Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas weet dankzij dubbelslag van achttienjarig talent weer wat winnen is

Laatste update:

Besiktas heeft zondag een einde gemaakt aan een reeks van drie wedstrijden zonder te winnen: in eigen huis werd met 2-0 gewonnen van Trabzonspor. Beide doelpunten kwamen op naam van de talentvolle Semih Kiliçsoy. Door de zege neemt Besiktas de derde plek over van de tegenstander van zondag.

Aan de kant van Besiktas had trainer Fernando Santos een basisplek ingeruimd voor Jonas Svensson. De voormalig rechtsback van AZ kan meestal rekenen op een plekje bij de eerste elf en dat was ook zondag het geval. Ex-Vitessenaar Milot Rashica verscheen eveneens aan de aftrap en startte als aanvallende middenvelder.

Bij de tegenstander was er een basisplek voor Stefano Denswil. De voormalig Ajacied speelt sinds de zomer van 2022 voor Trabzonspor. Hij is dit seizoen niet altijd verzekerd van een plek in de startopstelling, maar mocht tegen Besiktas wel opdraven.

De Zwarte Adelaars hoopten tegen Trabzonspor een einde te maken aan een reeks van wedstrijden zonder zege. In de laatste drie duels werd twee keer verloren en één keer gelijkgespeeld en de achterstand op nummers één en twee Fenerbahçe en Galatasaray is inmiddels haast onoverbrugbaar.

Besiktas had er lang voor nodig, maar richting het einde van de eerste helft kwam de ploeg dan toch op voorsprong. De huidige nummer drie van de Süper Lig had het niet makkelijk tegen Trabzonspor, maar kwam dankzij een schot van de rand van de zestien wel op voorsprong: 1-0. Kiliçsoy was de doelpuntenmaker.

In het tweede bedrijf zou Besiktas de marge verdubbelen dankzij diezelfde Kiliçsoy. De pas achttienjarige spits wist zijn tegenstanders knap van zich af te houden en faalde oog in oog met doelman Ugurcan Çakir niet: 2-0.

Ondanks dat Trabzonspor een aantal mogelijkheden wist te creëren kwam die ploeg niet tot scoren. De grootste kans was een kwartier voor tijd voor Mahmoud Trézéguet, maar de poging van de buitenspeler belandde niet tussen de palen. In het restant van de wedstrijd kwam de zege van Besiktas niet meer in gevaar en dus kon de club eindelijk weer eens drie punten bijschrijven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Winnaar van El Spastico zijn toch de supporters van Besiktas dankzij hun talentje. Het enige lichtpuntje van een o zo dramatisch seizoen.

4 februari 2024 om 19:24

El Spastico.. goed verzonnen man, ik moest bijna lachen..

Als je nou een Gs supporter was ok, maar een Fenev supporter die waarschijnlijk zelf nog net kon lopen bij het laatste kampioenschap van haar club moet zo een grapje echt niet maken hoor gap..

4 februari 2024 om 20:05

Kerel ik weet dat je met leed dit seizoen zit te kijken maar moge het duidelijk zijn dat de 2 clubs momenteel gewoon strugglen en dit comment gewoon perfect past bij deze wedstrijd. En ik denk dat jij al helemaal niet over kampioenschappen moet praten want ondanks dat we er 10 seizoen geen pakken staan we nog altijd ruim boven jullie met het aantal gewonnen ondanks dat we in een droogte staan. Gap..

4 februari 2024 om 21:37

@DiehoLugano… een beetje meer respect. Als je zo denigrerend doet kan je hem ook terug verwachten. Vervolgens ga je ala je naam genoot “cirkeflik” (iemand die niet ksn incasseren en meteen overal op gaat ageren, kortom een viezerik) doen. En daarna nog kerel/gap? Whatever.

Het mag duidelijk zijn wie er in de spits gaat staan op het EK.

4 februari 2024 om 19:03

Even afwachten hoe Enes Unal het in Engeland gaat doen, maar Semih solliciteert zeker naar een plek in de selectie.

4 februari 2024 om 19:06

Enes en het Turks elftal is tot nu toe geen gelukkig huwelijk gebleken, en het is sowieso afwachten hoe hij terug gaat komen van zijn zware blessure. Ik probeer altijd voorzichtig te zijn met talenten hypen maar net als Arda vind ik Semih ook echt eentje van de buitencategorie. 18 jaar en zo bepalend zijn, geweldenaar.

4 februari 2024 om 19:26

Enes heeft zijn eigen graf gegraven door naar Bournemouth te gaan.. die jongen is net terug van een zware knieblessure en gaat dan ploeteren in de onderste regionen van de meest intensieve competitie ter wereld.

4 februari 2024 om 20:06

Alex17, zoveel minuten heeft hij nog niet gemaakt met het Turkse elftal. Dit zou zijn eerste kwalificatie worden als 1e spits en door zijn blessure heeft hij maar 2 wedstrijden meegemaakt.

4 februari 2024 om 19:18

Helemaal mee eens

Semih, gouden jongen…

Amartey mocht ook zeker eerder op 6 gezet worden. Zag er zeer solide uit.

Ik heb veel talenten zien die leuk meedoen in een team dat al goed draait, maar een 18-jarige die een slecht presterend team op de sleeptouw neemt en zó schittert? Zelden. Wat een bulldozer.

Semih is echt een talent van een héél ander niveau. Ik meen me te herinneren dat hij door Sjaak Swart was getipt bij Ajax, maar op deze manier gaan menig Europese topclubs aankloppen.

Ik droom nog steeds van een Kenan Yildiz-Semih Kilicsoy-Arda Guler voorhoede met het EK.

4 februari 2024 om 19:07

Emirhan deed het als 18-jarige ook heel goed in een soortgelijke ploeg. Die staat al 2 jaar stil in zijn ontwikkeling, hij mag terugkomen op het nest.

4 februari 2024 om 21:57

Emirhan deed het heel goed maar Semih neemt het team op sleeptouw. Verder is hij dynamisch/explosief, doelgericht en sterk. Vooral door de laatste twee factoren krijgt Semih van mij het voordeel van de twijfel.

4 februari 2024 om 19:13

En dat ondanks dat hij weken op links is geparkeerd zodat die prutser van een Cenk Tosun centraal kon starten

We winnen geen prijzen, maar we winnen wel Semih Kilicsoy. Ik hoop dat die nog minimaal 1 seizoen bij ons blijft, al is hij 100% klaar voor een overstap naar Europa. Amartey deed het niet verkeerd als nummer 6, ik heb hem liever daar dan in de verdediging. Worrall is gehuurd van Nottingham, geen idee wat voor verdediger het is maar we hebben daar kwaliteit nodig en geen kwantiteit.

Twee dingen; Ten eerste Semih wat een talent, moet zeker mee naar het EK!
Ten tweede het gedrag van Ugurcan, wat een verschil als je kijkt naar de wedstrijd tegen Gala en hoe die vandaag deed.

5 februari 2024 om 11:38

Wat erg he van Ugurcan? Wat mij ook opvalt is dat Ali Sasal Vural altijd blunders maakt tegen fener en tegen Gala speelt alsof het z'n leven kost. Maar goed fener fans kunnen altijd wijzen, niet anders gewend...

Semih Kilicsoy, dit is echt niet zomaar een talent, deze man solliciteert naar een heel hoog niveau, hopen dat hij een top carriere tegemoet gaat.in het verre verleden hadden we Batuhan Karadeniz ( dat was echt een giga talent met de instelling van een clown), die kon toen naar City maar dat ging om allerlei redenen niet door. Hopen dat City ook aanklopt voor Semih en Semih de nieuwe Aguero wordt.Er zijn weinig spitsen in vorm voor het Turkse elftal, al zijn we echt matig bezet op die positie, laat gewoon Semih de eerst volgende oefenwedstrijden starten met Kenan links, Arda erachter en Cengiz rechts!Verder speelde Amartey echt een hele goede pot, dit is de 2e x dat hij op 6 speelt en weer doet die het naar behoren, lekker op 6 laten staan!*Joe Warrol is ook binnen.. wissel bij Notthingham??? Hasan Arat en Aybaba beleid #zucht.. its selfietime Arat

Kan iemand uitzoeken of Sergio Aguero 18 jaar geleden in Istanbul is geweest?Semih ‘Aguero’ is echt een talent van de buitencategorie dat is duidelijk.. op die leeftijd in de spits doorbreken bij het slechtste Besiktas van de laatste 10 jaar is bizar..Snel, behendig, beresterk en een knal in beide benen.. hebben we ooit eerder zo’n type Turkse spits gehad.Goede keuze ook van Santos om hem in de punt te zetten en niet op links ook al gaat dat ten koste van Cenk.. deze jongen kan zich daar doorontwikkelen en zijn weg moet vrij gehouden worden.Amartey liet zien dat hij een dmf is, geen cv. Daar mag hij blijven spelen tot het einde van het seizoen waarna hij mag opzouten net als de helft van deze matige selectie..

4 februari 2024 om 22:33

Ja Nihat, maar die was veel sneller. Semih is niet heel snel maar wel sterk, vooral voor zijn leeftijd. Zie je niet vaak bij Turkse talenten, hij en die Yunus Emre Konak zijn uitzonderingen.

Weet niet of het aan mij ligt maar voorafgaand de 1-0 werd er toch overduidelijk aan het shirt van Bardhi getrokken in de 16m? Ben als Galatasarayli wel heel blij met de ontwikkeling van Semih, zo zie ik het graag!

Semih Kilicsoy, Arda Güler, Kenan Yildiz. Prachtig om te zien dat er jonge veelbelovende Turkse spelers zijn. Maar goed, we moeten voorzichtig zijn met hypen. Elke kijker van het Turkse voetbal kan zo uit de losse pols 20 namen opnoemen in de afgelopen 5 jaar die ook veelbelovend waren, maar uiteindelijk gigantisch flopten.

4 februari 2024 om 21:58

Bro, niet van dit kaliber hoor.. deze 3 zijn echt buitencategorie.

Kwestie van tijd voor een Europese topclub Semih oppikt..

4 februari 2024 om 22:13

Helemaal eens Sergen, deze 3 zijn echt van een ander niveau, als je als 18 jarige jezelf zo laat gelden in een gehavende elftal dankzij ANC mag je er van uit gaan dat hij alleen maar kan slagen, stel je voor dat hij betere spelers om zich heen had, dan had hij nu zeker al 20+ goals in de competitie, jammer dat wij als GS niet zulke talenten hebben, op dat gebied lopen we zwaar achter.

4 februari 2024 om 22:34

Europese topclub hoop ik nog niet, laat hem maar een tussenstap nemen bij een club waar die veel zal spelen.

Hij doet het weer! Semih Kiliçsoy heeft zich ontpopt als een opmerkelijk talent in het voetbal, met een indrukwekkende prestatie van 7 doelpunten en 2 assists in slechts 11 wedstrijden. Zijn vermogen om consistent te scoren onderstreept zijn kwaliteiten als een echte goalgetter. Wat ben ik blij met hem, en wat laat hij wekelijks mooie dingen zien. Helaas is dit een rampseizoen voor ons maar Semih brengt toch wat hoop en troost in deze donkere tijden. Hopelijk blijft hij nog minimaal 2 seizoenen bij ons.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren