Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bij Noa Lang zit je met de gebaartjes, met dat klagen en uitdagen’

Laatste update:

In aanloop naar de halve finale in de Belgische beker tussen Club Brugge en KAA Gent van woensdagavond is Gert Verheyen kritisch op het spel en de ontwikkeling van Noa Lang. De oud-aanvaller van de grootmacht uit Brugge ziet tot zijn teleurstelling een heel andere speler na de winterstop. Verheyen vindt zelfs dat Tarik Tissoudali het momenteel bij Gent beter doet dan Lang in dienst van Brugge.

Verheyen ziet Lang, die dit kalenderjaar nog niet wist te scoren, al een poos worstelen met zijn vorm. "In het eerste half jaar was de impact van Lang bij Club heel groot", concludeert de analist in een uitgebreid onderhoud met Het Nieuwsblad. "Nu is dat minder: tegen Royal Antwerp (de 4-1 overwinning van afgelopen zondag, red.) was hij van alle offensieve spelers het minst aanwezig. Het is zelfs niet ondenkbaar dat hij eens naast de ploeg valt", krijgt de Nederlander als waarschuwing mee.

Gert Verheyen geniet momenteel meer van Tarik Tissoudali dan van Noa Lang.

In de optiek van Verheyen valt of staat alles bij de vorm van een speler. "En die is bij Lang na de jaarwisseling, ook door corona, gewoon minder. Daardoor heeft hij wat minder vertrouwen en speelt hij verder van de goal dan normaal. Een typische reflex. Maar met een speler van dat kaliber kan dat morgen weer omslaan", blijft de voormalig Belgisch international hopen op een ommekeer. bij Lang, die hij ondanks alles graag ziet spelen. "Lang en Tissoudali zorgen vaak voor spektakel. En qua schoonheid scoort Tissoudali nog íéts beter, vind ik." De Gent-speler is volgens Verheyen meer doelgericht. "Hij toont iets meer die drang, is iets meer a fox in the box, een goaltjesdief." Tissoudali staat momenteel op veertien doelpunten, tegenover de zes van Lang dit seizoen.

Verheyen vindt het niet gek dat er een verschil is in het aantal doelpunten van het tweetal. "Tissoudali is meer een echte spits, hij staat naast Laurent Depoitre, terwijl Lang bij Club Brugge meer zwerft." De oud-speler stipt nog een verschil aan. "Tissoudali is bescheidener dan Lang. Bij Lang zit je met de gebaartjes, met dat klagen en uitdagen, maar na Nieuwjaar is hij kalmer." Verheyen snapt wel waar het gedrag van Lang op het veld vandaan komt. "Hoge bomen vangen veel wind, hé. Er is nog altijd een verschil tussen voor Club spelen of voor Gent. Een speler van Club wordt altijd anders bekeken en sneller bejubeld én afgebroken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nao is te snel geirriteerd, en reageert het dan op de verkeerde manier. en denkt dat hij het mannetje is.
bedoel het is een goede speler. maar niet heel het spel bij Brugge draait om hem. begrijp goed dat niet iedereen even blij is met Lang

2 maart 2022 om 11:55

Ik vind zijn spel eerlijk gezegd ook nog wel meevallen. Ik irriteer me helemaal niet zozeer aan Lang (buiten het veld volg ik die sporters toch niet en binnen het veld zijn genoeg mensen net zo irritant of irritanter dan hij, denk bijvoorbeeld alleen al aan een Tadic), maar ik vind dat hij ook wel lichtelijk overhyped werd.

Zeker vorig seizoen keek ik niet vaak naar de Belgische competitie, dus van zijn 'top' heb ik niet genoeg meegekregen en ben ik misschien ook niet de juiste persoon om dat te beoordelen, maar ik heb maar één goede pot van hem gezien en dat was tegen PSG in de CL dit seizoen. Dat was natuurlijk wel direct op het hoogste podium, maar wel tegen een ploeg wat je van te voren al als verliespartij incalculeert en je dus prima een beetje je ding kan doen. In het Nederlands elftal vind ik hem tot nu toe echter vies tegenvallen en toen ik laatst een keer een wedstrijdje Brugge in de Jupiler Pro League meepakte viel hij me ook helemaal niet op terwijl hij één van de beste spelers van Club schijnt te zijn.

2 maart 2022 om 12:28

Tadic z’n gedrag vergelijken met Lang…..sorry hoor. Bij Tadic komt z’n gedrag vooral voort uit zijn wil om te winnen. Altijd willen winnen, hoe dan ook. Bij Lang is het vooral dat verongelijkte. Dat zie je vaak bij die types. Meteen schelden en gebaren maken als iets ze niet aan staat. Altijd die grote bek als ze iets van kritiek krijgen.

2 maart 2022 om 12:34

Wat vooral heel typerend is is dat voetbalzone juist deze kop weer uit het stuk haalt. Dit is gewoon het constant profileren van Lang als zijnde een moeilijke jongen. Is het originele stuk van Verheyen dat Lang een speler is waarvoor je naar het stadion komt, die oog heeft voor medespelers. Maar bij elk artikel over Lang moet het maar over zijn gedrag gaan, terwijl Verheyen zelfs in dit stuk aangeeft dat hij kalmer is geworden. Maar goed dit levert de meeste reacties op …weer het filmpje erbij dat hij rood krijgt … die kaart is al lang volkomen terecht geseponeerd….zo simpel.

2 maart 2022 om 12:41

Ja natuurlijk. Lang heeft ook een hekel aan verliezen, net zoals wel meer profvoetballers. Zowel Lang als Tadic zijn bloedirritant als ze niet voor je club spelen. Zulke spelers heeft PSV ook gehad met bijvoorbeeld Toivonen en Van Bommel en als ze punten voor je pakken vond ik het ineens ook prima, maar als je niet voor Ajax of PSV in het laatste voorbeeld bent komt dat net zo goed je strot uit.

Ik ben met je eens dat Lang dat ontzettend verongelijkte heeft, maar die zijn er wel meer op de wereld. Ik ben er ook geen fan van, maar kan me er ook niet dusdanig druk over maken als hij niet tegen mijn club speelt.

2 maart 2022 om 13:26

Ik vraag me echt af waar die overdreven afkeer tegen Tadic bij sommigen vandaan komt.. Ja, hij loopt voor Nederlandse begrippen bovengemiddeld vaak te mekkeren bij de scheids (maar in La Liga zou hij niet eens opvallen volgens mij) en hij wil nog weleens makkelijk neer gaan, zoals de helft van de aanvallers op de Europese velden, maar ook dat vind ik echt niet buitensporig. De man heeft meer dan 300 duels voor Eredivisie clubs gespeeld en in al die tijd heb ik maar weinig echt serieuze overtredingen of smerige acties van hem gezien. Een vergelijking met pak hem beet Van Bommel (wat ik persoonlijk een fantastische speler vond ondanks dat hij een lange tijd bij PSV speelde) snap ik dan ook in de verste verte niet - die was 10 keer harder, daar was een tegenstander gewoon bang van.

Ik weet niet of ik nu zo'n wit-rood-witte bril heb dat ik het niet zie, maar ik zie echt niet in waarom Tadic nou als dusdanig irritant wordt gezien, ik vind het allemaal reuze meevallen. Bij een Nico of een Antony, die echt regelmatig op of over het randje spelen, kan ik het me nog wel voorstellen. Misschien komt het omdat het al jaren op rij de beste en meest beslissende speler van de Eredivisie is, dat roept wellicht wat meer afkeer op ofzo.

2 maart 2022 om 13:35

Gewoon omdat ie zo goed is, waarschijnlijk. Zou me er niet te druk om maken.

2 maart 2022 om 12:12

Hij is teveel bezig met randzaken in het veld. Het publiek, de scheids en noem het allemaal maar op. Hij moet gewoon gefocust blijven op zijn spel

2 maart 2022 om 19:28

Zo is het precies @Japie_Krekel. Elke aandacht die je aan randzaken besteed kun je niet besteden aan voetbal. Mooi voorbeeld vind ik appelleren voor buitenspel en vervolgens daardoor je man laten lopen en een doelpunt tegen krijgen. Gebeurt best vaak.

2 maart 2022 om 12:26

Het grappige is dat brugge nu 35mil wil voor lang. Wat ze wsl niet gaan krijgen van zijn topclubs waar hij heen wil.

Sinds hij zo reageerde, dat hij de schoen moest winnen en alles wel voor zichzelf sprak heeft hij niks meer gepresteerd. Aardig overhyped en denkt zelf dat hij van het niveau neymar is. Elke keer zeggen dat hij ervan moet leren, maar doet het letterlijk nooit. Geen enkele club van een redelijker hoger niveau wil dit toch?

Als meneer Lang dat zelf ook gaat inzien dan kan hij echt nog een hele mooie carriere tegemoet zien. Maar zolang hij denkt dat de hele wereld tegen hem is en zich blijft gedragen als een 16 jarige snotneus dan vrees ik dat na Brugge er een Turkse club of het midden Oosten het volgende station gaat worden. Hopelijk doet ik daarmee niemand tekort maar dat zijn vaak keuzes voor het geld als de mooie clubs uit de grote competities uitblijven.

2 maart 2022 om 12:32

Dat soort types die zien dingen altijd zo zwart wit. Kritiek is kritiek. Geen tussenweg. Ook al is het opbouwende kritiek waar je iets mee kan. Nee in hun ogen is het negatief. En dan krijg je een grote bek terug. Nooit in de spiegel kunnen kijken. Altijd maar denken dat alles en iedereen tegen je is. Als je zo blijft denken dan blijf je altijd dat kinderachtige jongetje dat meteen om zich heen gaat slaan als iemand iets zegt wat hem niet aan staat.

Noa Lang, dit jaar al elf keer geel waaronder rood wegens twee keer geel en een directe rode kaart. Wat zullen clubs blij zijn hem afgelopen zomer niet gekocht te hebben.

Noa Lang is gewoon niet zo intelligent. Ik denk dat hij weinig aan zijn gedrag kan veranderen.

Het is een beetje magertjes de laatste tijd bij Noa, maar dat kan over 1 of 2 maanden weer anders zijn. Ik hoop dat hij zijn vorm kan herpakken, want een Noa in vorm kunnen we goed gebruiken op het wk.

2 maart 2022 om 12:41

Als hij bij Oranje wil blijven moet het wel echt snel beter. Danjuma doet het goed de laatste tijd. Malen is eindelijk in vorm bij Dortmund, Bergwijn maakt weer minuten en Gakpo heeft hele goede stats dit seizoen.

2 maart 2022 om 13:10

Dat behoeft ook nogal wat nuance. Malen zit inderdaad in een stijgende lijn, maar Gakpo is na de winterstop echt niet goed, terwijl Bergwijn weliswaar "minuten maakt", maar nog steeds werkelijk niets klaarspeelt. Bovendien valt het met de minuten wel mee, want in de laatste 5 wedstrijden speelde hij achtereenvolgend 7, 19, 0, 11 en 12 minuten.

2 maart 2022 om 15:41

Nog steeds beter, dan wat noa lang laat zien de afgelopen weken / maanden.

Tja in Lang zit genoeg talent en potentie, dat is nu toch wel duidelijk. Maar het is ook meermaals gebleken dat dit niet het enige is. En nu aan Lang de taak om te laten zien dat hij niet het volgende voorbeeld wordt.

Tis natuurlijk een verschrikkelijk ventje, maar waarschijnlijk zit hij tegen zwakbegaafd aan als je zijn gedrag ziet. Ik denk dat hij gewoon zo is en dat gaat niet veranderen.

Tja, het probleem bij Lang zit 'm niet in z'n talent, techniek of inzet, maar hij heeft wel de neiging snel te veel in zichzelf te gaan geloven als men lyrisch over hem is. Dan overspeelt hij z'n hand en forceert hij dingen waar hij (nog) niet de ervaring en het niveau voor heeft (al is dat wel redelijk inherent aan z'n aantal wedstrijden). Buiten dat is hij een enorm opgewonden standje en daarin moet hij echt stappen gaan maken. Mentaal zit het nog niet helemaal goed.

Lang gaat het niet redden en dat komt omdat hij gewoon niet zo bijster intelligent is. Hij ziet niet in wat hij moet veranderen.

2 maart 2022 om 13:12

Dat vind ik een slecht argument. Bij heel erg veel voetballers druipt het gebrek aan intelligentie er vanaf. Het probleem met Lang is dat hij een erg opgewonden standje is en dat zit hem in de weg.

Hij zal het nog moeilijk krijgen met de winteraanwinsten die het vooralsnog goed doen. Buchanan en vooral Olsen brengen momenteel meer gretigheid en dreiging in het spel dan Noa , iets wat hij zelf hopelijk ook merkt. Er is plots meer concurrentie op zijn positie en hij is niet meer zo zeker van zijn plek , een nieuwe situatie voor hem bij Club.

Hij krijgt genoeg vertrouwen en steun van de coach en supporters dus ik heb er alle vertrouwen in dat hij zijn vorm terugvindt , niet onbelangrijk met oog op de waarschijnlijk inkomende transfersom deze zomer.

Ach bij Lang is het potentiaal veel hoger dan bij Tissoudali die al 7 jaar oduer is. Toch vind ik inderdaad het duo Delpoitre en Tissoudali heel goed afgestemd is op elkaar.
Lang heeft het zelf in de hand. Als je hem in vorm ziet kan je nooit zeggen dat hij niet barst van het talent, dan ziet het er allemaal zo makkelijk uit, maar wanneer het tegen zit is het inderdaad een vervelende gozer die niet zo veel toevoegt. Verder is de vergelijking best schreef, Tissoudali staat gewoon vooraan en vooral in de nieuwe formatie van Schreuder speelt Lang verder van de goal af.

is er een zender die dit uitzend eigenlijk?

Lang is gewoon een goede voetballer. Mensen zeggen van niet maar met zijn kwaliteiten kom
Je echt ver. Het probleem is en blijft (sorry voor het intrappen van een open deur) zijn mentaliteit. Als deze jongen maar een fractie had van de mentaliteit, nuchterheid en energie van wout weghorst bijvoorbeeld phoeeeee begin je shirtjes van de grote clubs met Lang, 10 erop maar te pre orderen! Maar helaas wishfull thinking

Lang was de meest beslissende speler van 2021 in België (meeste goals + assists) …, toen Tissoudali de ene grote kans na de andere miste voor Gent en Gent er wanhopig van werd, lazen we geen vergelijkingen met Lang. Lang ligt goed in de spelersgroep en laat zich niet betrappen op fysieke intimidaties of zware overtredingen zoals we die wel bij andere spelers gezien hebben. Die rooie kaarten komen van dezelfde scheidsrechter en de laatste was zo belachelijk dat het een blamage geworden is voor de scheidsrechter. Ook qua gele kaarten zit hij verre van in de top van de competitie.
Nu Lang door Corona en misschien ook wel de non-stop kritiek op zijn persoon (soms terecht, meestal vilein, gratuit, bashing en soms ronduit karaktermoord) wat minder opvalt, krijgen we ineens de vergelijkingen met spelers die maandenlang tegenvielen maar nu eindelijk wat laten zien (Zirkzee, Tissoudali). Als je maar juist genoeg selecteert, kan je iedere speler ophemelen of afbreken.



God wat ben ik blij dat deze jongen in Belgiã« speelt. Dan zie ik hier lekker wat nieuwsberichtjes af en toe, in plaats van dat zijn gedrag continu bij VI Vandaag en Studio Voetbal etc etc. uitgebreid wordt besproken. Succes Noa! En ik hoop dat je in vorm bent tegen de tijd dat het WK begint.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren