Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas weet ook derde wedstrijd niet te winnen en staat troosteloos onderaan

Laatste update:

Besiktas heeft in Noorwegen een pijnlijke nederlaag geleden tegen FK Bodø/Glimt. De Zwarte Adelaars verloren door treffers van Albert Grønbaek, Faris Moumbagna en Ulrik Saltnes met 3-1. Door de nederlaag heeft Besiktas slechts één punt verzameld uit zijn eerste drie duels in de Conference League. Eerder op de avond deed Club Brugge al uitstekende zaken in Groep D door FC Lugano te verslaan (1-3). De Belgen leiden de groep met zeven punten, gevolgd door Bodø (vier punten), Lugano (vier) en Besiktas (één).

Bij Besiktas koos trainer Burak Yilmaz voor een 4-2-3-1-formatie met Vincent Aboubakar als diepste spits. Achter de Kameroener stonden Rachid Ghezzal, Alex Oxlade-Chamberlain en Milot Rashica opgesteld. Tegenvaller voor Yilmaz was het ontbreken van onder meer de geblesseerden Eric Bailly en Salih Uçan en de geschorste Valentin Rosier.

Beide ploegen kregen mogelijkheden in de openingsfase. Zo schoot Sondre Sørli naast, werd een poging van Rashica geblokt en en deed Grønbaek zijn poging naast belanden. Ook Oxlade-Chamberlain kreeg een goede kans. De Engelsman kreeg zijn poging wél op doel, maar Nikita Haikin redde bekwaam.

Halverwege de eerste helft kwam ook Aboubakar dichtbij. De Kameroener ontdeed zich van enkele verdedigers en moest toezien hoe Haikin knap redding bracht. Aan de andere kant was het vervolgens wel raak. Een poging van Sørli werd niet goed verwerkt door Mert Günok, waardoor de rebound een prooi voor Grønbaek was: 1-0. In het restant van de eerste helft werden beide ploegen dreigend, maar gescoord werd er niet meer.

Dat was na rust wel het geval. Nadat Rashica aan de ene kant de paal raakte en Amahi Pellegrino hetzelfde overkwam aan de andere kant, maakte Moumbagna er 2-0 van. De Kameroener schoot vanaf randje zestien met links prima binnen in de verre hoek.

Nino Zugelj leek na iets meer dan een uur spelen zelfs voor de derde Noorse treffer te tekenen. De Sloveen deed de bal middels een fraai stiftje in het net belanden, maar de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Besiktas probeerde het uiteraard nog wel, maar het was niet de avond van de Turken. Zo kopte Aboubakar in de handen van Haikin en leverde ook de entree van Ante Rebic, die Ghezzal verving, niets op.

Besiktas kreeg overigens nog wel mogelijkheden. Zo schoot Onur Bulut naast en zagen Aboubakar en Rebic hun pogingen over gaan. Aan de andere kant strooide Saltnes nog wat extra zout in de wonden, door optimaal te profiteren van zwak verdedigen bij de bezoekers. Besiktas kwam in blessuretijd nog wel op het scorebord dankzij een eigen treffer van Brede Moe.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is bijna 2024 en Necip staat nog steeds in de basis. Het ergste is nog dat hij de beste speler van Besiktas was..3-1 verliezen van Bodö Glimt.. hun basiselftal verdient evenveel als Alex Oxlade Chamberlain die part time bij ons werkt..

26 oktober 2023 om 23:01

En hij was misschien wel de beste aan onze kant. Dat zegt ook voldoende denk ik.

26 oktober 2023 om 23:42

2-0?

27 oktober 2023 om 14:34

3-1 sorry

26 oktober 2023 om 23:49

Reden waarom Necip speelt komt van bovenaf, oftewel vriendjespolitiek.

En dat punt behaalden ze dan nog volledig onverdiend in Brugge, die zitten wel echt in een dramatische vorm.

Mooie avond wel weer voor het Belgische voetbal: 3 overwinningen (Union weeral met een prachtige comeback) en een gelijkspel.

26 oktober 2023 om 23:22

Jammer van gelijkspel van Genk alhoewel ze niet verdiende te winnen.

26 oktober 2023 om 23:24

Die stellen toch wat teleur de laatste tijd op Europees vlak vind ik zelf.

27 oktober 2023 om 09:06

Klopt zeker maar Genk ook met meer geluk dan wijsheid in Europa, Adana had het moeten afmaken. Of was dat nou een andere belgische club XD

27 oktober 2023 om 11:08

Adana was Genk volgens mij. De misser van Belhanda in de penalty serie volgens mij?

VZ, Şenol Güneş is al een tijdje vervangen door Burak Yilmaz?

Triest, wat een afgang, van top tot teen.
ANC blijf vooral zitten.

Niemand rekent nog op Besiktas. Gaan ook helemaal niks bijdragen aan de coefficientielijst

26 oktober 2023 om 23:06

En nog steeds gaan de geruchten dat hij zich herkiesbaar gaat stellen. Schaamteloos.

27 oktober 2023 om 00:11

Niet hij maar Emre Kocadag had ik begrepen. Maakt de situatie niet beter ofzo maar ja. Als Hasan Arat niet wint gaan we lange jaren tegemoet.

27 oktober 2023 om 13:29

Een pot nat. Onze leden kennende zal Kocadag nog gekozen worden ook.

Volgens velen van onze fans gingen we het seizoen in met de Conference beker als doel. Geen idee waar die zelfverzekerdheid vandaan kwam, maar na 3 wedstrijden lijkt het erop dat we niet eens uit de groep komen. 4 van onze 6 centrale verdedigers zijn geblesseerd, 0 verdedigers bij de wissels vandaag. Loopt er in de jeugd echt niemand rond die even de bank kon warm houden? Hopeloze seizoen, 20 miljoen aan transfersommen betaald (en dan tel ik de torenhoge salarissen niet eens mee) maar eind oktober lijken we al uitgespeeld in de 2 belangrijkste competities. Had je liever met een paar jonge gasten kunnen spelen en die miljoenen in de kas kunnen houden.

26 oktober 2023 om 23:10

Aytug is een goeie cv in de jeugd snap niet waarom ze gem opstellen, badra cisse stak er vorig jaar ook eruit maar die is verhuurd.

26 oktober 2023 om 23:22

Snap ook niet wrm Serdar Saatci geen minuten krijgt.. oo wacht je grootste verdedigende talent heb je weggepest en verkocht aan Braga. We zien allemaal nu wat hij daar op de mat legt.

26 oktober 2023 om 23:46

Ik had het anders aangepakt maar ik begrijp waarom ze hem hebben weggestuurd. Een 18-jarig jochie die net komt kijken kan zich niet zo reslectloos gedragen. Dat gezegd te hebben, voor zijn carriere is het beter dat hij bij Braga zit en minuten krijgt.

27 oktober 2023 om 00:21

Beter voor hem dat hij daar is , speelt gewoon basis in de champions leageu tegen real madrid

Ogh Besiktas waar ben je allemaal mee bezig.. Een verloren seizoen en wat nog jammer is zijn de punten die ze laten liggen voor ons.

Ik krab me nog steeds achter de oren dat Brugge hiertegen de zege heeft weggegeven. 3-0 tegen Bodo/glimt met dergelijke namen in de ploeg. Blijf dan thuis en geef de zege cadeau.

Wel strijden tegen gala maar in europa weer slapen. Bedankt weer besiktas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren