Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid kopt tweemaal raak en schaart zich bij laatste acht

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zich dinsdagavond voor de kwartfinales van de Copa del Rey geplaatst. Het team van trainer Diego Simeone ontdeed zich voor eigen publiek van Valencia: 2-0. Het heenduel in Valencia was in een 1-1 gelijkspel geëindigd. Diego Godín en Raúl Garcia namen na rust de doelpunten voor hun rekening. Atlético stuit in de volgende ronde op de winnaar van het duel tussen Real Betis en Athletic Bilbao. Het eerste duel, in Zuid-Spanje, eindigde in 1-0 voor de Andalusiërs.

/

In een eerste helft met weinig hoogtepunten hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Net als in het heenduel in Mestalla probeerde Valencia als eerste het scorebord in beweging te krijgen. Dat resulteerde in acht doelpogingen voor rust, al waren er vijf van afstand. Atlético voelde zich niet op zijn gemak, had geen antwoord op de defensieve zekerheid bij los Che en had het meeste last van de continue onderbrekingen van de wedstrijd. Enkele minuuten voor rust was Thibaut Courtois belangrijk door een inzet van Juan Bernat tot hoekschop te verwerken.

Na de onderbreking kwam Atlético fel uit de startblokken en dat leverde in de 51e minuut de 1-0 op. Uit een hoekschop van Gabi kopte Godín bij de tweede paal raak, nadat doelman Vicente Guaita slecht uit zijn doel was gekomen. Luttele minuten later ontsnapte Valencia, toen een inzet van Raúl Garcia tegen de paal ging. Valencia probeerde zich terug in de wedstrijd te vechten, maar stuitte net als in Mestalla op Courtois. Hij keerde een poging van Hélder Postiga en had daarna ook een antwoord op de rebound van Michel. Het was Raúl Garcia die het duel met een rake kopbal op slot gooide, na weer een hoekschop van Gabi: 2-0. Niet veel later incasseerde Dani Parejo zijn tweede gele kaart van de wedstrijd.

Wint Atlético Madrid opnieuw de Copa del Rey?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer een clean sheet voor thibaut

14 januari 2014 om 23:38

Echt een talent. Topkeeper.

15 januari 2014 om 07:21

Echt een geweldige keeper al op zo'n jonge leeftijd, maar ik denk dat je het centrale blok van Atletico tekort doet als je zou zeggen dat ze de 0 voornamelijk door Courtois houden. :P

14 januari 2014 om 23:44

Zie ze graag kampioen worden, ze spelen met veel passie en strijdlust.

14 januari 2014 om 23:52

Atlético is ijzersterk, maar ik maak me niet meteen zorgen om het kampioenschap. Ik denk dat het uiteindelijk weer tussen Real en Barça zal gaan. Puur om het feit dat Atlético in de breedte niet sterk genoeg is om blessures op te vangen. Blessures die onvermijdelijk zullen optreden aangezien ze nog actief zijn in alledrie de competities. Tenzij Atlético plots nog een 3-tal versterkingen uit de mouw kan schudden in januari vrees ik dat ze toch zullen moeten afhaken. Zestig wedstrijden met zo'n dunne kern loopt vroeg of laat slecht af.

Geweldig. Strijdlust voetbal onder Simeone daarmee kunnen zij heel ver komen. Ook in de CL.

weer een clean sheet ja, maar het was lastige wedstrijd voor atleti.
ze zijn uiteindelijk door tenkoste van valencia.

Lijkt fifa 14 wel met die kopballen. Atletico is een team dat ik echt minimaal 1 prijs gun, met weinig gekd zo een team bouwen en zo goed presteren. Chapeau Diego.

14 januari 2014 om 23:34

Atletico zou idd zomaar eens de revelatie van de CL kunnen worden.
Ijzersterke keeper en verdediging en een heerlijk middenveld-aanval.

Ook goed voor het Spaanse voetbal dat het niet enkel om Barça en Real meer draait.

14 januari 2014 om 23:34

ik weet nog wel dat de quote van atletico eerst 60 was dat ze de cl zouden winnen, nu is ie 16 :D

Alleen Parejo speelde goed voor Valencia

14 januari 2014 om 23:36

Had meer van Feghouli verwacht.Parejo speelde degelijk.Pabon,Banega en Parejo voortaan een basisplaats inplaats van Piatti,Canales en Postiga

14 januari 2014 om 23:42

Piatti en Canales stonden niet in de basis.. En Banega is zo slecht dit seizoen

15 januari 2014 om 08:03

Ik zeg toch ook niet dat ze een. Basisplaats hadden gisteren?

Drie doelpunten over twee wedstrijden en allemaal uit corners.. Of die corner waaruit het eerste doelpunt werd gescoord terecht was gegeven weet ik nou net nog niet.. Mja, het was weer te veel beetje rondtikken. Te weinig creativiteit..

toch veel balverlies geleden atletico... soms ook de moeilijkste keuzes aan maken. het is een aantal keer voorgekomen dat er op de flank iemand vrij kwam maar ze steeds diego costa zochten.

Diego vond ik tegen barcelona tegenvallen. hoewel hij vandaag iets beter betrokken was bij het spel heb ik de indruk dat hij eerst zelf wil gaan ( het ook 90% van de keer probeert) en als dat niet lukt dat hij dan pas aflegt.

tegen barcelona kreeg hij de bal, gebruikte zijn kracht om de bal te beschermen en wou een solo tour maken. terwijl hij kon afleggen en zo de diepte in kon duiken. vandaag ook veel gezien. hij krijgt de bal het team schuift op ipv terug te tikken en weg te lopen forceerde hij zich om zijn mannetje voorbij te gaan., wat meestal leidde tot balverlies

15 januari 2014 om 12:00

haha, ongelooflijk he. meestal tijdens wedstrijden van real of barca, zie je meer fans van de andere ploeg op het topic. terwijl hun team helemaal niet speelt.

Lastige wedstrijd van Atleti, met name de eerste helft was dramatisch. Het was in deze eerste helft duidelijk te zien dat Atleti de meest creatieve speler van hen mistte, namelijk Koke. Het tempo lag te laag, er werden onvoldoende steekpasses gegeven, de bal werd eigenlijk alleen maar naar voren geramd en Valencia verdient ook een compliment dat ze telkens zo vroeg druk hadden gezet. Bij Valencia is het probleem gewoon dat het tot het 16 meter gebied redelijk gecombineerd wordt, maar dat er dan balverlies geleden wordt. De scheidsrechter was weer eens dramatisch, eerste doelpunt moest worden afgekeurd. Goed resultaat van Atleti en gelukkig zijn ze door.

14 januari 2014 om 23:38

+ valencia kon een vrije trap krijgen juist buiten het stafschopgebied door een fout van felipe luis.

hoe speelde nieuwkomer sosa?

ik hoor vaak dat atletico een mindere bank heeft. maar als er iemand van de bank opkomt dan zie je het verschil niet hoor.
cristian rodriguez,raul garcia,oliver torres,manquilio,mario suarez,insua,,villa,alderweirels...
ze zouden allemaal niet mistaan in de basiself!

14 januari 2014 om 23:46

Villa en Mario Suarez (mits fit) staan gewoon altijd in de basis hoor. Verder ben ik het wel met je eens dat de bank gewoon prima is. Raul Garcia is een supersub, Oliver is één van de grootste talenten in Spanje en Rodriguez is een gevaar met zijn snelheid.

Hoe speelde Arda heb de wedstrijd niet kunnen volgen

15 januari 2014 om 00:41

Ik zag een klein beetje van de wedstrijd en daar was ie prachtig aan het dribbelen master

Jaah het is moeilijk om te zeggen dat atlettico wint de copa del rey maar Barça is er ook en Real madrid.

Hoe speelde Diego Caosta?

Matige pot, ik had juist hoge verwachtingen ervan. Pizzi leek me een coach die wel op de aanval zou spelen, maar Atleti was gewoon defensief te ijzersterk. Maar die Courtois, sjemig wat is dat een wereldkeeper. Het zou zo mooi zijn als Barcelona hem kon aantrekken, helaas is Mourinho coach van Chelsea, dit zal dus nooit gebeuren. In deze pot viel Parejo me positief op, was al jaren een fan van hem, kende hem van de spaanse jeugdselecties. Bij Real lukte het niet, bij Getafe deed hij het aardig en gelukkig krijgt hij nu bij Valencia wat meer de kans om te spelen. Het is een jongen met aardig wat talent en potentie.

Ik geef barca en ATM meer kans om kampioen te worden dan real hoor
Als Pepe het moet gaan doen in de 70ste minuut
Om de wedstrijd te winnen is dat niet goed natuurlijk..
Zo ken ik nog paar dingen noemen waarom real niks gaat winnen dit jaar
Ik bedoel ze hebben nog geen 1 goeie wedstrijd gespeeld vind ik

Jongens dat Atletico speelt voetbal naar mijn hart.
Niet dat 200 keer de bal rond spelen voor de doelwachter (made by Ajax)
Er loopt geen kat rond in de 16,met daar achter een wereld doelwachter.
Semeone,jij bent een trentzetter en dat voetbal van achteruit dat is van vorige eeuw.

15 januari 2014 om 12:03

ligt er ook aan of die tegenstander meevoetbal of zich ingraaft.

als ik ajax of barca zie spelen, kan ik ook wel zeggen: dat rondtikken....

maar meestal ligt het toch echt aan de tegenstander die geen ruimte weggeeft waardoor je wel geduldig rond moet tikken.

atletico zie ik heel vaak de bal naar voren spelen waarna er balverlies is...

tegen barca speelden ze bij vlagen echt goed spel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren