Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Bewonderenswaardig, het was niet mis wat hij in Moskou verdiende'

Laatste update:

PEC Zwolle versterkte zich afgelopen week met Eli Babalj, op huurbasis van AZ. De club uit Overijssel zorgde daarna echter voor een verrassing door de terugkeer van Tomas Necid aan te kondigen. De aanvaller had zijn aflopende contract met CSKA Moskou laten verscheuren en stond te trappelen om, voorlopig, voor een half jaar weer tot de beschikking van Ron Jans te staan. Necid, 25 jaar, had voor de winterstop acht keer het vijandelijke doel gevonden.

/

CSKA zat duidelijk met de overbodige en geblesseerde Necid in de maag. Een verkoop aan Juventus ging niet door omdat hij geen trek had in een half jaar Cagliari of Chievo, op huurbasis. Potentiële huurders haakten vanwege zijn voetblessure af en de aanvaller had geen trek in gesprekken met nieuwe gegadigden. Necid eiste dat zijn contract werd ontbonden, of anders was hij van plan de rest van de contractperiode met de Moskovieten uit te zitten.

“Ik vind dat bewonderenswaardig”, zegt technisch directeur Gerard Nijkamp woensdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ik weet wat hij in Moskou verdiende. Geloof me, dat is niet mis. Dat hij voor veel minder bij ons komt spelen, typeert hem. Hij denkt vooral aan de sportieve kant van zijn carrière. Daar kunnen veel topsporters wat van leren.” Nijkamp kan niet wachten totdat Necid, 'voor PEC iemand van een andere planeet', hersteld is van zijn blessure en kan gaan schitteren voor de Zwolse club. “Tomas is gewoon een topper”, besluit de sportbestuurder.

Denk jij dat Tomas Necid opnieuw belangrijk zal zijn voor PEC Zwolle?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou nou nou, ik vind het allemaal een beetje overdreven hoor. Het is een aardige spits, maar ik heb hem tegen AZ bezig gezien en vond het echt niet verbazend ofzo. Ik volg Zwolle daarnaast wel vaker en het is nu niet de eerste speler die ik eruit zou halen. Als PEC tegen mij zou zeggen dat ik er drie gratis mag uitkiezen dan zou ik gaan voor Saymak, Drost en Thomas. Daarna wellicht pas voor Necid.

4 februari 2015 om 08:06

Het gaat meer om het feit dat hij het accepteert om veel minder te verdienen bij Zwolle, dat staat in de tekst.

4 februari 2015 om 08:14

Ja idd het wordt duidelijk aangegeven dat hij voor het sportieve gaat. Dat zie je niet zo vaak, als je elders een paar ton meer verdient dan is het helemaal niet raar om daar op de bank te blijven zitten. Vind het wel een goede beslissing

4 februari 2015 om 08:43

Er staat toch duidelijk in de tekst dat Nijkamp zegt dat "Necid voor PEC iemand is van een andere planeet". Dat vind ik overdreven. Als is hij uiteraard wel beter dan Babalj.

4 februari 2015 om 10:17

Ik vind persoonlijk Necid qua kwaliteiten wel zo goed als van een andere planeet. Deze man kan echt ongelooflijk goed voetballen en helpt het team kwalitatief erg omhoog. Denk dat een zwolle met of zonder necid zo vier van plaatsen kan schelen op de ranglijst.

4 februari 2015 om 11:16

Ja klopt hij is beter dan Babalj, en ook beter dan de rest van de AZ selectie. Maar goed dat zien we natuurlijk wel in de ranglijst terug.

Het is toch knap wat een allure Pec heeft voor spelers als Mokotjo en Necid! En dat met zon klein budget en die faciliteiten, echt een bizarre wereldprestatie met hun bekerwinsten en andere successen erbij.

4 februari 2015 om 07:46

Mokotjo? Als je Saymak en Drost nou noemt oke.. Maar Mokotjo? Die speelt nergens de sterren van de hemel.

4 februari 2015 om 09:42

Bij Zwolle was Mokotjo ook een dragende speler en als Zuid-Afrikaans international en speler van Feyenoord is het wel degelijk netjes dat Zwolle hem opgepikt heeft. Dat hij nu misschien wat flets is, tja. Zet Saymak of Drost bij Twente neer en de kans is dat het ook weinig meer is. Heeft te maken met druk etc.

4 februari 2015 om 16:57

Speler van Feyenoord. Hou toch op. Mokotjo was nergens zeker van zijn plek en bij Zwolle speelde hij wellicht aardig, maar in Zwolle herinnert niemand hem dankzij Rienstra die daar vele malen beter speelt. Ik denk dat we Mokotjo teveel eer aan doen om nu opeens te zeggen dat hij zo geweldig is. Normaliter kan je Mokotjo ook gewoon uit het Zuid-Afrikaans elftal laten en daarvoor in de plaats Serero zetten. Die bijt zich tenminste vast in zijn tegenstander.

Ik dacht dat niemand op de kunst veld van Nederland wilde spelen. Wel in Rusland voor het loon natuurlijk.

Hij tekent toch ook maar voor 6 maanden en dan is ie alsnog foetsie naar bijv Italie? Als hij het zo blijft doen als nu kan ik me niet voorstellen dat hij bijtekent. Desalniettemin voor dit half jaar dan een geweldige aanwinst.

Dat half jaartje wat minder verdienen na het dikke salaris in Rusland zal hem weinig uitmaken. Hij vertrekt in Juli alsnog naar een grote(re) competitie om weer dik te verdienen. Denk ook niet dat hij zijn contract heeft ontbonden zonder er geld voor te incasseren.

Geloof me voor iedere club in de ED is Necid een aanwinst. Zie steeds vaker een soort van afgunst/jaloezie naar PEC waarom? Omdat het in Arnhem/Utrecht en straks ook Den Haag niet lukt met de suikeroompjes. PEC is het goede voorbeeld van dat je met gezond verstand goede scouting en met uiteraard een beetje geluk heel ver kan komen in de NL competitie en beker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren