Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas toont karakter en plaatst zich dankzij Muleka en Tosun voor kwartfinale

Laatste update:

Besiktas heeft zich weten te plaatsen voor de kwartfinale van de Turkse beker. De ploeg van trainer Fernando Santos kwam op een 1-0 achterstand bij Antalyaspor, maar repareerde de schade dankzij een dubbelslag van Jackson Muleka: 1-2.

Bij Antalyaspor begon Sander van de Streek op de bank. Bij Besiktas verscheen er wel een ex-Eredivisionist aan de aftrap: Milot Rashica. De voormalig Vitesse-aanvaller moest net als Cenk Tosun en Ante Rebic de weg naar de achttienjarige spits Semih Kiliçsoy zien te vinden.

Cenk Tosun was de eerste speler die dicht bij een treffer kwam. De voormalig spits van onder meer Everton zag dat een lange bal niet goed werd verwerkt door de defensie van Antalyaspor. De spits liet de bal eenmaal stuiteren en haalde met links uit naar de verre hoek, waar doelman Helton Leite knap redding bracht.

De wedstrijd was een half uur oud toen Antalyaspor op voorsprong kwam. Besiktas-verdediger Umut Meras dook volledig over een voorzet vanaf links heen. Zymer Bytyqi kreeg daardoor bij de tweede paal plots een zee aan ruimte en de Kosovaar schoot met binnenkant rechts raak in de verre hoek: 1-0.

Een kwartier na rust liet zien Besiktas zien over de nodige kwaliteiten te beschikken. Tosun legde af op Jackson Muleka, die goed draaide en meegaf aan de ongedekte Milot Rashica. De vleugelaanvaller ontdeed zich met een fraaie beweging van zijn directe tegenstander, om vervolgens in alle vrijheid vanaf randje zestien over te knallen.

Twintig minuten voor tijd viel de verlossende gelijkmaker voor Besiktas alsnog. Gedson Fernandes legde gaf na een kortgenomen hoekschop van Rashica terug op de Kosovaar. Een scherpe voorzet werd op waarde geschat door Muleka, die met een vallende kopbal bij de eerste paal voor de gelijkmaker tekende: 1-1.

Muleka, die afgelopen weekend tegen Trabzonspor nog de hele wedstrijd bankzitter was, maakte er vlak voor tijd ook 1-2 van. De invaller, die Rebic aan het begin van de tweede helft afloste, rondde uitstekend af door doelman Helton te omspelen en vervolgens binnen te schieten. De assist van Tosun, die de bal achter de laatste linie van Antalyaspor schilderde, was bovendien van grote klasse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerste helft zijn we totaal overklast door Antalya dat verzorgd voetbal liet zien. De linkerkant werkte totaal niet, gelukkig had Santos dat ook door. Ik hoef Umut Meras niet meer te zien, aanvallend laat Emrecan weliswaar weinig zien maar verdedigend staat hij sterker. We zijn een ronde door, maar de kans is heel klein dat we de beker gaan pakken met dit spel. Geen Ghezzal, geen Umut en er moet minimaal 1 middenvelder bij komen. Dan hebben we een kans om de competitie in de top 4 te eindigen.

Onze middenveld heeft echt 0.0 aanvallend inzicht. Na vandaag kunnen we nogmaals bevestigen dat Rashica geen 10 is.

Umut per direct wegsturen.

Hoe was de overtreding op Muleka geen rood?

Rebic heeft genoeg kwaliteit. Alleen als je hem niet laat spelen komt die moeilijk aan ritme. Alsnog zag je zijn klasse vandaag.

Ideale voorhoede = Rebic-Semih-Rashica.

Muleka ook prima ingevallen. Mag vaker basis staan!

Ps: gaat onze grote vriend Hasan Arat nog transfers doen of gaan we alleen smoesjes aanhoren?

8 februari 2024 om 21:29

Waarom zou hij transfers doen? De competitie is zo rot, dat je met dit elftal gewoon 3e kan eindigen. Kampioen word je sowieso niet meer. Lekker je geld in je zak houden en aankomende zomer flink spenderen.

8 februari 2024 om 21:39

Precies wat Gangstarr hierboven zegt. Ik zou een paar van Kilicsoy zijn leeftijdsgenoten een kans geven want daar wordt je zelfs 3de mee en kan ook nog eens economisch een klapper opleveren.

8 februari 2024 om 23:10

Omdat het bestuur sinds transfer dag 1 al van alles roept.

Minstens een nummer 10 had wel gemogen. En dan heb ik het niet over opa James..

Eerste helft ontzettend zwak gespeeld. Tweede helft dankzij Muleka en de assists van Cenk & Rashica de wedstrijd gewonnen.

Hopelijk valt de blessure van Rashica mee, want je merkt dat Rashica en Semih die enigen zijn die voor gevaar zorgen. Umut Meras mag van mij zo snel mogelijk weg, want die gast weet zelf niet meer wat die daar achterin doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren