Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas stelt opnieuw teleur en kan ook na rode kaart ex-AZ'er niet scoren

Laatste update:

Besiktas heeft andermaal een teleurstellend resultaat geboekt in de Turkse Süper Lig. De ploeg van trainer Fernando Santos stond bijna een helft met een man meer op het veld tegen Adana Demirspor, maar kwam desondanks niet tot scoren: 0-0. Een nieuwe domper voor de club, die in de vorige speelronde kansloos verloor van Pendikspor (4-0). Besiktas staat vierde, al kan nummer drie Trabzonspor het gat naar vier punten vergroten bij een zege.

Bijzonderheden:
Besiktas, met onder meer voormalig Vitesse-aanvaller Milot Rashica in de basis, kreeg tegen Adana na een klein half uur de kans om de voorsprong te grijpen. Semih Kiliçsoy zag zijn kopbal net langs de voor hem verkeerde kant van de rechterpaal vliegen. Rashica (schot naast) kwam eveneens dichtbij en op slag van rust miste ook Cenk Tosun een kans. Hij zag Shahrudin Mahammadaliyev redding brengen.

Vlak na rust kreeg Besiktas een flinke boost na een rode kaart voor ex-AZ'er Yusuf Barasi, die weinig verkeerd leek te doen in een duel met Demir Tikmaz maar toch moest gaan douchen. Besiktas had bijna een helft om de score te openen, maar slaagde daar ondanks kansen voor onder meer Ante Rebic en Jackson Muleka niet in: 0-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zelfs tegen Pendikspor was ik niet zo boos. cenk tosun en tayfur bingol; ik hoop uit de grond van mijn hart dat jullie nooit meer het shirt van Besiktas zullen aantrekken. 95 minuten naar die amateur van een cenk lopen kijken, man man man.

Ouwe rotten mogen onbeperkt fouten maken en jonge spelers net aan ademhalen.

Gelukkig hebben we volgend jaar weer verkiezingen. Hasan Arat is een grote joke, beloftes beloftes selfies selfies drama.Samet Aybaba, ‘ik ben patron’ dramaGodfather Fernando Santos, idem dito middenveld en aanval, jij blijft niet lang bij Besiktas.Cenk Tosun & Tayfur Bingol + Demir Ege (drama talent) = rechterrijtje.

Weer een teleurstellende wedstrijd. Rebic kwam er veel te laat in, Ghezzal hoeft van mij geen minuten meer te krijgen als zijn contract automatisch wordt verlengd. Met Gedson-Tayfur op het middenveld kan je verwachten dat ze veel meters maken, maar qua creativiteit is het niet eens nul. Santos kan niet dezelfde dingen proberen en andere resultaten verwachten, hij zal anders moeten gaan spelen. Anders wordt zelfs een plek in de top 5 onhaalbaar.

23 januari 2024 om 20:19

Ik geloof niet dat Santos veel inbreng heeft in de opstelling en wissels.

Anders is er wat goed mis met zijn voetbal verstand

23 januari 2024 om 21:49

Nee jij hebt het voetbal uitgevonden, als Santos geen inbreng heeft met opstellingen en wissels waarom is hij dan aangesteld? Omdat hij Santos heet?

23 januari 2024 om 22:27

Er valt niet veel in te brengen qua opstelling op dit moment. Hij heeft een kleine selectie waar die mee moet werken. Wanneer de Afrikanen terugkeren en met de nieuwe transfer(s) erbij kunnen we pas zien waartoe Santos in staat is.

Die rode kaart haha. Wat een schande. Niet te geloven.

Ten eerste ga ik een motie indienen om de clubkleuren te veranderen naar Rood & geel.

Dit verhoogt namelijk 200% de kans dat de heren in het hok een keer na hun beeldscherm gaan kijken en een penalty gaan geven.

Ten tweede.

Als Santos de opstelling niet bepaald, waarom wordt er dan een trainer aangesteld?

Je kan me niet wijs maken dat deze man imbecielen als tayfur, demir ege(wat vandaag niet heel slecht presteerde) en cenk zolang laat voetballen.

Kers op de taart is dat je Semih eruit haal en Rachida ineens op RB staat.

Het is een ongekend zooitje binnen de club.

Vraag me af wanneer er koppen gaan rollen.

23 januari 2024 om 20:35

Bizar dat gala letterlijk voor elke scheet een penalty krijgen, maar bij bjk is er blijkbaar een kettingzaag nodig

23 januari 2024 om 21:45

Als Gala voor elke scheet een penalty kreeg hadden we er wel een tegen fener gehad, Djiku die Icardi een klap geeft in de eigen 16 wat onbestraft blijft, als je het over een scheetje heb moet je even kijken naar Dzeko die zijn knie tegen zijn tegenstander aan stoot om vervolgens te liggen als een stervende zwaan waardoor hij een penalty krijgt, zelfs de VAR gaf een 9,5 voor duiken, vergeet ook die gratis penaltys niet tegen Trabzon waardoor jullie terug in de wedstrijd kwamen, zelfs toen maakte TS jullie kapot.

23 januari 2024 om 20:43

Strafschoppen voor:

Fener - 12
Gala - 6
Bjk - 4

En als ik het me goed herinner heeft Gala er maar 1 gekregen na ingrijpen van de VAR. Dus je eerste punt kan de prullenbak in.

2. Bjk was hele wedstrijd op zoek naar goedkope penalty’s, gelukkig kregen ze er geen. Want er is helemaal niks.

3. Knap dat je het over de scheids durft te hebben, nadat Yusuf voor saus een tweede gele kaart heeft gekregen waardoor ADS de gehele tweede helft met 10 man stond.

Dit jaar hebben we jullie echt vogeltjes echt verbroederd man, doodlachen 🤣

Besiktas moet snel met geld gaan gooien. Ze hebben een goede trainer aangesteld alleen met dit spelersmateriaal gaan ze het gewoon niet redden. Het is nog knap dat ze 4e staan. Maar wat een wanvertoning tegen Pendikspor en ook vandaag zag het er niet uit.

Besiktas hoort in de top 3 mee te doen om de titel maar zoals het er nu naar uit ziet moet er veel gebeuren binnen de club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren