Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ laat publiekslieveling en broertje van Wijnaldum na seizoen gaan

Laatste update:

AZ neemt na dit seizoen afscheid van Giliano Wijnaldum. De jongere broer van PSV'er Georginio beschikt over een aflopend contract en AZ meldt op de website van de club dat deze verbintenis niet verlengd zal worden. Ook Milan Hoek, Jeffrey Ket, Robert Klaasen, Kevin Luckassen, Terell Ondaan en publiekslieveling Ali Messaoud zullen de deur van het AFAS Stadion achter zich dicht trekken.

AZ heeft met Messaoud en Wijnaldum gesproken over een verlenging van de samenwerking, maar het duo wenste sportieve garanties, die de club niet kon geven. AZ trok zodoende het contractvoorstel van middenvelder Messaoud in, terwijl linksback Wijnaldum zelf aangaf zijn heil elders te willen zoeken. Laatstgenoemde stond zondag nog in de basis tegen Heracles Almelo.

Het contract van Erik Heijblok is ook formeel opgezegd, maar AZ gaat nog met de doelman in gesprek over een nieuwe verbintenis. De Alkmaarders maken zondag bovendien bekend dat het de optie in het contract van linksback Ridgeciano Haps heeft gelicht: de negentienjarige verdediger ligt nu twee jaar langer vast bij AZ. Hij wacht nog op zijn debuut in het eerste elftal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Messouad is een goeie speler hij gaat denk ik naar NAC Breda of Roda of Groningen

Een echte Wijnaldum, die Giliano, zo te horen. Hoe wil die jongen sportieve vooruitgang vanaf AZ boeken?

31 maart 2013 om 18:29

Het zit dus in de familie..

31 maart 2013 om 18:43

Lijkt me vrij menselijk om vooruitgang in je werk te willen boeken. De vraag is echter of het reëel is. Ik denk van niet. Zou niet weten bij welke club van een grotere statuur dan AZ (uitgezonderd dit seizoen) deze jongen zou willen hebben..

31 maart 2013 om 18:52

Hij bedoelt met sportieve garanties dat hij uitzicht op meer minuten wilt hebben. Als AZ misschien aangeeft dat hij niet de eerste man is, wilt hij op zoek naar een club waar hij misschien wekelijks speelt. Dat is jezelf niet beter voelen dan de club, zoals jij suggereert, maar denken aan je eigen ontwikkeling. Ik lees nergens dat hij weg wilt omdat hij toe is aan een betere club.

Jammer dat Messaoud weggaat; ook jammer voor Wijnaldum. Maar sportieve garanties, nee, die zou ik als leiding ook niet geven. Maar ik snap niet wat Wijnaldum te klagen had; hij maakt nu toch zijn minuutjes in het eerste.

Zonde dat ze Wijnaldum laten gaan, leek toch een talentje te zijn.

Tsja, en Messaoud weet ik niet zo goed. Veel pecht natuurlijk gehad met blessures.

Wijnaldum was vandaag de beste op het veld van AZ, ik zie hem liever dan Gorter Jammer dat zijn contract niet wordt verlengd, weer een paar talenten weg...

1 april 2013 om 12:12

Wijnaldum de beste? nee echt dat was toch echt Marcellis en een goede tweede was Esteban.

on topic:
Neemt niet weg dat ik het erg jammer vind dat AZ afscheid neemt van Wijnaldum én Messaoud, twee spelers die in de ere divisie thuis horen en talent hebben.

Jammer dat Az weer een aantal ere divisie waardige spelers transfer vrij laten vertrekken.

Toch wel verassend. Talenten als Klaassen wijnaldum luckassen en Ket golden toch als de talenten voor volgend seizoen.

Ondaan is niet verassend, die was bij ajax al niet veel bijzonders.

31 maart 2013 om 19:00

Klaassen met name heeft veel pech gehad met blessures, anders had hij dit seizoen zeker meer minuten gehad.
Wat Ondaan betreft heb je gelijk. Ik snapte sowieso al niet wat AZ met deze jongen moest. Die kwam bij Ajax inderdaad al zwaar tekort.

Hoe kan je Wijnaldum laten gaan en die Gorter behouden. Ik snap het niet. Messaoed zal wel ergens bij een middenmoter tekenen, trefzekere jongen

31 maart 2013 om 18:16

Is dat echt zo moelijk om te snappen? Het contract van Wijnaldum loopt af, terwijl die van Gorter tot 2016 doorloopt.

1 april 2013 om 12:13

Maar Wijnaldum, is goedkoper en heeft meer talent. En komt ook nog eens uit eigen jeugd.

1 april 2013 om 14:02

je kunt ook verlengen met Wijnaldum en Gorter proberen te verkopen, of vind je dat moeilijk te snappen?

Nou Tedje, haal Wijnaldum dan maar gratis op, klaarstomen achter Van Aanholt als we die nog een seizoentje mogen hebben van Chelsea! Is toch linkbackje met wat potentie!

1 april 2013 om 12:14

Wijnaldum wil spelen, met Van aanholt voor zijn neus zal de voorkeur toch echt wel naar Van Aanholt gaan.

1 april 2013 om 14:01

Oh, dan zal 'ie wel niet willen, misschien als Van Aanholt vertrekt..? Alsnog zou het goed zijn aangezien Yasuda vertrekt, of kan hij niet op rechts eventueel?

nou dan kan Feyenoord rechttrekken wat men paar jaar geleden vergat te doen , Wijnaldum halen! Transfervrij en enorm veel potentie , dan heb je met Wijnaldum en Nelom 2 prima opties en kun je BMI als CV houden of (wat ik verwacht) verkopen zonder dat je met enorm gat achterblijft.

Heel jammer, sommige willen speeltijd in het eerste en dat kan Az niet garanderen. Ik geef ze maar het vertrouwen de leiding aangezien zij ze allemaal telkens aan het werk ziet.
Maar jammer vind ik het wel, vooral Ali. Wens ze alle veel succes, en laat maar zien ze het fout hadden.

31 maart 2013 om 19:08

Mooie reactie, Het is natuurlijk ook jammer want ik vond Wijnaldum & Messaoud redelijk talentvolle spelers, Zoiezo heeft AZ een heerlijke jeugdopleiding met een paar toppertjes in de jeugdelftallen maar ook in het ''2e'' spelen een paar redelijke spelers, Helaas worden de echte pareltjes vaak weggehaalt door andere Bvo's bijv Ajax of Psv of wie dan ook eigenlijk.

Wel vind ik alle lof die verbeek altijd toegezwaait krijgt mbt de jeugd de kans geven enz enz zwaar overdreven, Ik hoor vaak goeie verhalen over de jeugdopleiding van AZ maar verbeek geeft ze zelden kansen (naar mij mening) en hij blijft maar faalspelers als Rijnen opstellen dan denk ik bij mezelf van er loopt in de jeugd echt wel een minimaal gelijkwaardige spelers rond, Ook die Elm vind ik zo een 12 in een dozijn speler wat AZ zeker weten in de jeugd heeft rondlopen, Dit vind ik zeer jammer van Verbeek hij stelt echt pas jeugdspelers op als ze gewoon niet op de deur bonken maar gewoon de deur eruit slaan en zelfs dan alleen in nood zoals vorig seizoen met Maher.

31 maart 2013 om 19:15

Verbeek geeft ze idd heel weinig kans, Maher had je geeneens gezien. Het is dat er toen allemaal blessures waren, zelfde met Kolbeinn en Jonathas.
Ben toch vaak bij de A1 en Jong Az, maar begrijp het ook niet. Misschien spelen er dingen die ik niet weet, maar er loopt genoeg. Tja wij zullen er mee moeten leren leven totdat er een andere trainer komt.
Vandaar dat ik ook hoop dat ze het fout hebben.

Als Wijnaldum transfer vrij is is het misschien een optie voor Twente op LB positie.

Jammer dat Wijnaldum zijn contract niet wil verlengen - hij heeft toch al een basisplaats weten te bemachtigen bij AZ. En hij doet het echt uitstekend. Jammer, weer een AZ jeugd transfervrij weg.

31 maart 2013 om 20:34

Het is AZ dat niet verlengt, er was nog een optie voor een jaar.

31 maart 2013 om 23:16

Lees nog een keer.... Dan zie je dat de optie bij Messaoud in het contract niet wordt gelicht en dat Wijnaldum zelf aangaf zijn heil ergens anders te zoeken.

1 april 2013 om 09:01

VZ is niet helemaal goed op de hoogte. Messaoud heeft een aflopend contract dat AZ wilde verlengen. De speler zag dat niet zitten waarna de club het voorstel weer introk. Ook Wijnaldum heeft een aflopend contract, maar wat hier niet vermeld stond ( en wel in eerdere berichten op Az.nl) was dat er nog een optie was van een jaar die kon worden gelicht.

Begint eindelijk goed te spelen en gaat dan weg

Mischien Wijnaldum iets voor feyenoord? Is een talentvolle linksback en als BMI verkocht wordt heb je geen goede linksback meer, en hij is gratis...

1 april 2013 om 02:23

En Nelom kan zeker oprotten dan ;-)?

Ze hebben daar al een talentvolle back, ze hebben eerder aanvallers/super keeper/extra middenvelder nodig.

3 april 2013 om 16:51

Ik vind Nelom niet goed genoeg voor Feyenoord... Ik vind dat Wijnaldum veel meer potentie heeft dan Nelom en dus meer geld op kan leveren over 3,4 jaar!

Wijnaldum heeft nog niet veel laten zien. Zijn ego is dus groter dan zijn kwaliteiten momenteel. Sterkte!

Zullen ze een stapje terug doen? Dan is Pec Zwolle de uitgelezen kans voor hun. Zo niet dan zie ik ze moeilijk krijgen, misschien Heerenveen?

Volgend jaar met Jans erbij, en enkele gerichte goede aankopen gaat Pec zwolle gewoon weer meedraaien in de middenmoot, wat een klasse team is dat.

Persoonlijk hoop ik dat VVV kan investeren in deze twee spelers, maar dat zie ik niet gebeuren.

Clubs als Heracles, Nac, Rkc, kleine budgetten, maar over het algemeen prima voetbal kunnen Wijnaldum en Messaoud er prima bij hebben.

Jammer dat ze de kans niet krijgen bij AZ, gemiste kans dat AZ ze het vertrouwen niet kunnen geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren