Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli eist met doelpunt en assist hoofdrol op tegen Bordeaux

Laatste update:

OGC Nice heeft drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Girondins Bordeaux. Voor eigen publiek was de ploeg van trainer Lucien Favre met 2-1 te sterk voor de bezoekers. Mario Balotelli was met een gescoorde strafschop en een assist weer eens belangrijk voor de nummer drie van de Ligue 1.

Bordeaux, de nummer zes op de ranglijst, kende een droomstart in de Allianz Riviera. Al na negen minuten werd de stand op 0-1 gebracht door Gaëtan Laborde. Nog binnen het halfuur wist Nice de achterstand om te buigen in een voorsprong. Vijf minuten na de openingstreffer mocht Balotelli aanleggen vanaf elf meter, nadat Jérémy Toulalan de fout in ging in het strafschopgebied. De Italiaanse topschutter faalde niet en schoot de 1-1 tegen de touwen.

Balotelli stond na 27 minuten spelen met een assist aan de basis van de 2-1. Hij bediende Valentin Eysseric, die het thuispubliek opnieuw liet juichen. Na rust zette Bordeaux aan en hoopte het nog op de 2-2, maar Nice hield stand en blijft door de overwinning in het spoor van koploper AS Monaco. Het gat met de lijstaanvoerder bedraagt vier punten.

Mario Balotelli maakt komende zomer een transfer naar een Europese topclub

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou een Europese topclub Balotelli willen aantrekken? Inter, City, Milan en Liverpool... vier keer bewezen dat hij het niet bezit om op topniveau te presteren. Laat hem toch lekker bij Nice blijven, dat is zijn niveau.

2 april 2017 om 23:44

Zijn potentie/niveau ligt hoger, mits hij zijn houding veranderd denk ik

3 april 2017 om 00:51

Bij City heeft hij inderdaad een halfjaar echt bewezen wat ie kan, maar dat is niet genoeg.

3 april 2017 om 00:51

Bij Inter en City en Italie heeft die het gewoon laten zien hoor. Was bij Inter het beste zelfs, Speelde met volle plezier, Maakte acties in snelheid etc, Bij City ook gewoon goed maar liep het uiteindelijk niet meer met Mancini, Sinds AC Milan ging het slechter. Maar hij is nog jong en ik zie hem nog steeds graag bij Italie

3 april 2017 om 08:01

Eerste seizoenshelft van westerse seizoen Milan was het beste uit zijn carrière. Meest productieve iig.

3 april 2017 om 08:11

Ja meest productief misschien maar is daar niet goed weg gegaan. Nee vooral Balotelli bij Inter was top zoek maar is op, Was toen bijna een flank speler qua acties en snelheid dat was nog onder Mourinho, Heeft sinds die naar City ging steeds meer van die inzet ingeleverd. Hij werd lakser in zijn style etc. Die van AC Milan speelde redelijk goed en scoorde maar je zag toch dat hij niet zichzelf was hij was heel ""stif" hij hield zich vaak in etc, Bij Nice zie ik hem weer een beetje genieten van het spel

3 april 2017 om 11:37

Hij heeft het laten zien, dat zal niemand ontkennen. Maar het is geen speler voor de absolute top. Denilson was bijvoorbeeld beter dan Balotelli ooit zal zijn, maar ook hij haalde de absolute top niet ondanks al dat talent. Er is zo veel meer nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren