Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München zet na vier duels eerste monsterscore neer: 0-12

Laatste update:

Bayern München heeft zich woensdagavond probleemloos voor de tweede ronde van de DFB-Pokal geplaatst. Het duel met vijfdeklasser Bremer SV eindigde in liefst 0-12 en daarmee is de eerste monsterzege van Bayern van het seizoen na slechts vier officiële duels reeds een feit. De ontmoeting had eigenlijk al op 6 augustus moeten worden gespeeld, maar een corona-uitbraak bij de thuisploeg zorgde ervoor dat het duel uitgesteld werd.

Bayern speelde woensdag niet in zijn sterkste opstelling in het Weser Stadion: Leon Goretzka, Robert Lewandowski, Manuel Neuer, Kingsley Coman en Lucas Hernández ontbraken om uiteenlopende redenen. Trainer Julian Nagelsmann koos er daarnaast voor om niet zijn sterkste elf het veld op te sturen. Dayot Upamecano, Alphonso Davies en Serge Gnabry namen plaats op de bank.

Het team van Nagelsmann was duidelijk veel te sterk voor Bremer SV, dat niet van slag raakte van de vijf tegendoelpunten in de eerste helft en stoïcijns de aanval bleef zoeken. Dat sorteerde echter geen effect. Eric-Maxim Choupo Moting schoot de bal in de achtste minuut vanuit de draai en via de onderkant van de lat binnen: 0-1. Acht minuten later stond een mooie combinatie met Choupo Moting aan de basis van de 0-2 van Jamal Musiala.

Een eigen doelpunt van Jan-Luca Warm, na een inzet van Musiala, betekende de 0-3 en een minuut later was de geheel vrijstaande Choupo Moting het eindstation van een counter: 0-4. Tien minuten voor de pauze completeerde de aanvaller met een rake kopbal zijn hattrick: 0-5. In de eerste minuten na rust werd al duidelijk dat Bayern geen genoegen nam met ‘slechts’ vijf treffers. Malik Tillman schoot de 0-6 binnen en in minuut 49 schoot Musiala op aangeven van Choupo Moting de 0-7 in de rechterhoek.

Ook Leroy Sané pikte een doelpunt in Bremen mee: na 65 minuten tikte de aanvaller bij de tweede paal de bal binnen op aangeven van Chris Richards. In minuut 77 achtte Ugo Nobile het noodzakelijk om de doorgebroken Richards onrechtmatig te stoppen en moest Bremer SV met tien man nog vier tegengoals in de laatste tien minuten slikken. Ook Michael Cuisance, Bouna Sarr en Corentin Tolisso verschenen op het scorebord, terwijl Choupo Moting zijn vierde van de avond maakte. De aanvaller bereidde in totaal drie andere treffers van der Rekordmeister voor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die eerste DFB pokal ronde is ook altijd erg leuk in Football Manager. Lekker je B-keus opstellen en 10-0 winnen.

26 augustus 2021 om 07:22

Ik krijg meteen zin om vanmiddag lekker een FM save in Duitsland te starten. Nog suggesties?

26 augustus 2021 om 08:56

Als je veel tijd hebt breng 1. FC Kaiserslautern weer terug naar de Bundesliga. Wat een spelers hebben daar gespeeld vroeger: Ballack, Klose, Brehme, Wiese, Djorkaeff!

26 augustus 2021 om 15:44

1860 München is ook een leuke als je graag diep in een FM save wilt zitten.

25 augustus 2021 om 22:23

gewaagde uitspraak.

25 augustus 2021 om 22:27

Ik zou het persoonlijk niet durven uit te spreken als ik eerlijk ben.

25 augustus 2021 om 22:46

Klaas gaat even flink pieken binnenharken bij zijn toto, dat heb ik al gezien (haha we plagen je maar hè Klaas.. er staat geen woord tussen dat niet waar is )

25 augustus 2021 om 23:24

Arnold Bruggink is that you? Plagen mag toch Klaas? Als het maar geen pesten wordt :-)

Indrukwekkende uitslag zeg voor bayern, denk dat ze kampioen gaan worden ook mooi dat Leroy Sane heeft gescoord goed voor zijn zelfvertrouwen, hoop dat ie dit seizoen het goed gaat doen

25 augustus 2021 om 22:27

Tuurlijk worden ze kampioen. Maar gaan ze ook iets klaarspelen in de CL?

25 augustus 2021 om 22:48

Valt nog weinig over te zeggen natuurlijk.. normaal zou bayern wel de halve finales moeten halen met deze selectie.

25 augustus 2021 om 22:58

Alles moet meezitten om ver te geraken in de Champions League. Niemand heeft een glazen bol over x aantal maanden.

Daarom ben ik er voorstander van om zoals in andere landen de grote clubs later in te laten stromen. De volle agenda wordt er niet beter op zo.

25 augustus 2021 om 22:37

Maakt toch niks uit, ze speelde met 2 basis spelers.
Alleen maar mooi voor de b spelers dat ze een wedstrijdje kunnen spelen.

25 augustus 2021 om 23:42

Die jongens van Bremer sv vonden het anders fantastisch. Heerlijke ervaring voor jongens die morgen gewoon weer een normale werkdag hebben. Ik kan me een filmpje herinneren van een aantal weken geleden met de loting dat die jongens hartstikke blij waren om tegen Bayern te voetballen. Once in a lifetime.

26 augustus 2021 om 06:36

Precies, het is alleen maar mooi vind ik.
Voor de supporters van de grote clubs ook, die kunnen hun toekomstige helden wat minuten zien maken.

Om nog maar te zwijgen over de tegenstander die van dit soort potjes droomt inderdaad.

Toen ik de kop las dacht ik even aan een wedstrijd in de Bundesliga. Maar 12-0 teen een team van het 5e niveau vind ik niet eens zo heel indrukwekkend...

Ik kan enorm genieten van Jamal Musiala. Hij heeft reeds een indrukwekkend parcours afgelegd.

Tsja tegen zulke tegenstanders moet je het moreel gezien misschien bij een 5-0 laten lopen. Op een gegeven moment is het meer een demonstratiewedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren