Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benzema mist strafschop en leidt daarmee cruciale nederlaag Ittihad in

Laatste update:

Karim Benzema beleefde geen succesvolle avond met Ittihad Club zaterdag. In de kwartfinale van de Arab Club Champions Cup ging Ittihad namelijk met 1-3 onderuit tegen Al-Hilal en de Fransman miste een penalty. Namens de tegenpartij kwamen onder meer Sergej Milinkovic-Savic en Malcom wél tot scoren.

Bij beide ploegen stonden er genoeg bekende namen aan de aftrap. Benzema werd bij Ittihad vergezeld door N'Golo Kanté en de van Celtic overgekomen Jota. Fabinho, die eind juli overgenomen werd van Liverpool, werd nog buiten de selectie gelaten door trainer Nuno Espírito Santo. Bij Al-Hilal stond Kalidou Koulibaly centraal achterin en was er voor Rúben Neves en Milinkovic-Savic een plekje op het middenveld ingeruimd. Coach Jorge Jesus koos daarnaast voor de Braziliaan Malcom in de spits.

Binnen een kwartier kwam Al-Hilal op voorsprong, toen Milinkovic-Savic wist raak te knikken uit een corner van Rúben Neves: 0-1. Op slag van rust kreeg diezelfde ploeg een strafschop, die werd benut door buitenspeler Salem Al-Dawsari: 0-2. Vlak na rust deed Ittihad iets terug via Romarinho: 1-2. De marge van twee doelpunten werd al snel hersteld, daar Malcom van dichtbij binnen wist te werken na een strakke voorzet: 1-3.

Niet veel later kreeg ook Ittihad een penalty. De scheidsrechter keek in eerste instantie over een overtreding op Romarinho heen, maar na een kort VAR-moment werd er alsnog naar de stip gewezen. Benzema ging achter de bal staan en schoot hard en laag in. De inzet van de Fransman eindigde echter op de paal. Na de gemiste strafschop bleven kansen voor Ittihad uit, waardoor Al-Hilal er met de winst vandoor ging. Die ploeg neemt het in de halve finale op tegen de winnaar van het duel tussen Al-Shabab en Al-Wahda.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

misschien ook leuk om te vermelden dat in de andere kwart finale al-sadd is uitgeschakeld door de irakeze club al-shorta, toch wel een verassing.

moet gezegd worden dat een middenveld met ruben neves en milinkovic-savic gewoon niveau europese top is,

6 augustus 2023 om 11:30

Al Hilal heeft op elke linie een topspeler nu. Ben benieuwd

6 augustus 2023 om 19:58

Ronaldo voor de 2e keer nu tegen een Irakese tegenstander

De eerste maal was op de Olympische spelen voor Portugal. Irak u23 won toen 4-2

Die milinkovic Savic gaat daar gewoon 20 goals maken als middenvelder. Lol. Wel mooi, want tis een mooie voetballer. Jammer dat hij voor het geld koos

Kan gebeuren, blijft de beste speler van de wereld. Geen mening maar een feit! (Huidige winnaar Ballon d’or)

6 augustus 2023 om 11:52

De Ballon d'or is ook gebasseerd op meningen en dus subjectief en zeker geen feit.

Fijne zondag topper.

Jammer dat Benzema die penalty miste. Ik heb toch niet de indruk dat Ittihad voor de prijzen zal strijden, andere ploegen hebben toch betere selecties. Misschien als Mane zijn vorm weer kan aantikken en Fabinho gaat meedoen, de tijd zal het leren.
Belachelijk hoe denigrerend er door nederland wordt gesproken over de competitie van saoedie arabie. Zoals Bikraskin terecht aangeeft wordt er volledig voorbijgegaan aan het leegplunderen van Afrika, Zuid-Amerika en Azie door Europa. Dat gebeurt al eeuwenlang en nederland heeft daar geen enkele moeite mee. Hypocriet.

6 augustus 2023 om 13:51

Mane speelt bij Al Nassr. Dus heeft niet zoveel zin met Benzema haha

6 augustus 2023 om 20:24

och ja, natuurlijk! dom van mij, ha ha, ik bedoel Kante

6 augustus 2023 om 13:58

Plunderen is een wel een nogal beladen woord voor profvoetballers die vrijwillig in het buitenland willen voetballen.

Maar het is niks nieuws, Pele en Cruijff gingen destijds ook naar de NASL, de mensen in Brazilie en Nederland vonden dat ook niet leuk. Ronald de Boer ging naar Qatar, Iniesta naar Japan, Fellaini naar China. Altijd wat te klagen. Zelfs als ze naar Turkije gaan.

6 augustus 2023 om 20:26

Dat klopt Hangover, dat is zeker beladen, het was echter als reactie op de verwijderde reactie van nederland die vond dat al die spelers uit Europa niet naar de zandbak - zoals hij minachtend zei - mochten worden gebracht.

zo zie je zonder hamdellah topscorrer van de saoudische competitie is ittihad niks hij speelde tevens niet mee vanwege een conflict met de club wat word beweerd in de media en andere media geven aan dat hij een betere aanbieding heeft gekregen van een andere club. de fans van ittihad wilde hem toch niet meer toen ze hoorde dat benzema naar ittihad ging komen. Ze hebben zelf gezegd tijd van hamdellah is voorbij dus terwijl hij samen met benzema in de voorhoede gevaarlijke kunnen zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren