Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ben Yedder neemt sportieve revanche met hattrick binnen veertien minuten

Laatste update:

Met een hattrick binnen veertien minuten heeft Wissam Ben Yedder afgelopen weekend zijn voeten laten spreken. De spits van AS Monaco was in de met 7-1 gewonnen Ligue 1-wedstrijd tegen AC Ajaccio de grote man. Hij nam zodoende de ultieme revanche voor de reserverol waarmee hij de laatste tijd genoegen moest nemen en plaatste zichzelf met de drieklapper tevens in een illuster rijtje.

Met een treffer in de 21ste, 28ste en 35ste minuut komt zijn totaal voor de Monegasken op 89 doelpunten in 149 duels. Daarmee neemt hij de derde plek in op de lijst van meest trefzekere spelers in de historie van Monaco en laat hij spelers als Radamel Falcao (83) en Victor Ikpeba (77) achter zich. Na de veegpartij tegen Ajaccio deelde de aanvaller trots een foto op zijn Instagram-account met de tekst: “Mijn tuin, mijn team, mijn broers, mijn koninkrijk.”

Dit seizoen staat de teller voor Ben Yedder in de Ligue 1 al op elf doelpunten, slechts twee minder dan topscorer Kylian Mbappé. Ondanks zijn treffers kreeg Ben Yedder geen plekje in Didier Deschamps’ WK-selectie voor het eindtoernooi in Qatar en in de laatste drie duels van Monaco kwam hij slechts maximaal 45 minuten in actie. Concurrent Breel Embolo, die met tien doelpunten tot nu toe ook bezig is aan sterk seizoen, kreeg de voorkeur van trainer Philippe Clement.

De Zwitserse spits moest tegen Ajaccio op de bank beginnen, maar toonde aan nog steeds vlijmscherp te zijn. Hij viel in de 61ste minuut in en maakte twee minuten later zijn eerste doelpunt en Monaco’s zesde. Een minuut voor tijd bepaalde hij de eindstand op 7-1. Ben Yedder moest na 71 minuten naar de kant en werd vervangen door Myron Boadu. De 7-1 zege was overigens niet de grootste winst ooit voor de Monegasken. Op 18 januari 1986 won de club namelijk met liefst 9-0 van Girondins de Bordeaux.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En ongewaarde spits. Doet niks onder voor giroud

16 januari 2023 om 21:22

Nou, denk dat je hier toch wel de plank mis slaat als je het mij vraagt. Zie Ben Yedder vaak met een opleving langskomen, wanneer hij eens een hattrick scoort, maar Giroud op deze leeftijd is in mijn ogen veel trefzekerder en doet dit ook geregeld in grote wedstrijden voor club als land.

16 januari 2023 om 22:55

Ik zie juist niks speciaals aan deze spits. Hij staat bijna nooit op als het moeilijk gaat.

16 januari 2023 om 22:56

Sevilla man u nooit gezien? Ben yedder is een van de betere afmakers op de wereld jonge. Je praat maar weet niet waar je het over hebt.

17 januari 2023 om 02:52

Door Fifa vinden veel mensen hem geweldig, maar het is gewoon een goede spits.

17 januari 2023 om 05:49

@adriano. I rest my case 1 goede wedstrijd in ze carrière noem ik eigenlijk dan gewoon een matige speler.

17 januari 2023 om 02:17

Voetballend is ie veel beter dan de Houten Klaas. Met hoofd idd niet.
Ik mag m graag, erg sociaal persoon, maar te bescheiden- wat deed Giroud in de finale WK? Totaal niks

Die wedstrijd is al zowat meer dan een dag geleden gespeeld. Was dit gisteren geen nieuws op VZ?

16 januari 2023 om 21:05

Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Maar ik had het ook meer nieuws gevonden voor gisteren.

16 januari 2023 om 21:33

Haha, t is ook niet echt een klacht, maar ik ben eerder verrast. Ik zag een stuk van de wedstrijd op tv en later de uitslag voorbij komen. Ik dacht dat alles bij elkaar wel meteen nieuwswaardig zou zijn. Niet dus. 😉

Een echte topspits die alles kan. Zou perfect bij BV ajax passen. Ook een schande dat deschamps hem niet heeft meegenomen.

BenKetser het geitje is er nog!

Onze Ketser..
Helaas werd Embolo geprefereerd. Ik vind Embolo helemaal niks, net als Boadu. Ik geloif er ook niks van dat deze 'Zwitser' 26 is, eerder 36....heel vroeger leek t wat bij Borussia
Tuurlijk heeft onze Ben rugproblemen; maar gister leek t ok

17 januari 2023 om 08:18

Zou best wel eens kunnen wat je zegt. Hij is geboren in Kameroen en dan wordt de leeftijd niet altijd juist geregistreerd.

Dit blijft wel een geweldige voetballer hoor wat een speler is het heerlijk om naar te kijken als ie voetbalt

Ben Yedder zou een goede back-up kunnen zijn voor Jesus bij Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren