Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München en Tuchel worden in 95ste minuut uit DFB-Pokal geknikkerd

Laatste update:

Bayern München is dinsdagavond uitgeschakeld in de kwartfinale van de DFB-Pokal. De ploeg van trainer Thomas Tuchel verloor in extremis van SC Freiburg. Dayot Upamecano zette Bayern voor rust op voorsprong, waarna Nicolas Höfler op fraaie wijze de 1-1 op het scorebord zette. Lucas Höler kegelde de Beierse grootmacht vervolgens met een strafschop in de 95ste minuut uit het bekertoernooi: 1-2.

Ryan Gravenberch en Daley Blind moesten in de kwartfinale van het bekertoernooi genoegen nemen met een reserverol. Matthijs de Ligt begon wel in de basis, terwijl Mark Flekken onder de lat startte bij Freiburg. Tuchel begon zijn avontuur bij der Rekordmeister uitstekend met een overtuigende overwinning op Borussia Dortmund (4-2). De oefenmeester wijzigde zijn basiself ten opzichte van dit duel op slechts één positie. João Cancelo verving Alphonso Davies.

Leroy Sané deelde na ruim tien minuten een eerste speldenprik namens Bayern uit. De vleugelaanvaller trok naar binnen en schoot vervolgens rakelings naast de linkerbenedenhoek. De voorsprong voor de thuisploeg kwam er alsnog, nadat Upamecano een hoekschop van Joshua Kimmich overtuigend tegen de touwen kopte: 1-0. Freiburg stelde daar lange tijd niks tegenover, tot Höfler met een klein halfuur op de klok met een fraai afstandsschot de stand weer in evenwicht trok: 1-1.

Bayern had in het tweede bedrijf het betere van het spel en kwam na een uur bijna opnieuw op voorsprong, nadat Benjamin Pavard een vrije trap van Kimmich op de lat kopte. Verlenging leek vervolgens in de maak, maar diep in blessuretijd legde scheidsrechter Harm Osmers de bal op de penaltystip na een handsbal van Jamal Musiala. Höler liet doelman Yann Sommer vervolgens vanaf elf meter kansloos en schakelde Bayern hiermee uit in de DFB-Pokal: 1-2.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Sorry, maar dit vind ik denk ik net iets te lekker. Nagelsmann zo aan de kant knallen voor de 'geweldige tacticus' Tüchel. Ik vind het maar een geflipte kwal die ook nog staat voor tergend voetbal. Wat bezielt je trouwens om Musiala op de bank te zetten? Volgend seizoen zeker Mount op zijn plek bij Bayern ?

4 april 2023 om 23:09

Zou het niet beter kunnen verwoorden over Tuchel. Musiala z’n eerste 2 wedstrijden op de bank zetten zegt wel wat zijn spelopvatting is. Walgelijk.

4 april 2023 om 23:12

een geflipte kwal die ook nog staat voor tergend voetbal.

Prima beschrijving wat mij betreft.

4 april 2023 om 23:14

Wel kleurrijk figuur die voor vermaak zorgt. Kan niet wachten hij en Conte tegen elkaar.

4 april 2023 om 23:18

Ja als neutrale kijker wel maar als die mafklapper jouw badge op zijn borst draagt terwijl hij een circusopvoering geeft is het minder vermakelijk. Wat ben ik blij dat ie niet meer naar Madrid kan komen deze zomer. Dan hou ik nog liever Ancelotti met zijn Modric-Kroos, Valverde rw fetish

5 april 2023 om 09:20

@real8madrid

Is Nagelsmann niets voor jullie? Dan zal er eindelijk een coach staan die echt een eigen spelopvatting heeft a la Guardiola. Iets wat jullie eigenlijk sinds ik Spaans voetbal volg niet echt hebben gehad (buiten Mourinho en Pellegrini). Ancelotti veranderd aan de hand van de tegenstander (wat ook goed is) , Lopetegui had ook een spelopvatting maar die was te braaf voor RM te leiden. Zidane idem als Ancelotti. Uitstekende peoplemanagers vooral.

4 april 2023 om 23:14

Als je bayern een beetje zou volgen zou je weten dat Musiala terug komt van een blessure.

4 april 2023 om 23:15

Musiala komt terug van een blessure, hij wordt rustig gebracht.

5 april 2023 om 00:00

Musiala is niet helemaal fit. Wat ik raar vond is dat Tuchel Kingsley Coman eraf haalde en de grossiers in foute passes - Sané en Muller liet staan. Wat waren die twee slecht zeg. En Kingsley is toch een speler die het spel breed houdt, een man kan passeren, uit het niets een goal kan maken en een assist kan geven.

Scheidsrechter was dramatisch.

Met Nagelsman streed Bayern mee om alle prijzen..
en nu dit... #tuchelout :P

4 april 2023 om 23:10

Nagelsmann had net zo verloren tegen team dat anti voetbal. Hij ligt trouwens aan de basis van het huidige spitsenprobleem.

Haha en dan ontsla je Nagelsmann voor dit. De man die Musiala ol de bank zet. Man man. Frieburg terechte winnaar. Zie ze zaterdav ook wel thuis punten pakken tegen Bayern. Dortmnd wordt kampioen dit jaar.

4 april 2023 om 23:12

Wat is er met Mane aan de hand?

4 april 2023 om 23:16

Geen idee. Vind hem heel matig bij Bayern. Past totaal niet daar of niet goed genoeg.

4 april 2023 om 23:24

Heel raar. Bayern heeft altijd goeie buitenspelers gehad, dus heel apart dat hij niet bij Bayern past. Dan zou ik als Bayern zijnde Mane verkopen aan Real Madrid ; )

5 april 2023 om 00:01

Maar hij speelde bij Liverpool links buiten. Die strijd gaat hij niet winnen van vinicius. Weet niet of hij op rechts kan. Centraal in de spits is geen succes gebleken bij Bayern . Denk dat wij hard een 2de centrum spits het hards nodig hebben. Mocht juve geen championsleaque halen misschien zo n vlahovic proberen voor een redelijke prijs

5 april 2023 om 00:04

Maar Mane is toch ook wat weggezakt sinds de blessure. Toen hij begon bij Bayern moest hij ook wel wennen, maar er was toch nog een explosiviteit te bespeuren bij hem. Dat is nu helemaal verdwenen. En je ziet hem frustreren, dat het niet loopt, dat hij reserve staat, lastige periode is dit voor hem. Na zo'n lange blessure terugkomen is niet voor allemaal even gemakkelijk.

4 april 2023 om 23:21

Ik hoop met je mee 🙏🏼

Een defensief bolwerk met 2 lucky goals. Dit kan eens zo gebeuren. Ik verwacht een uitschakeling in de volgende ronde.
Na vandaag is een nieuwe spits meer dan nodig, zeker tegen defensief ingestelde teams. Dat Bayern niet over zo'n spits beschikt, werd veroorzaakt door Nagelsmann. Lewandowski was de eerste speler die niet meer verder wilde met de ex coach

4 april 2023 om 23:09

Zelfs als Bayern verliest ligt het aan Nagelsmann. Hoe bijzonder is dat.

4 april 2023 om 23:11

Ik doel vooral op het spitsenprobleem tegen defensief ingestelde teams.

4 april 2023 om 23:15

Je kunt toch niet met droge ogen beweren dat Nagelsmann het goed gedaan heeft bij Bayern? Die hebben met afstand de beste ploeg van de Bundesliga en staan na 26 wedstrijden al op 23 verliespunten. Het zegt genoeg dat een Dortmund (dat toch echt verre van geweldig is) zo dichtbij is. Dat Nagelsmann ontslagen werd vind ik niet eens zo gek, maar dat ze vervolgens Tuchel aanstellen; da's wel een vreemde keuze. Vooral vanwege de spelopvatting.

4 april 2023 om 23:18

Hij deed in 3 competities mee om de prijzen. Normaal evalueer je eind van het seizoen dan over de houdbaarheid van de trainer. En de manier waarop die ontslagen is vind ik nog gekker. In de CL presteerde hij overigens heel goed met 0 tegengoals tegen PSG, Barca en Inter. Als Tuchel niet doorstoot tegen City heeft de wisseling helemaal geen nut gehad.

5 april 2023 om 05:12

Gast hoevaak wil je nou nog zeggen dat Lewandowski weg wilde door Nagelsmann? Lewandowksi wilde al sinds 2018 weg, ik kan mij nog wel een wedstrijd op het Schwarzwald stadion herinneren in 2018 waar die zich gedroeg als een klein kind omdat die niet naar Real Madrid mocht. Jouw opsessie betreft Nagelsmann slaat echt helemaal nergens op, jij ziet ze echt vliegen. Salihamidzic is het grote gezwel en tevens een ontzettende matennaaier. Waardeloze TD.

Na zijn eerste wedstrijd werd gedaan alsof Tuchel een of ander wereldwonder is, na zijn tweede wedstrijd grijpt al naast een van de prijzen.

De beker in Duitsland is gelukkig wel spannend met de afgelopen 10 jaar “slechts” 5x Bayern! Zou mooi zijn als Freiburg kan stunten

4 april 2023 om 23:12

Hopelijk wint Frankfurt. Zo'n anti-voetbal zoals vandaag moet ik echt niet zien

4 april 2023 om 23:15

Waarvan al voor de 3e keer op rij in de kwartfinsle eruit. Vorig jasr 5-0 bij Gladbach, daarvoor eruit tegen 3e liga club Holstein Keil. En gewoon alle keren met een a elftal.

4 april 2023 om 23:17

Maar daartegenover staat wel een reeks aan kampioenschappen en twee keer de CL in de afgelopen tien jaar.

4 april 2023 om 23:19

Zeker, maar des al niet te min is het mooi om te zien dat er nu jaarlijks andere ploegen in de finale staan.

5 april 2023 om 09:11

*desalniettemin aan elkaar

5 april 2023 om 18:30

iemand die zijn feiten nog niet eens kent. Vorig seizoen en het seizoen ervoor was het Schluss in de tweede ronde. Gisteren was het de kwartfinale

Musiala komt erg dom in bij het penaltymoment maar de bal gaat eerst via zijn buik en dan pas raakt die zijn arm. Spelregels van KNVB geven aan dat het dan geen strafbaar hands is…

5 april 2023 om 14:27

Gaat van z’n ene arm naar z’n andere.

Bayern voerde de boventoon vanavond, veel onbenutte kansen en sterk verdedigend werk van Freibrug. Freiburg via een paar mooie momenten tot de overwinning weten te komen. Heerlijke knal van Höfler.

Helaas uit de beker geknikkerd. Aanstaand weekend nog eens tegen Freiburg, eens kijken of Bayern dan wel weet te winnen.

Over een behoorlijke mismatch gesproken. Tuchel is toch absoluut niet de trainer die Bayern nu nodig heeft!! Met zijn tactisch betonvoetbal… Bayern heeft zoveel individuele kwaliteiten talent en creativiteit in de selectie. Daar kan tuchel helemaal niets mee. Die hadden nagelsman gewoon de tijd moeten geven. Bij Leipzig heeft iedereen kunnen zien hoe hij dat elftal naar zijn hand zette en prachtig voetbal liet spelen. Denk dat ze bij Manchester City aardig opgelucht zijn.

5 april 2023 om 18:29

Mismatch? Hij is maar 2 weken actief. Het puin van Nagelsmann moet hij eerst opkuisen. De ontbrekende diepe spits tegen defensief ingestelde teams maakt het nog eens extra moeilijk.

Een trainer die Ziyech niet opstelt is voor mij altijd een druif. Tuchel is echt geen geweldenaar. Jammer om een anti voetbal manager bij een raspaardje als Bayern te hebben.

Waar is onze Tuchel fan? Vorig weekend laaiend en nu hoor je m niet.

Even een net zo haarfijne analyse aub!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren