Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bestemming Thomas Verheydt bekend: clubs bereiken akkoord over transfer

Laatste update:

Thomas Verheydt vervolgt zijn carriere definitief bij het Turkse Corum FK, zo weet Voetbal International te melden. De spits ontbrak met toestemming van ADO Den Haag de laatste dagen al op de trainingen om te kunnen onderhandelen met zijn nieuwe club. Inmiddels zijn alle partijen akkoord en is de transfer rond.

Corum werd het afgelopen seizoen overtuigend kampioen van het derde niveau van Turkije, waardoor die club het komende seizoen uitkomt in de TFF1. Lig, het tweede niveau van dat land. Verheydt zag de stap naar Turkije vanaf het begin af aan al zitten. Naar verluidt kan hij daar voor twee seizoenen tekenen. Verheydt ligt bij ADO nog tot medio 2025 vast, waardoor de club uit de Keuken Kampioen Divisie een transfersom tegemoet kan zien.

Verheydt, geboren Hagenees, maakte in de zomer van 2021 de transfervrije overstap van Almere City naar ADO. De transfer bleek een groot succes voor de club uit de Hofstad én Verheydt zelf. De goaltjesdief kwam in 78 wedstrijden voor de club tot liefst 52 doelpunten en 11 assists. Met name in zijn eerste seizoen was hij op schot. In 36 wedstrijden maakte hij liefst 30 treffers en had hij 7 assists in huis. Mede dankzij zijn doelpunten leek ADO in het seizoen 2021/22 te promoveren naar de Eredivisie, maar in de return van de finale van de Keuken Kampioen play-offs tegen Excelsior ging het op dramatische wijze mis (3-3).

Bij Corum komt Verheydt een Turk met een verleden in Nederland tegen. Murat Yildirim, die tussen 2003 en 2008 in de jeugdopleiding van Ajax speelde, is daar de aanvoerder. Het naderende vertrek van Verheydt geeft ADO wat meer financiële ademruimte. De bonkige spits was namelijk de grootverdiener bij de club uit zijn geboortestad.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Afgelopen seizoen weer trefzeker tegen mijn clubje. Ik zou het niet erg vinden als hij in het buitenland gaat voetballen. Het blijft een beperkte voetballer die fysiek wel echt heel sterk is. Leuk voor hem dat hij ook nog in het buitenland kan spelen.

6 juli 2023 om 15:07

Heeft al in Engeland gespeeld, maar nog een buitenlands avontuur er bij is altijd leuk.

Mooie vent die Verheijdt een echte cultheld van de KKD. Vind het trouwens wel raar dat een man met zulke statistieken geen kans krijgt in de ED. Hij scoort namelijk altijd waar hij ook speelt. Hoewel ik zelf ADO een klote club vind gun ik de supporters een mooie transfersom.

4 juli 2023 om 16:58

Naja het ene buitenlandse avontuur dat je maakte is ook wel goed misgelopen. Crawley is daarintegen wel een degredatie ploeg in de League Two, dat zal als spits altijd lastig zijn

6 juli 2023 om 22:32

Bij de eagles gezien maar daar sprongen de tranen in mijn ogen. KKD is hoogst haalbare voor hem en dan vooral een ploeg die veel voor het doel van de tegenstander komt. Verwacht geen sprint van 30 meter

Ik ben benieuwd wat voor miljoenenbedrag we in Den Haag tegemoet kunnen zien! Na de verkoop van Finn van Breemen voor €1M en de vele andere vertrekkers blijft er weinig over in DH!!

4 juli 2023 om 16:46

Verheydt had een gelimiteerde transfersom voor een club in het buitenland. Zal enkele tonnen zijn. Echter komt er een enorm stuk vrij in het spelersbudget voor salarissen.

4 juli 2023 om 17:38

Als asante ook weggaat, dan zitten we op 17 man die vertrekt. Ben ook heel benieuwd of ze nog een beetje geld bij elkaar kunnen sprokkelen.

Voor de KKD een prima spits maar ook niet meer dan dat. Grootverdiener van deze competitie, dat vind ik hem persoonlijk niet waard dus denk dat dit al met al een goede keuze is van ADO. Leuk voor hem dat ie de stap naar het buitenland nog kan maken. Toch even buitenlandse competitie meepikken.

Had mn geld al op Saudi-Arabië gezet

4 juli 2023 om 21:58

Gokken m.b.t. ex ado spelers gaat wel vaker mis

Hij verdiende erg goed bij dh, zal dus minstens zoveel gaan verdienen in de turkse 2de liga, denk eigenlijk nog behoorlijk wat meer eerlijk gezegd. Toch bijzonder.

Hoop niet dat het zo’n gevalletje gaat worden zoals je vaker hoort daar en in oost europa.
Mindere prestaties en een leiding die van je af wil en niet meer gaat betalen en je proberen weg te pesten op de gekste manieren.

Murat Yildirim is zowel spelers als eigenaar van de club. Turkse Nederlander waar zijn ouders uit Corum komen

6 juli 2023 om 14:52

Heeft Ozil deze club niet gekocht?

Kijken hoelang hij het daar volhoud zonder heimwee te krijgen naar zijn stad

Van de KKD naar het tweede niveau in Turkije. Had een andere overstap verwacht met zoveel doelpunten. Krijgt ook een flink salaris bij Ado. Betalen ze op het tweede niveau in Turkije ook zoveel?

6 juli 2023 om 14:55

Murat Yildrim ex-Ajax speler is de eigenaar heeft genoeg geld. Zakelijk zeer sterk speelt daarnaast ook nog voor dit team als middenvelder. Onbegrijpelijk dat ajax niet aan hem dacht bij het aanstellen van een TD of AD. Oud-Ajacied en zakelijk zeer slim

6 juli 2023 om 15:14

Het is anders om een club te runnen in Turkije dan Nederland ten eerste. Als ik het juist heb, mag je in de onderste regionen enkel met spelers spelen een Turkse nationaliteit of achtergrond.

Vind het idee en gedachte van deze jongen wel warm. Hij zet een redelijk beleid op, contracten zijn langlopende contracten en kan eindelijk spelers halen met andere afkomsten. ( Correct me if im wrong)

Weet niet als het genoeg is om bij Ajax dan een van de posities te bekleden

6 juli 2023 om 15:22

Je moet creatief zijn noem eens 5 goede kandidaten voor de AD positie met Ajax-DNA ik kom dan niet verder dan Kroes en Yildrim en dit zijn beide niet voor de hand liggende opties

6 juli 2023 om 19:20

Als ik google kom ik artikelen tegen dat Ozil de club heeft gekocht voor 20 miljoen.

Iemand die meer verstand van het Turkse voetbal heeft en dit kan toelichten?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren