Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern heeft opmerkelijke naam in gedachten als concurrent van Harry Kane

Laatste update:

Bayern München is geïnteresseerd in de diensten van Serhou Guirassy, zo weet Christian Falk, journalist van Sport Bild dinsdag te melden. De spits van VfB Stuttgart heeft een afkoopclausule van 17,5 miljoen euro in zijn contract staan.

Het nieuws is opvallend, daar Guirassy met Harry Kane strijdt om de topscorerstitel van Duitsland. Mogelijk sorteert Bayern voor op een vertrek van Eric Maxim Choupo-Moting.

De spits uit Kameroen zou ontevreden zijn met het aantal speelminuten en kan in januari vertrekken bij de club uit Zuid-Duitsland. Ook moet het nieuws een hard gelag zijn voor Matthys Tel.

De achttienjarige Fransman moet het dit seizoen voornamelijk doen met invalbeurten, maar kan rekenen op interesse van Manchester United, Eintracht Frankfurt en Tottenham Hotspur.

Mocht Bayern in de winter al besluiten om een poging te wagen voor Guirassy, kan de club niet meteen over hem beschikken. De spits gaat van 13 januari tot uiterlijk 11 februari met Guinea uitkomen op de Afrika Cup.

Ook ziet Bayern in Jonathan Tah een potentiële versterking achterin. De Duitser ligt tot medio 2025 vast bij Bayer Leverkusen en wordt gezien als belangrijke spil in de plannen van Thomas Tuchel.

De manager van Bayern denkt namelijk aan een vijfsmansachterhoede met drie centrale verdedigers. Mocht Tah worden gecontracteerd, beschikt de club over vier centrale verdedigers, daar ook Dayot Upamecano, Matthijs de Ligt en Kim Min-jae voor der Rekordmeister spelen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer een topper wegkopen bij een concurrent met Tah. Guirassy oppikken voor 18 miljoen met elke (sub)top club doen.

2 januari 2024 om 15:02

Zo'n topper is Tah niet meer toch? 5 jaar geleden echt heel goed, ondertussen redelijk voorbij gestreefd. Denk dat Bayern meer kan met Hincapie of Kossounou. Zijn ook een stuk jonger dus zit veel meer rek in.

2 januari 2024 om 15:16

Mwuah heeft zich aardig herpakt. Toch wel de grote man momebteel in de defensie met Tapsoba en Kossonou. Hincapie zit niet voor niks op de bank.

2 januari 2024 om 15:14

Sinds wanneer is Stuttgart een concurrent?

2 januari 2024 om 15:17

Stuttgart niet idd, "weer een topper wegkopen bij een concurrent met Tah." Leverkusen wel.

2 januari 2024 om 15:23

De wedstrijden tegen Stuttgart worden als toppers en rivaliteit bestempeld. Dus een van de grote rivaal van Bayern Münih.

Ik zou ook wel scout willen worden bij Bayern, veel thuis met het bord op schoot en af en toe bij concurrenten op de tribune wat wedstrijden kijken.

Persoonlijk verwacht ik ook nog wel dat Dormund zicht gaat melden voor Guirassy, een extra spits is daar zeer welkom.

2 januari 2024 om 18:23

Dortmund speelt met één spits en heeft met Haller, Moukoko en Fullkrug drie opties. Daarnaast heb je Malen nog (zal weggaan) die daar ook kan spelen en komt Paris Brunner bij de selectie nu.

Je gaat toch geen 3-5-2 spelen met Bayern Munchen? Kapitaal vernietiging! Met Kane, Sane, Coman, en Gnabry heb je al vier geweldige aanvallers. Daarvan kan er er maar 2 opstellen waarvan Kane al zeker is. Coman is echt een vleugelspeler wat zou betekenen dat je Comen en sane/gnabry gaat banken.

Tuchel moet daar weg.

Zo opmerkelijk is dit toch niet? Ja het zijn concurrenten van elkaar in de race als topscorer, maar verder is het toch vrij normaal dat wanneer een speler van een relatief mindere club goed presteert, deze speler in beeld komt bij grotere clubs, zowel in eigen competitie als bij andere landen? Als ze nou voor Michiel Kramer hadden gegaan als concurrent, dat had de naam opmerkelijk mogen dragen ..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren