Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern kent uiterst lastige avond; Diks weet Harry Kane af te stoppen

Laatste update:

Bayern München heeft dinsdagavond in extremis tóch gewonnen van FC Kopenhagen. De Duitse topploeg kwam in eerste instantie verrassend op achterstand, maar wist vlak voor tijd orde op zaken te stellen.

Bayern had het lang lastig met de Deense formatie, zowel voor als na het openingsdoelpunt. Een knappe goal van Jamal Musiala en goed afronden van jonge spits Mathys Tel betekende dat der Rekordmeister uiteindelijk toch nog drie punten kon bijschrijven.

Bayern-trainer Thomas Tuchel koos voor één andere naam dan in de laatste Bundesliga-wedstrijd tegen RB Leipzig (2-2). Konrad Laimer schoof door naar het middenveld, waar hij Leon Goretzka verving. Noussair Mazraoui nam daarom de vrijgekomen plek op rechtsachter in. Matthijs de Ligt ontbrak door een blessure nog bij de Zuid-Duitsers.

Aan de kant van Kopenhagen begon voormalig Vitesse- en Feyenoord-verdediger Kevin Diks in de verdediging. In Nederland kennen we hem vooral als rechtsback, maar bij de Deense formatie staat hij veelal centraal achterin. Verder startten onder meer oude bekenden uit de Eredivisie Nicolai Boilesen en Jordan Larsson op de bank bij Kopenhagen.

De eerste helft van het duel kende weinig hoogtepunten. Bayern was weinig verrassend de dominantere ploeg en had het meeste van de bal. Der Rekordmeister wist dit overwicht echter amper om te zetten in mogelijkheden. Beide ploegen kwamen tot enkele schotjes, maar deze waren geen lastig werk voor beide doelmannen.

In het tweede bedrijf werden de problemen van Bayern alleen maar groter. Nadat een schot van een Kopenhagen-speler geblokkeerd werd belandde deze voor de voeten van Lukas Lerager. De geroutinieerde Deen schoot vervolgens binnen achter doelman Sven Ulreich: 1-0. Uit het niets keek Bayern opeens tegen een uiterst verrassende achterstand aan.

Een dikke tien minuten later wisten de Duitsers de stand weer gelijk te trekken. Op de rand van de zestien bleef Musiala heel knap aan de bal, alvorens hij Kopenhagen-doelman Kamil Grabara verschalkte: 1-1. De assist kwam op naam van Mazraoui, al hoefde de voormalig Ajacied daar weinig voor te doen.

De comeback van Bayern zou vlak voor tijd zelfs nog compleet worden. Na een counter kwam Thomas Müller tot in het strafschopgebied van de Denen. Daar behield hij het overzicht en legde hij af op de Fransman Tel. De jonge spits rondde vervolgens feilloos af: 1-2. Kopenhagen kwam in de slotfase nog dicht bij een gelijkmaker, maar de stand bleef op het scorebord staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Switch gekeken en Bayern kwam amper voorbij. Maar wat een heerlijke goals maken ze eigenlijk. Eerst Musiala met een fantastische actie en daarna Müller met een fantastische actie op z’n oude dag

Nou vind het voetbal onder Tuchel nog niet om van te genieten, jongeling Tel daarentegen wél. Wat een fijne speler is dit en gaat dit nog worden.

4 oktober 2023 om 01:47

Elk 47 min een doelpunt als invaller . Idd een hele fijne speler Bayern heeft weer goud in handen met 2 grote talenten tel en musiala

Die assist van Müller wat een voetbal iq heeft die man

Prima goals van Bayern. Een overwinning is het belangrijkste,je had ook net als Man United tegen een zeperd kunnen aanlopen tegen zo n matige club waar het allemaal meezit op zo n avond

4 oktober 2023 om 05:32

Op dit moment is United juist een matige club. Dat ze tegen een zeperd aanlopen is meer regel als uitzondering onder Ten Hag dit seizoen. Het heeft mij niet eens verrast dat Gala ze heeft gepakt met sluipschutter Icardi die effe doodleuk een pingel mist en kort daarna de wedstrijd beslist.

4 oktober 2023 om 05:35

Wel knap van je hoe je jezelf kan tegenspreken in een zin. Lees je 2e zin maar even een paar keer terug en bekijk het vanuit Gala perspectief. 😉

Leuk om te lezen dat Diks het zo goed doet. Hij deed het altijd leuk bij Vitesse. Helaas zoals veel.voetballers te vroeg vertrokken naar het buitenland.

4 oktober 2023 om 07:26

Als Fiorentina morgenavond bij jou aanklopt zit je denk ik ook in het vliegtuig als je bij Vitesse speelt. Leven in het schitterende Florence en een goed zakcentje verdienen. Ik denk dat supporters soms wel erg makkelijk naar de kwestie kijken.

Mathys Tel, eentje voor in de gaten te houden. Elye Wahi ook.

Muller maakt een overtreding door de verdediger te duwen in de rug en wat doet de VAR? Geen overtreding toekennen.. Ik durf te wedden dat als Copenhagen dit deed in dezelfde periode van de wedstrijd dat 100% een overtreding was.

4 oktober 2023 om 13:41

Nooit een overtreding, gewoon slim gedaan. De linssen van bayern.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren