Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona gaat toch nog afscheid nemen van mislukte grootverdiener

Laatste update:

Miralem Pjanic heeft een aanbod ontvangen van Sharjah FC, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano via Twitter. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten is bereid om de 32-jarige middenvelder van Barcelona een driejarig contract te geven. Barça ziet de Bosniër graag vertrekken en hoopt dan ook dat Pjanic ingaat op dit lucratieve avontuur.

Pjanic kwam in de zomer van 2020 naar LaLiga toe als onderdeel van een ruildeal met Arthur Melo. Waar hij bij Juventus altijd een vaste waarde was, kwam het er in Catalonië totaal niet uit. De rechtspoot kwam in de afgelopen twee jaar dertig keer in actie voor Barcelona, maar wist nooit te scoren en gaf geen assists. Pjanic verdient naar verluidt ruim dertien miljoen euro per jaar bij de Spaanse topclub. Daarom zou Barça er niet rouwig om zijn als hij de deur achter zich dicht trekt in Camp Nou.

Pjanic heeft bij Barcelona nog een contract tot medio 2024. De 107-voudig international van Bosnië en Herzegovina werd eerder deze zomer gelinkt aan Al-Nassr, OGC Nice en Olympique Marseille. De transfermarkt in Frankrijk is inmiddels al vier dagen gesloten, maar een transfer naar Sharjah FC is wel nog mogelijk. Pjanic is volgens Romano al bezig met de laatste details en ziet een uittocht bij Barcelona dus wel zitten. De verwachting is dat de overgang snel rond komt.

Eerder deze transferzomer verzekerde Sharjah zich al van de diensten van Paco Alcácer. De 29-jarige spits werd transfervrij overgenomen van Villarreal. Voor Alcácer, negentienvoudig international van Spanje, zal dat hoogstwaarschijnlijk wel het einde betekenen van zijn interlandcarrière. Het lijkt erop dat Pjanic zich daar bij Bosnië niet druk om hoeft te maken. De middenvelder zat in de afgelopen vier LaLiga-wedstrijden op de bank bij Barcelona, maar kreeg van Xavi geen speelminuten. In het afgelopen seizoen speelde Pjanic op huurbasis voor Besiktas.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat hij vertrekt kunnen we een groot deel van het boek Bartomeu sluiten

5 september 2022 om 18:25

Denk niet dat hij zin heeft om daar te tekenen. Veel spelers houden het nog geen jaar vol omdat je buiten het voetbal weinig hebt in een zwaar Moslim land. En elke dag over de vloer bij je medespelers gaat ook vervelen.

5 september 2022 om 18:28

Ben je ooit in een islamitisch land geweest dan? Want wat een vooroordeek zeg, alsof een islamitisch land niks te doen heeft.

5 september 2022 om 18:45

Bosnië is ook een ‘Moslimland’

5 september 2022 om 18:57

Genoeg te doen daar hoor. Het is alleen niet zo "in je face" als hier. Maar ook daar kun je naar een club, uit eten etc. Denk dat er meer spelers sneuvelen daar omdat het volgens onze maatstaven vaak logistiek veel minder goed geregeld is. De reden waarom vooral trainers daar de boel op sleeptouw moeten nemen. Geld genoeg in ieder geval en met de huidige energiecrisis helemaal!

5 september 2022 om 19:57

Zijn eigen land 'Bosnie' is toch ook gedeeltelijk islamitisch?

5 september 2022 om 19:59

Je weet toch dat Dubai ook in Vae ligt en dat Pjanic zelf ook moslim is? Wat een denigrerende opmerking zeg. Van Turkije tot Marokko, van Indonesie tot Malesie, van Tanzania tot Jordanie. Allemaal mooie islamitische vakantielanden.

5 september 2022 om 20:00

Pjanic is 1 zelf een moslim en 2 wat is er mis met een islamitisch land?

5 september 2022 om 21:51

Kerel, ik ben zelf Turks. Al is Turkije weer een apart Islamitisch land vergeleken met de Arabische landen. Dacht te weten dat er strenge regels zijn op gebied van nachtleven en kleding waar veel spelers moeite mee hadden. Misschien heb je gelijk over mijn oordeel erover, ben er daar iig nog nooit geweest dus je hebt een punt. Maar nog denk ik niet dat hij daar zin in heeft.

5 september 2022 om 21:54

Rustig aan vriend, wilde absoluut niemand ermee beledigen. Had het anders moeten verwoorden, no problemo.

6 september 2022 om 11:09

@ArchieD

Als jij trans als van deze tijd benoemt als normaal en een islamiet die zijn/haar identiteit niet kwijt wil als verkeerd is en niet van deze tijd bijvoorbeeld dan sluit elke weldenkend mens bij deze islamiet.
Maar hey als jij niks van islam weet snap ik ook niet waarom je mond opentrekt? 300 zegt ie hahah. Dus bedekt zijn is van 300 jaar ofniet? Alcohol is verboden is zeker ook van 300 jaar gedachtegang. Jou moet ik al niet serieus nemen en bemoei gewoon met zaken waar jij wel verstand van hebt. Meanwhile david, sandra en duisenden anderen zijn moslims geworden. Zal zeker iets te maken hebben van 300 jaar

6 september 2022 om 12:10

Sharjah FC ligt nog geen 15 km van Dubai vandaan....
Genoeg te doen daar!

Al moet ik zeggen dat ik t na een week ook wel gezien had, maar dat had meer te maken met de bloedhitte

Verder kan je in, zeker in Dubai, gewoon je ding doen.
Mensen die zeggen dat je als homo daar niet veilig bent, praten uit hun nek.
Ze willen inderdaad niet dat je elkaar openbaar kust en handje vast houdt, maar dat geld ook voor hetero's..... Over t algemeen doen ze niet moeilijk, maar je moet de agenten inderdaad niet tarten.

5 september 2022 om 18:30

Ik hoop het ook. Dan wordt frenkie waarschijnlijk de vaste backup van busquets en is de kans groter dat ze dan punten verspelen.

5 september 2022 om 18:54

Je hebt paniek he hahahahahaha wees bang voor Barcelona te grappig om te zien dit🤣🤣

5 september 2022 om 19:44

Barcelona is goed op weg, op sportief gebied dan welteverstaan, maar ze komen voorlopig niet in de buurt van Madrid. Moet wel zeggen dat ik de reactie van RealXmadrid niet helemaal snap, Frenkie is gewoon een uitstekende voetballer. Ook met het oog op Nederland is het belangrijk dat hij straks in vorm is.

5 september 2022 om 20:01

Nl_modric// het is gebleken dat hij als vervanger van busquets slecht speelt. Pjanic daarentegen speelt heel degelijk als zijn vervanger (zo bleek in de preseason). Frenkie is momenteel in het algemeen een betere speler dan pjanic, maar in de rol van 6 hebben ze meer aan pjanic dan aan frenkie.

5 september 2022 om 23:22

@realxiiimadrid - Je snapt dat een 6 ook moet kunnen verdedigen, toch?

6 september 2022 om 12:14

Paniek? Waarvoor moet er paniek zijn? Barcelona dat wéér op te grote voet leeft, alles verkoopt wat los en vast zit om op korte termijn te kunnen presteren? Lol. Real heeft veel meer geld en geeft minder uit. Wat zal dit op lange termijn betekenen?

5 september 2022 om 22:02

Ook aankoop van Koeman :-)

5 september 2022 om 22:17

Aankoop? Je weet er echt niet veel van geloof ik.
Het was een ruildeal met Juve waardoor Barca minder problemen met bepaalde financiele regels had.
Kwam uit de koker vd directie.

5 september 2022 om 23:20

Voor als je deze knaap nog niet eerder was tegengekomen: Dit is bij lange na niet z'n reactie van het laagste niveau. Ik zou het gewoon negeren.

Liet toch niet echt zijn waarde zien bij Barcelona, Beter had hij al veel eerder weg moeten gaan, Te weinig opgesteld, Vooral dit seizoen, Dus te weinig kunnen laten zien, Te weinig gegroeid, Dus alleen maar goed dat hij naar een andere club gaat

Jammer dat Pjanic zover is weggezakt. Bij FC Metz en in zijn eerste seizoenen bij Juventus was het echt een geweldige speler. Daarna leek hij er steeds minder zin in te hebben

5 september 2022 om 18:26

Bij Roma was ie ook niet slecht maar je hebt gelijk, Pjanic was echt fantastisch.

5 september 2022 om 18:38

AS Roma vergat ik inderdaad te noemen. Daar heeft hij het ook geweldig gedaan

5 september 2022 om 18:28

Mooie carriere gehad toch?
Alleen barca is fout geweest.
Lyon en Roma ook super. Vind het ook geen topper

5 september 2022 om 18:43

Bij Ol.Lyon deed hij het inderdaad ook geweldig

5 september 2022 om 18:46

Denk dat hij gewoon snelheid mist. In serie A met Juve viel dat nog te verbloemen met meeste teams die zo defensief spelen.

5 september 2022 om 22:11

Xavi, Busquets, Xavi Alonso, kroos, koke, Gabi... Allemaal ook niet zo snel en hebben het niet onverdienstelijk gedaan in LaLiga.

5 september 2022 om 22:48



Busquets kan moderne voetbal niet aan. Komt elke keer in de problemen op de counter je met 10 man verdedigt met busquets. Al die anderen die je noemden waren/zijn sneller dan busquets of pjanic.

6 september 2022 om 07:51

Spoel je mond! Busi beste nummer 6 die het spel kent.

6 september 2022 om 07:58



Al paar seizoenen niet lol. Veel tegengoals vorig seizoen zijn schuld.

Zou mooi zijn als hij vertrekt. Hij verdient €300.000 per week (16 mil op jaarbasis). Scheelt een hoop als hij vertrekt. Veel speeltijd ging hij toch niet krijgen, gezien we al Frenkie en Kessie als back-up hebben.

Van alle slechte deals was de ruil van Arthur met Pjanic misschien de slechtste. Als je een boekhoudkundige truc toepast doe het dan goed. Waarom zou je een jonge speler ruilen met een oude speler die ook nog veel meer verdiend en geen verkoopwaarde heeft.

Wist niet eens dat die zestig miljoen heeft gekost. En dat terwijl ze al meer dan een miljard in het rood stonden. Wat een bizar beleid.

5 september 2022 om 19:25

Typische vz, het was een ruildeal,hij heeft helemaal geen 60 moljoen gekost.

5 september 2022 om 20:52

Typisch een slecht geinformeerd gappie dat komt klagen. Ja het was een verkapte ruildeal en ja toch heeft hij 60 miljoen gekost.

5 september 2022 om 20:51

Ja op papier maar dat was puur om Juve's boeken op een artificiele manier uit het rood te halen. Om diezelfde reden kocht Juve diezelfde dag Arthur voor 70 miljoen. Beide konden 60-70 miljoen winst bijschrijven in de boekhouding en moesten de betalingen pap verspreid over de komende jaren uitvoeren. Die hoge bedragen waren dus gewoon om even mekaar te matsen mbt ffp.

5 september 2022 om 22:49

Komt klagen ,dit is een voetbal forum .waar heb je het over ?computerheld
70 :60 miljoen dus wat is je punt nou?is die nou toch voor 60 miljoen gekocht .

5 september 2022 om 23:24

Na twee reacties niet snappen dat real8madrid het met je eens is en enkel een nuance toevoegt. Het typische voorbeeld van iemand die er al subjectief in gaat, voor 'ie bepaalde reacties uberhaupt tot zich door heeft laten dringen. Hij heeft gewoon 100 gelijk...

5 september 2022 om 23:37

Sirius,via de tweede reactie wel,maar de eerst daar ga ik op in .

En dan mekkeren dat Frenkie weg moet, terwijl je deze trage salarisgigant nog op je loonlijst hebt staan. Heeft al jaren niets gepresteerd dus gauw afscheid van nemen.

5 september 2022 om 19:26

En hopelijk gaat frenkie ook weg

5 september 2022 om 19:43

Frenkie brengt het echter ook niet. Veel nutteloze balletjes breed en terug, maar een dieptepass geeft hij zelden. Afgelopen weekend stond het middenveld met Gavi, Pedri en Busquets uitstekend. Deze drie denken vooruit en durven risico in hun spel te leggen

5 september 2022 om 19:50

Je hebt zeker een punt Japie. Gullit liet het mooi zien bij Ziggo laatst. Die jongen loopt te veel met de bal en moet leren de oplossing te vinden zonder met de bal te gaan lopen. Je ziet dat Gavi en Pedri altijd opzoek zijn naar die pass, heeft Frenkie totaal niet.

5 september 2022 om 23:00

Met die loopacties hoeft niet altijd wat mis te zijn maar het gaat om het vervolg. Als Frenkie nou een stukje loopt en hij steekt een speler weg dan heeft het rendement. Hij gaat echter lopen en dan speelt hij de bal breed of terug over 3 meter, maar daarmee vertraag je heel het spel. Verder moet Frenkie ook niet de hele tijd gaan dribbelen, want dan wordt hij voorspelbaar voor de tegenstander, maar dat is wel wat hij doet. Er is ook niks mee om af en toe meteen een bal door te spelen om het tempo in een aanval te houden

5 september 2022 om 20:02

Ze doen toch hun best Pjanic weg te krijgen. Was verhuurd afgelopen seizoen en dit jaar ook geprobeerd, en nu zelfs na sluiting transfer markt. Frenkie is echter op dit moment de speler met verreweg hoogste salaris en voor hem kan je wel een hoge transfer waarde krijgen en is er wel belangstelling vanuit topclubs. En hij is reserve op dit moment dus niet dringend nodig. Dus was logisch om te proberen hem te verkopen

Dat Barcelona blijft ook een sneue bedoeling he, dat mensen daar nog achter durven staan.. Ook geen enkele schaamte

5 september 2022 om 19:57

Vriend ,er zitten wekelijk meer dan 80 duizend mensen in de stadium ,wat is je punt ????

5 september 2022 om 22:19

En ik welk stadium zitten die mensen dan precies? Opkomende blinde vlek voor wat er gaande is bij Barca?

5 september 2022 om 22:54

Speedy ,moet ik je dat echt gaan uitleggen.
Ja er zijn problemen en wat kan een supporter daar aan veranderen ,als supoorter sta je ook in slechte typen achter je club.

5 september 2022 om 23:39

Supporters zijn doorgaans zeldzaam en dat geldt des te meer voor wereldwijde bolwerken als Barcelona. Supporters durven kritisch te zijn, ook als het even niet goed uitkomt. Als je serieus denkt dat al die 80.000 mensen supporters zijn, leef je in een droomwereld. Daar zit vreselijk veel toerisme tussen.

Als dit ook nog rondkomt heeft Barcelona aardig wat deadwood weggedaan.

Braithwaite, Pjanic, Trincao, Neto, Coutinho, Wague, Auba, Mingeuza, Rey Menaj, Jugtla zijn allen vertrokken en komen niet meer terug. Umtiti, Lenglet en Dest verhuurd. Dikke pluim voor Alemany wie had dat ooit gedacht. Volgende zomer de vier captains (Alba, Pique, Roberto & Busquets)

5 september 2022 om 20:20

De hoge salarissen is grootste probleem van Barcelona. De regels in Spanje zijn anders dan de rest van Europa. Boven op de fair play rules van de Fifa mogen je uitgaves niet hoger zijn dan een percentage van de inkomsten van een jaar eerder. Dus je kan de selectie niet versterken als je niet van overbodige spelers af kan komen. In verleden heeft Barca onvoordelige contracten met hoge lonen gesloten, ook nog met spelers op leeftijd zoals de captains. Wat mensen niet snappen is dat als je van de spelers af wilt komen en de grote crisis wilt oplossen je ze wel een beetje moet pushen naar de uitgang. Zolang wilt Barca al van bepaalde spelers als Umtitti,coutinho, Braithwaitwe en Puig. Je moet hem gewoon keihard zeggen dat speeltijd een probleem wordt en dat het beter is hun carrière elders voor te zetten. Is niet volledig gelukt. Alba, Pique, Frenkie, Memphis zijn er nog en wellicht lukt het toch niet met Pjanic. Maar toch meer dan 10 spelers (je hebt e.g Puig vergeten) toch kunnen verkopen/verhuren.

5 september 2022 om 23:31

Die regels in Spanje zijn er natuurlijk niet voor niets. Die waren er niet geweest als die Spaanse clubs er geen gigantische puinhoop van hadden gemaakt. Zo'n beetje iedere club had schulden en ze hadden bijna allemaal vage constructies met die banken daar. Tja, als die banken dan onder een soort van curatele staan bij de ECB, is het gedaan met de pret.

Overigens snappen mensen heel goed hoe het werkt. Dat wil niet zeggen dat mensen het allemaal maar prachtig moeten vinden. Maar goed, we gaan wel zien hoe dit beleid zich vordert. Barcelona is inderdaad veel deadwood kwijt, maar er kwamen een handjevol spelers die in hun eentje meer kosten dan die spelers per jaar (tot het einde van hun contract). Barcelona heeft volgend jaar gewoon een serieus probleem als ze geen kampioen worden en/of de CL niet winnen. Waar gaan die meer dan 100 miljoen euro aan verloren inkomsten vandaan halen? Niet op een speler als De Jong waar volgend jaar zeer waarschijnlijk zelfs geld bij moet.

5 september 2022 om 23:58

100 miljoen aan verloren inkomsten? Dan ben ik wel heel benieuwd hoe jij je berekening hebt gemaakt.

Zoals vaker kom je hier weer met incorrecte informatie Sirius.

6 september 2022 om 09:54

Momenteel zijn Alba en Roberto gewoon je beste backs hoor.
Verder is Busquets ook nog de beste 6 op dit moment, daar Frenkie het niet lijkt te kunnen in zijn eentje op de 6.

Overigens vind ik het wel jammer dat je Auba als deadwood ziet.
Kwam bij een zwalkend Barcelona, scoorde in 17 potten 11 doelpunten en gaf één assist. Denk niet dat je hem qua prestaties/impact als deadwood kan bestempelen.

Verder zit Barca wel nog altijd met een Lenglet (die speelt amper tot niet bij Spurs, dus benieuwd of die gekocht gaat worden) en een Umtiti (die gaat denk ik ook niemand overnemen voor dat salaris) opgescheept.

Er is goed huisgehouden. En zeker voor spelers die jij noemt. Maar er is nog een hoop werk te verrichten bij Barca.

Meest vreemde transfer van de laatste jaren . En dan een zelfde voetballer alleen 23 jaar . De andere kant op ! Wat ook geen geweldenaar was maar we l jonger .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren