Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bidon van Pickford onthult penaltystrategie; ‘misplaatste’ arrogantie volgt

Laatste update:

Jordan Pickford had voorafgaand aan de ontmoeting tussen Everton en Leicester City maandagavond (2-2) zijn huiswerk gedaan. De doelman van Everton wist van drie potentiële strafschopnemers van de tegenstander waar ze een mogelijke penalty gingen schieten. Op de bidon van de doelman stond dat strafschopnemer James Maddison zestig procent van zijn penalty’s door het midden schoot.

In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Leicester de kans om de score uit te breiden naar 3-1. Maddison koos zoals gebruikelijk voor het midden, maar zijn poging werd gestopt door Pickford. In de tweede helft kwam Everton dankzij een doelpunt van Alex Iwobi nog op gelijke hoogte, waardoor beide ploegen een punt overhielden aan de degradatiekraker. Everton staat nog altijd negentiende en Leicester bezet de zestiende stek.

Na de wedstrijd zei Pickford in een interview met Sky Sports dat Maddison maar beter niet kan gaan pokeren. “Hij moet zijn lesje leren. Ik zei vanmorgen al dat hij door het midden zou gaan schieten. Maddison is een slimme speler, ik denk dat hij verwachtte dat ik naar een hoek zou gaan duiken. Het was een belangrijk moment en ik ben blij dat ik het team kon helpen.”

Het interview van Pickford is bij een aantal fans van The Toffees in het verkeerde keelgat geschoten. Zij vinden de arrogantie van de doelman misplaatst, gezien Everton op de negentiende plaats in de Premier League staat en moet vrezen voor degradatie naar de Championship. “Of hij begrijpt de situatie niet, of het boeit hem gewoon niet genoeg”, valt er op Twitter te lezen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als speler weet je toch ook wat de tegenstander weet van je?
Blijft altijd iets bijzonders, penaltys

2 mei 2023 om 12:21

Plus dat door het midden vrijwel altijd de slechtste keuze is. Strak in de hoek (en niet middenhoog) is zo goed als onhoudbaar, door het midden is gokken op de keeper.

2 mei 2023 om 13:01

Tja, de keeper blijft bijna nooit staan, zeker niet op een spannend moment. Keepers kiezen eigenlijk altijd een hoek. Daarnaast kan een keeper de bal ook tegenhouden als je hem in een hoek schiet en hij de goede hoek kiest.

2 mei 2023 om 13:16

Makkelijk gezegd Jump. In de praktijk zie je vrijwel nooit penalties door het midden die daadwerkelijk gestopt worden (mits het geen enorm slecht ingeschoten panenka's zijn)

Van de week blijkbaar een paar, maar meestal als een speler hem door het midden schiet gaat hij raak, want er is bijna geen keeper die die mindgame durft te spelen

2 mei 2023 om 13:23

Je schiet door het midden altijd direct op de keeper af, die moet nog wegduiken. Dat is een enorme aanname, waarbij er genoeg keepers zijn die al in een hoek liggen, voordat de bal geraakt is. Kies je een hoek en hard en strak, zit die voor 95%. De keeper moet dan kiezen en kan niet afwachten tot de bal genomen is (bij rechtdoor wel). Idd makkelijk gezegd, was zelf ook geen ster in penalty's nemen, maar lag ook aan mijn kwaliteiten als voetballen zelf.

2 mei 2023 om 13:51

Statistieken geven toch aan de door het midden de beste optie is.

Meest overschatte keeper ooit die Pickford. Heeft 1 toernooi goed gekeept en dacht gelijk dat hij de nieuwe Casillas was. Altijd als een gek lopen schreeuwen naar zijn verdediging bij elke tegengoal, want het ligt nooit aan hem. Nu ook weer stoer doen terwijl ze mogelijk degraderen

2 mei 2023 om 12:24

Zorgt voor de redding wel een puntje in plaats van nul.
Ben er wel mee eens dat hij geen goede keeper is.

2 mei 2023 om 14:28

Die keeper van Leicester had me ook een paar reddingen zeg. Goede lijnkeeper/reflexen.

2 mei 2023 om 17:02

Pickford is niet heel overschat door de meeste mensen, enkel door zichzelf. Ik zie op sociale media alleen maar mensen die zeuren dat hij niet in de selectie van Engeland hoort en dat hij overschat is, maar nooit iemand die hem krediet geeft voor zijn prestaties. Want laten we eerlijk zijn, hij kan wel hogerop dan Everton. Hij zou horen te keepen voor een club net onder de top 6, tussen plekken 7 en 10 ongeveer. Dat hij niet eerste keeper hoort te zijn bij Engeland ben ik het mee eens, maar hij hoort zeker bij de selectie.

Alleen door Pickford al hoop je dat Everton zakt.

2 mei 2023 om 17:03

Het is een klasbak eerste klas daar ben ik met je eens, maar om te zeggen dat het door zijn karakter beter is om te degraderen?
Laten we het omdraaien. Ik zeg ook niet dat Manchester United moet degraderen omdat er een emotieloos grijze muis De Gea in het doel staat.

Je mag blij zijn dat er spaarzame flamboyante karakters op het veld staan, waar de meeste spelers tegenwoordig voor je wordt gekneden door de clubs.

Wat heeft deze man enorm nare trekjes, bah. Ik vind dat Everton in de Premier League thuishoort, maar door deze kwal zou je bijna hopen dat ze degraderen.

pickford, bagger keeper.
snapte nooit de hype rondom hem, hij zit nu waar hij hoort qua niveau.

leuk dat ie de statistieken op de bidon neerzet, is echt niet de eerste. verder weten keepers het vaak al en onthouden het gewoon in hun hoofd

He's only got little arms. Alleen al om prickford hoop ik dat everton degradeert.

De meest overschatte keeper op de engelse velden. De keepers van clubs als wrexham, notts county en se gemiddelde league 2 club zijn nog beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren