Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica geeft niet op: ‘Wie zou José Mourinho niet willen hebben?’

Laatste update:

Benfica lijkt de hoop op de komst van José Mourinho niet op te geven. Volgens Récord heeft de trainer bedankt voor een dienstverband in Lissabon, maar voorzitter Luís Filipe Vieira bevestigt dat hij interesse heeft in Mourinho. Laatstgenoemde werd onlangs ontslagen door Manchester United.

“Ik ben een vriend van hem. Wie zou Mourinho niet willen hebben? Als hij morgen ‘ja’ zegt, dan zal hij hier in een oogwenk zijn”, aldus de preses van Benfica in een interview met SIC. Het salaris van Mourinho zou geen probleem moeten zijn, voegt Filipe Vieira eraan toe, en hij hoopt uiterlijk volgende week een nieuwe coach aan te stellen.

Benfica nam vrijdag afscheid van Rui Vitória en sindsdien staat Bruno Laje, de coach van de beloften, voor de groep bij het eerste elftal. Overigens zingen ook de namen van Jorge Jesus en Luís Castro rond. Zij werken bij respectievelijk Al-Hilal in Saudi-Arabië en Vitória Guimarães. Laatstgenoemde is echter niet in beeld, zegt Filipe Vieira.

“Jorge Jesus? Nul kans. Of hij op een dag kan terugkomen? Dat weet ik niet, maar wie zou niet bij Benfica willen werken? Dat wil iedereen.” Benfica staat na zestien speelronden op de derde plaats in de Liga NOS en heeft vier punten minder dan FC Porto. In de knock-outfase van de Europa League treft men in februari Galatasaray.

Denk jij dat José Mourinho dit seizoen weer een nieuwe club vindt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 januari 2019 om 18:28

Vele clubs willen hem niet hebben want...

* hoog salaris
* anti voetbal
* wangedrag langs zijlijn en persconferenties
* al paar jaar geen resultaten meer
* geen visitekaartje voor je club

Tuurlijk vindt Mourinho volgend seizoen weer een club. Er zijn altijd mensen wanhopig genoeg. Clubs willen maar wat graag "een grote naam" als trainer. De honger naar succes maakt hen blind voor de ellende die ze met hem binnenhalen. Maar misschien is de relatieve luwte van de Portugese competitie wel eens goed voor hem. Succes halen met Benfica is een appeltje eitje in die competitie. Kan Mourinho zijn blazoen weer wat oppoetsen. En anders zal AC Milan zich wel gaan melden......

7 januari 2019 om 19:07

Mourinho is een kwal en ik hoop niet dat hij naar Benfica komt. Dat gezegd hebbende zijn prijzenkast spreekt voor zich. Je kunt hem haten maar hij is toch zonder enige twijfel een van de beste coaches van dit moment feiten spreken voor zich. Hij heeft het al lang bewezen. Hij is prima in staat om een goede ploeg te formeren ook met beperkte middelen, maar net als bij utd past hij niet bij Benfica. Is meer een trainer voor porto. Overigens denk ik niet dat je in Portugal zomaar even kampioen wordt gezien de blauw witte brigade van fc porto. Die spelen prima voetbal en zijn een echte vechtmachine. Sporting timmert ook weer aan de weg. Denk dat je mou en Portugal hier iets tekort doet. A-C Milan gaat hij nimmer naartoe hij is een inter man.

7 januari 2019 om 19:19

Hahahhaha meer een porto trainer??? Dat hij bij jullie na paar speelronde ontslagen is en bij ons wel suc6 heeft behaalt heeft daar niks mee te maken. Ten eerste waren jullie toen in een heel erg slechte positie ( bijna t zelfde als nu haha) en ten tweede kijk de spelers die wij toen hadden... bijna allemaal drna naar grote clubs gegaan. Ja hij kon defensief in europa spelen en op de counter maar volgens mij hebben wij in die twee jaar in portugal ook alles gewonnen. Als er maar ook 1 trainer is die jullie uit deze sleur zou kunnen halen is hij t wel maar hem contracteren gaat moeilijk worden. Mourinho is niet dom, hij stapt niet in een club zonder perspectief en laat dat nu net zijn wat jullie hebben. Benfica is een grote club maar moet weer helemaal opnieuw gaan bouwen en met al die “rechtzaken” die nu tegen jullie lopen ken t nog wel een tijdje duren.

7 januari 2019 om 19:47

@sneekpsv: Beste coach van dit moment? Zegt de uitdrukking "in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst" je iets?

Weet niet of Mou hier zin in heeft. Voelt zich denk ik op dit moment te groot om naar Benfica te gaan. Daarentegen kan die hier beter goed over nadenken nu er geen topclubs in de rij staan voor hem door al het negatieve rondom hem en dat de grootste clubs nog wel voorzien zijn. Wellicht dat Inter nog een keer met hem wil beginnen

7 januari 2019 om 19:49

Hij is de laatste keren overal met een zak geld en een puinhoop weggestuurd, als je als club zijnde nu nog steeds denkt dat hij voor goede resultaten zal zorgen heb je een plank voor je hoofd als club zijnde

7 januari 2019 om 19:59

Als het met Tuchel niks wordt (in de CL) zie ik PSG wel in staat om Mourinho aan te stellen. Die zoeken al jaren een grote naam.

7 januari 2019 om 20:12

Misschien dat dan Neymar en Mbappe vertrekken bij psg. Zou top zijn!

Een aantal jaar geleden zou (bijna) elke club hem inderdaad wel willen hebben. Ergens natuurlijk heel knap wat hij bereikt heeft in het verleden. Jammer dat hij zichzelf zo fantastisch vindt, zijn voetbal niet om aan te gluren is en dat hij overal een spoor van vernieling achterlaat. Stiekem hoop ik dat de voetbalwereld laat blijken (door hem geen interessante banen meer aan te bieden) dat hij een toontje lager moet zingen. Wellicht is hij dan eindelijk bereid om zich zelfkritisch op te stellen en zichzelf opnieuw uit te vinden. Want wanneer hij 3 versnellingen terugschakelt en zich normaal gedraagt kan hij mijns inziens wel een toevoeging zijn voor het voetbal. Maar dan wel bij een club in de underdog-rol, ploegen met een vechtmentaliteit. (Hiermee bedoel ik vooral dat ik hem liever niet bij een topclub zie, waar spelers actief zijn die je wilt zien schitteren).

Zoals het er nu voorstaat, zijn ze wel in concurrentie met Real Madrid.

Eigenlijk zou geen 1 club meer haar vingers moeten willen branden aan deze zelf ingenomen staaltje onbenul. Man man man als je je club en je elftal kapot wil hebben en de fans het stadion uit wil dan moet je aankloppen bij Mourinho. Is toch wonderbaarlijk dat Solskjaer in een handje vol wedstrijden al beter voetbal laat zien dan alle coaches bij elkaar, na Sir Alex Ferguson.

Misschien weer naar zijn thuisland of een club in Italie. We weten allemaal wel welke club hem daar terug zou willen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren