Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bekende van Schalke ruilt Liechtenstein in voor Eredivisie: ‘Prima vervanger’

Laatste update:

Axel Borgmann heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij VVV-Venlo, zo meldt de Eredivisionist vrijdagochtend trots via de officiële kanalen. De 24-jarige linkervleugelverdediger speelt tot het einde van het seizoen bij de club uit Limburg, met daarna nog een optie op een tweede seizoen.

Borgmann genoot zijn opleiding bij Schalke 04, maar kon bij de club uit de Bundesliga nooit doorbreken. Wel werd hij geselecteerd voor het Duitse nationale elftal Onder-20. De afgelopen drie seizoenen kwam Borgmann uit voor FC Vaduz in Liechtenstein. Met die club won hij driemaal de beker en speelde hij in de voorrondes van de Europa League.

De linksback volgt de naar NEC getransfereerde Leroy Labylle op. "We denken in hem een prima vervanger voor Labylle te hebben gevonden", legt manager voetbal Stan Valckx uit op de site van VVV. "Hij heeft natuurlijk een bijzonder goede opleiding gehad bij Schalke en de afgelopen week is gebleken dat hij voor ons een prima speler kan zijn."

Een goede aanwinst voor VVV-Venlo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou is dat probleem opgelost. Nu nog een buitenspeler en vvv heeft een betere selectie dan vorig jaar

Voor de goede order, FC Vaduz komt uit Liechtenstein maar speelt in de Zwitserse hoogste divisie. Met 84 wedstrijden in drie seizoenen voor de club die afgelopen jaar vierde eindigde, toch geen verkeerde cijfers.

10 augustus 2018 om 11:49

Thanks voor de info! Uit het stuk lijkt alsof Vaduz in de eigen competitie speelt. De Zwitserse is toch van een ander niveau. Klinkt zo als een prima aanwinst voor Vvv!

10 augustus 2018 om 14:22

In Liechtenstein is er inderdaad nog een competitie. Die werkt als volgt: het is een bekertoernooi waarvan de winnaar instroomt in de voorrondes van de Europa League. Clubs uit Liechtenstein (Ook FC Vaduz dus) mogen niet meedoen aan het bekertoernooi in Zwitserland, en kunnen ook geen Europa League/Champions League behalen via de Zwitserse competitie.

10 augustus 2018 om 14:41

Moet je het wel goed zeggen Womack, ze komen uit op het tweede niveau in Zwitserland.
In het seizoen 2016/2017 eindigde ze als laatste en zijn toen gedegradeerd. Ben benieuwd hoe het Zwitserse tweede niveau zich verhoud tot onze Eredivisie en of deze speler het niveau dus aankan.

vind dat vvv altijd bewuste maar voor hun ook goede aankopen doen . niet te gek , niet smijten met geld en toch een stabiel team weten neer te zetten die vaak wel leuk mee draaien .

FC Vaduz is ook de enige prof club van Liechtenstein, dus dat ze 3x de beker van Liechtenstein winnen tegen semi-profs en amateurs is ook geen prestatie. Bijv in de afgelopen 20 jaar hebben ze de beker maar 1x Niet gewonnen

En Womack, ze werden 4e op het Challenge League (2e niveau) vorig seizoen, niet van de Super League (1e niveau)

waarom mag Borgmann wel spelen tegen Willem II morgen maar mag Özbiliz morgen niet spelen tegen Vvv? Willem II was gewoon op tijd met het indienen van de papieren. Slaat nergens op

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren