Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona greep met bod van 40 à 50 miljoen euro mis in Duitsland’

Laatste update:

Barcelona was in januari vanwege de blessures bij Luis Suárez en Ousmane Dembélé druk op zoek naar offensieve versterkingen. De Catalanen slaagden er uiteindelijk echter niet in om tijdens de reguliere transferperiode een nieuwe aanvaller binnen te hengelen en haalden Martin Braithwaite, dankzij een uitzondering in de regelgeving van de Spaanse voetbalbond, uiteindelijk eind februari op bij Leganés.

BILD weet dinsdag te melden dat Borussia Mönchengladbach een van de clubs is die Barcelona een ‘nee’ heeft verkocht in januari. De grootmacht meldde zich met een bod op Alassane Pléa bij die Fohlen, die de 27-jarige aanvaller echter onmisbaar achtten in hun jacht op Champions League-kwalificatie.

Technisch directeur Max Eberl heeft daarom het bod uit Barcelona, dat volgens de berichtgeving tussen de veertig en vijftig miljoen euro lag, naast zich neergelegd. Pléa is met acht doelpunten de clubtopscorer van Mönchengladbach en staat met acht assists ook bovenaan in die categorie.

Naast zijn belang voor het team was er voor Mönchengladbach ook te weinig tijd om een adequate vervanger te halen, waardoor er nooit sprake is geweest van concrete onderhandelingen. Pléa speelt sinds de zomer van 2018 voor de Duitsers, die hem destijds voor 23 miljoen overnamen van OGC Nice. In 63 wedstrijden in diens van Mönchengladbach heeft hij 23 keer gescoord.

Had jij Alassane Pléa een goede aanwinst gevonden voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach ja, braithwate doet het verrassend goed en beter dan griezman in de paar wedstrijden die hij heeft gespeeld. Ik zou braithwate ook niet zo snel wegdoen als barca zijnde. Hij lijkt mij een goede wissel. Ik kan niet wachten tot dat dit bestuur weg is. Weet nog dat er vroeger veel kritiek was op zubizaretta. Maar die abidal doet het nog veel slechter.

Wat is mijn lievelingsclub toch zo erg gezakt. Als je zo een bod neerlegt voor (met alle respect) zo een middelmatige spitsje ben je voor mij helemaal van het padje af.

24 maart 2020 om 14:08

Plea is alles behalve middelmatig. En ook een van de redenen waarom Gladbach lange tijd zelfs 1ste stond in de Bundesliga.

24 maart 2020 om 14:33

Een leuke spitsje voor Nice en Gladbach maar een speler voor Barca? Hou die 50 miljoen op zak, verkoop een aantal spelers en koop dat ene spits van Inter, of ga vol voor Neymar. Ik kraak hier het scouting beleid van Barcelona, waar ze de laatste jaren 0 goede spelers hebben binnengehaald.

Martin Braithwaite heeft mij in die paar minuten die hij heeft gemaakt voor de Catalaanse club meer dan verrast. Wel geniaal. Zijn komst werd direct bestempeld als -wederom- een lachertje. Hij viel toch wel erg goed in in El Clasico. Maakte een dekkingsfout, dat wel. Maar hij pompte flink wat energie in zijn invalbeurt. Bekroonde zijn ijver nog bijna met een snelle goal. Dat was jammer. Nee, laten we met z'n allen rustig afwachten waar Martin zijn potentie ligt. Hij overtuigd mij in zijn overkomen in ieder geval veel meer dan Antoine doet.

Er komt iemand voor een speler met een bod van "40 a 50 miljoen"? Dat heb ik nog nooit gehoord. Een bod doen en dan twee bedragen noemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren