt. De twintigjarige Pepijn van de Merbel maakt zijn debuut namens NAC tegen Almere City FC.

Mocht Babos daadwerkelijk als invaller worden gebruikt, dan is hij automatisch de oudste speler in het Nederlandse betaald voetbal. Het record is momenteel in handen van voormalig Telstar-speler Paul van der Meeren. De Hongaarse keeperscoach, met 611 duels achter zijn naam, kwam op 12 mei 2013 voor het laatst in actie als doelman. Zijn toenmalige club NEC verloor die dag met 1-2 van RKC Waalwijk. Babos kwam in zijn loopbaan verder uit voor NAC, Feyenoord, MTK Boedapest en FC Sopron.

NAC begint met de enigszins teleurstellende dertiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie aan de laatste competitiewedstrijd van 2022. De bezoekers uit Almere staan keurig vijfde en willen winnen om zo aansluiting te houden met de topploegen. Na een winterstop van enkele weken hervat NAC de competitie op 6 januari thuis tegen Jong PSV. Almere City gaat die dag op bezoek bij titelkandidaat PEC Zwolle.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
16 december 2022 om 23:35

Heeft er gespeeld, maar die hebben ze destijds transfervrij laten vertrekken naar Foggia.

Alstie moet invallen en hij doet het goed zal mijn cluppie vast direct interesse tonen.

Dan zijn die keepers van ajax nog jonge zal ik goden maar weg laten

Beschamend imo voor een betaald voetbalclub met de ambities v Nac.

16 december 2022 om 23:14

Want? Wat wil je dan de keeper van Onder 18 laten mee doen? NAC is geen club zoals Ajax waar ze bij elk elftal 3 keepers hebben rondlopen.

16 december 2022 om 23:43

Als bij het ontbreken van één keeper direct de keeperstrainer weer een wedstrijdshirt er bij gaat pakken is dat toch bijzonder treurig? Het is niet eens zo dat ze twee keepers missen. Eentje. Eentje en Babos krijgt gelijk rugnummer 1 weer op z'n rug.

17 december 2022 om 13:18

Dat is niet waar. Het bericht is niet compleet. Van Lare, normaliter 2de keeper, is ook afwezig. Volgens mij ook door ziekte.

17 december 2022 om 13:46

Kortemit corona van lare ziek dus hadden niks meernover

Ben ik enige die het irritant vindt dat we nu het record van Paul van der Meeren niet weten en dat het vrij ironisch is dat het typen van dit bericht langer duurt dan het antwoord googlen?

47 jaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren