Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas voorkomt nederlaag bij Club Brugge dankzij late treffer Cenk Tosun

Laatste update:

Club Brugge heeft nagelaten voortvarend van start te gaan in de Conference League. De Belgen waren de bovenliggende partij tegen Besiktas, creëerden meerdere grote kansen en benutten er uiteindelijk een via Hans Vanaken. Besiktas, dat zelf bij vlagen ook niet ongevaarlijk was, had vlak voor tijd alsnog een antwoord op de openingstreffer. Cenk Tosun was in minuut 88 de gevierde man en tekende voor de eindstand: 1-1.

Aan de kant van Brugge ontbrak Bjorn Meijer wegens een blessure, net als toptalent Antonio Nusa. Trainer Ronny Deila opteerde voor een 4-4-2-formatie met Igor Thiago en Vanaken als voorste pionnen. Andreas Skov Olsen en Michal Skoras moesten vanaf de zijkanten voor de aanvoer naar voren zorgen. Bij Besiktas werd topschutter Vincent Aboubakar geflankeerd door Milot Rashica (rechts) en Jackson Muleka (links). Het ervaren verdedigingsduo Daniel Amartey en Eric Bailly moesten de Belgische treffers zien te voorkomen. Onder meer Alex Oxlade-Chamberlain en Ante Rebic moesten het doen met een reserverol.

Brugge was in de beginfase de overduidelijke betere ploeg. Vanaken bekroonde de dominantie bijna. Na een mooie combinatie over de rechterkant trof hij echter de paal. Besiktas-goalie Mert Günok moest even later ingrijpen bij een gevaarlijke voorzet van Kyriani Sabbe, waarna Muleka een tegentreffer voorkwam uit de rebound. Besiktas kwam in eerste instantie niet verder dan een schot van Masuaku, die zijn inzet gekeerd zag worden door Sabbe. De Brugse storm ging nadien wat liggen, waardoor Besiktas vlak voor rust aan kon dringen. Tot een echte kans kwam het echter niet, terwijl Skov Olsen veel meer had moeten doen met het slappe rollertje dat hij uiteindelijk produceerde.

Na rust dook Aboubakar plots op voor de neus van Simon Mignolet. De goalie maakte zich groot en keerde de inzet van de Kameroener. Ook Rashica probeerde het, maar Sabbe liet weer zien goed te kunnen verdedigen en neutraliseerde de poging van de voormalig Vitesse-aanvaller. Igor Thiago had vervolgens alsnog voor de Belgische voorsprong moeten zorgen. De van Ludogorets overgekomen Braziliaan schoot van dichtbij echter hoog over. Günok had niet veel later een cruciale ingreep in huis op Skov Olsen, die andermaal een grote kans om zeep hielp. De treffer leek niet meer te vallen, maar een kwartier voor rust was het alsnog raak. Vanaken rondde knap af op aangeven van Skov Olsen: 1-0. Besiktas moest in de achtervolging en kreeg vlak voor tijd waar het op hoopte. Tosun faalde oog-in-oog met Mignolet niet: 1-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Besiktas echt bizar slecht en dat al 2 wedstrijden achter elkaar. Onana/Bahtiyar weggegooid 9 miljoen euro!!! Senol mag de handen gaan kussen van Mert Gunok

22 september 2023 om 09:43

Bahtiyar is gewoon een goede speler, die heeft veel potentie.

Onana weet ik niet, hebben we wel de goede Onana gekocht?

Man man man wat heeft Brugge het hier laten liggen zeg. Had gewoon 5-0 moeten zijn, denk niet dat ik een Belgische ploeg ooit zo dominant heb zien spelen tegen een ploeg van dit kaliber om het dan niet af te maken, ongeloofelijk.

1 punt uit bij Brugge is prima voor je eerste pot. Brugge kan echt aardig ballen ook. Je verdiende hier natuurlijk 0 punten, dankzij Mert en de paal hou je uiteindelijk een punt over.Waar ik me meer zorgen om maak is de houding van een aantal spelers en de opstelling maar vooral de wissels van Senol.Al verlies je hier 3-0 ga gwn aanvallend voetballen! Je bent Besiktas, beschikt over Cenk, Ghezzal, Rebic, Rashica en Abubakar. Jij komt aanzetten met nietsnut Muleka en een middenveld zonder een aanvallende middenvelder. Kers op de taart waren vervolgens de wissels. Onur bulut en Zaynutindov . Hou je even Rebic, Oxlade Chamberlain, Ghezzal en Cenk op de bank.. aanstaande zondag wordt het game over voor het bestuur. Tijd dat Carsi opstaat en naar de wedstrijd komt en van zich laat horen!Eric Baily is trouwens wel een beest! Nu maar hopen dat hij fit blijft. Wisselt die notabene hem voor Necip, lekker Senol

Billenknijpen voor Besiktas. Wat een wanvertoning. Met geluk nog een puntje gepakt.

Goed dat Besiktas niet heeft verloren, toch een serieuze verschil in de coëfficiënten punten.

Heb de wedstrijd heel vaag gekeken ( ben op vakantie ) maar ze mogen Mert dankbaar zijn.

Senol en zijn wissel blijven natuurlijk leuk, een rechtsback eringooien en hem zelf op rechtsbuiten gooien, best een slim idee want toptrainers doen dat ook toch? Nee dat doen ze niet. Waarom vielen Rebic en Ghezzal niet in? Probeert Senol ons gek te maken? Zoja dan is dat gelukt.

We moeten blij zijn dat we Mert hebben, anders zou ik de tv in de eerste helft al uitgooien

Brugge duidelijk beter.
Had hier 3-0 moeten zijn, zoveel kansen.
Gemiste kans voor Brugge

Eerst afgegaan tegen Trabzonspor en nu qua spel tegen Club Brugge. Momenteel lijkt Besiktas echt compleet uit vorm te zijn. Ben benieuwd of Senol Gunes dit nog kan fixen (ik denk het niet).

21 september 2023 om 23:38

Ik weet niet hoe erg het was tegen Trabzonspor (wel dat het 3-0 was) maar dit had zomaar een afstraffing kunnen zijn. En ik denk dat het niet alleen lag aan Besiktas maar ook aan de sterkte van Club. Ik denk dat Club in Turkije gewoon kampioen wordt.

Club Brugge de kans laten liggen om de grootste Europese overwinning ooit neer te zetten. Echt zo'n typische wedstrijd waarin letterlijk alles tegen zat met meerdere ballen op de paal en hun keeper die een wereldpartij keept. Had zonder overdrijven makkelijk 5-0 kunnen worden. Enorm zonde dat één kans aan de overkant er dan gelijk ingaat. Dit zijn twee verloren punten tegen een heel zwak Besiktas.

Hoe hebben we een punt behaald uit deze wedstrijd? Thank you Tosun pasa! Godzijdank dat we Gedson hebben. Mert Gunok en Bailly speelde ook een goede wedstrijd, maar de rest van ons ploeg was belachelijk slecht.

We moeten zo snel mogelijk af van Amartey! Hij kan voor geen meter verdedigen. Aboubakar moet even gerust worden, want hij is er met zijn hoofd er niet bij. Amir speelde zijn slechtste wedstrijd in een Besiktas shirt.

Het bestuur heeft veel geld verspild aan middelmatige spelers. We gaan een moeilijk seizoen achter de rug hebben als we zo door spelen.

Dit was echt lachwekkend slecht gewoon. Nog erger dan de wedstrijd tegen Trabzon. Masuaku kan ook gewoon wieberen als hij zo speelt. Wat een zaadpot eerste klas. Staat overal behalve linksachter. Onze linkerflank was gewoon een snelweg. Brugge blijft er telkens gevaarlijk uit komen en uiteindelijk nadat meneer een flutvoorzet geeft en vervolgens niet teruggaat om mee te verdedigen. Blij dat we een punt uit het vuur hebben kunnen slepen uit onze slechtste en lastigste wedstrijd, meer woorden kan ik er niet aan vuil maken

Speelde Nielsen voor Besiktas ofzo want met die ziekenhuisbal leek het wel zo, Turken hadden buiten die goal totaal niets gedaan

Wat een wedstrijd..

Ik snap dat Senol in zulk soort wedstrijden vast wilt houden aan het team waar hij de voorbereiding gedraaid mee heeft om zo automatismen in het spel te houden en vanuit de organisatie te spelen, maar kom nou? Het enige beetje creativiteit die we bezitten, bezitten de backs, aboubakar en gedson. Gooi ghezzal voor de leeuwen en laat aboubakar samen spelen met rashica/cenk/rebic!! En om het dan toch nog even te benoemen, op het middenveld moet je naast gedson op zn minst met salih(het liefst chamberlain) spelen als amir ook speelt. Je mist anders gewoon te veel creativiteit en dat is wat je nekt in zowel deze als de vorige wedstrijd tegen trabzon.

Echt balen. Dit had gewoon 4-1 ofzo moeten zijn. Enfin onthouden dat we beter zijn dan Besiktas en ik betwijfel dat Bodo of Lugano beter zijn dan Besiktas dus overwintering is gewoon een must. En daarna dromen van de beker!

22 september 2023 om 01:01

Dit besiktas is nog niet het elftal wat het waarschijnlijk zal zijn in de thuiswedstrijd tegen brugge in turkije. Ga er dan maar van uit dat het team de nieuwe transfers (chamberlain,rebic,bailly,zaynutdinov,rashica) en de van blessures teruggekomen spelers( ghezzal,tayyip en cenk) heeft ingepast en frisser voetbal speelt. Voor besiktas die itt tot brugge nog niet in goede vorm verkeerd en haar ideale elf nog niet heeft vormgegeven is een puntje uit in brugge verdienstelijk gedaan. Vooral omdat de volgende wedstrijd thuis tegen lugano zal zijn waar brugge het opneemt tegen bodo(de underdog van de groep). Daarnaast denk ik niet dat brugge of besiktas nou echt veel beter zijn dan elkaar. Het niveau is aardig gelijk en het kwaliteit aan spelers ook bekijkend vanuit de marktwaarden op transfermarkt. Zowel club als besiktas kunnen op een goede dag van elkaar winnen. De vorm van de dag van deze clubs zal dan ook bepalen wie nummer 1 en wie nummer 2 zal worden.

22 september 2023 om 06:35

Als je echt beter bent dan Besiktas en je speelt kansloos gelijk, dan moet je je afvragen of je wel echt zoveel beter bent dan jij beweerd. 1 offday en men denkt dat Besiktas een derde rangs club is haha.

Tegen Trabzon vloog iedere bal er in, vandaag hadden wij het geluk mee. Dit had 4 of 5-1 moeten worden maar we stelen een hele belangrijke punt. Er zit niks anders op dan te wachten tot de volledige selectie fit is, maar dat de laatste 180 minuten ongelofelijk slecht waren ziet iedereen wel. Wel mooi dat Demir Ege in de basis begint en een volledige wedstrijd speelt. Wat last van zenuwen maar dat is heel normaal.

Waaat waaas dit slecht zeg. Echt jongens, er zin helemaal geen lijn in ons spel.
Weet niet wat ervoor nodig is maar er moet snel iets veranderen in het spel. Op deze manier ga je een hoop punten verliezen

Lekker bjk boys. Goed om op z’n minst gelijk te spelen. Ik hoop dat jullie door bekeren als groepswinnaar.

Voetballend overklast maar een punt gepikt.. niks meer en niks minder.

Het is vaak genoeg andersom geweest dus wij mogen ook wel een keertje een puntje stelen.

Mert keepte geweldig, Bailly straalt rust en klasse uit en Gedson is te goed voor dit niveau.. De jonge Demir Ege stond verrassend in de basis en speelde niet slecht en dit lijkte het einde van de Onana soap..

Deze ploeg heeft Ghezzal en Rebic nodig als kwaliteitsinjectie, want Rashica en Muleka zijn leuks snelle harde werkers maar meer ook niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren