Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético maakt ruimte voor Arias en kondigt miljoenendeal met Inter aan

Laatste update:

Na de komst van Santiago Arias heeft Atlético Madrid dinsdagavond ook het vertrek van rechtsback Sime Vrsaljko bevestigd. De Kroaat wordt verhuurd aan Internazionale, dat tevens een optie tot koop heeft bedongen. Volgens eerdere berichtgeving uit Italië betaalt Inter 6,5 miljoen euro plus 500.000 euro aan eventuele bonussen. De optie tot koop zou voor 17,5 miljoen euro gelicht kunnen worden.

Atlético meldt in een statement dat de laatste details nog afgehandeld moeten worden. Zo moet Vrsaljko nog medisch gekeurd worden in Milaan en moeten de contracten nog ondertekend worden. Vrsaljko, die afgelopen WK actief was voor zijn land en de finale bereikte, verlaat Atlético na twee seizoenen. Hij kwam in de zomer van 2016 over van Sassuolo en kwam tot 35 competitiewedstrijden namens de Madrilenen.

Vrsaljko begon zijn loopbaan in 2009 bij Dinamo Zagreb, dat de vleugelverdediger in 2013 verkocht aan Genoa. Na een seizoen stapte hij over naar Sassuolo en nu is de 41-voudig Kroatisch international dus terug in Italië. Vrsaljko zou zelf om de transfer naar Inter hebben gevraagd: hij was niet zeker van een basisplek in Spanje en Atlético liet weten te willen meewerken bij een goed bod.

Als Inter volgend jaar gebruikmaakt van de optie tot koop, dan maakt Atlético winst op Vrsaljko. De 26-jarige verdediger kwam immers voor zestien miljoen euro over van Sassuolo. Hij werd destijds al gelinkt aan Inter, terwijl Vrsaljko in 2016 ook in verband werd gebracht met Barcelona en Napoli.

Is Santiago Arias een betere rechtsback dan Sime Vrsaljko?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het eigenlijk een rare transfer. Voor Inter Milaan heel goed, maar van Atletico raar aangezien Arias niet eens zoveel beter is ofzo

31 juli 2018 om 22:32

Vrsjalko heeft zelf om de transfer gevraagd... daarom kwam Atletico ook pas op het laatste moment bij PSV voor Arias

31 juli 2018 om 23:10

Oh oké, bedankt voor de informatie

Vrsjalko binnen 💪 nu Vidal nog en Inter heeft een prachtige selectie voor het komende seizoen om zowel in de serie A als in de Champions League mooie dingen te laten zien ( ik zeg niet winnen natuurlijk😅)

Speelde wel redelijk veel in de tweede seizoenshelft voor zover ik me kan herinneren. Begon niet zo goed bij Atletico in het eerste jaar, zat vaak op de bank, maar in het tweede jaar werd ie steeds sterker. Ook echt een Atletico-speler: blijft maar doorgaan en vecht voor elke bal. Blijf deze transfer toch opmerkelijk vinden.

Zo jammer, hij was niet zo goed als Juanfran 2 of 3 seizoen geleden maar hij heeft echt geweldige kwaliteiten en ik vind het ook jammer omdat hij een echte Atletico speler is. Zijn voorzetten waren niet constant en hij had er wel eens wedstrijden tussen zitten waarin alle voorzetten de tribune invlogen, echter heeft hij toch aardig wat assists afgeleverd en zeker na zijn goede wk had ik hem nog wel een kans gegeven.

31 juli 2018 om 23:00

Ik vind dat goede WK zwaar overdreven. Heb de indruk dat iedereen hem beoordeeld op die ene assist op Perisic. Voor de rest was het vooral doelloos opkomen.

31 juli 2018 om 23:17

Hij heeft meerdere goede voorzetten gegeven en was verdedigend in mijn ogen de beste back op het wk, samen met Trippier en Meunier. Een rechtsback van echte wereldklasse als Alves of Lahm loopt niet meer rond dus Vrsaljko hoort bij de beste 10 rechtsbacks ter wereld en dat heeft hij ook op het wk bewezen.

Wederom een goeie transfer voor inter, zijn erg goed bezig en begint een behoorlijke ploeg te worden

Ik hoor het al, zodirect gaat Vrsaljko naar Barca

On: Giede transfer voor Inter, snap eigenlijk niet waarom Atletico hem weg doet. Hij speelde een erg goed WK en heeft vorig seizoen veel gespeeld bij Atletico.

Hoop dat al deze transfers Inter goed zal doen. AC Milan heeft vorig jaar (of het jaar ervoor..) ook indrukwekkende aankopen gedaan, maar dat werd toch een aardige flop. Zou mooi zijn als Inter er wel wat van weet te maken.

31 juli 2018 om 23:31

Verschil is dat de aankopen die Inter deze zomer gemaakt heeft erg doelgericht zijn. Ons grootste zwaktepunt bevond zich (al even) op de backposities, na jaren gesukkel met een Santon, D'Ambrosio, Nagatomo, etc hebben we een ervaren Asamoah gratis binnegehaald voor op links en een alsmaar sterker worden Vrsaljko - die de serie a ook kent - op rechts. Verder halen we De Vrij gratis, zoals ik al aangaf naar mijn mening samen met Skriniar potentiele wereldtop als centrale verdediging. Radja Nainggolan, 1 van de meest ondergewaardeerde middenvelders ter wereld en iemand die de serie a door en door kent, gehaald voor 25mio en Santon, zijn we daar ook meteen vanaf - met alle respect natuurlijk. Lautaro Martinez blijkt al veel meer "hedenmuziek" te zullen zijn dan toekomstmuziek. Kijk, een gap met juve blijft momenteel nog, maar met deze kern moeten we de lat voor onszelf hoger leggen en ons terug meten met Napoli en Roma. Vorig seizoen was de ambitie plaats 4. Als je't mij vraagt volgend seizoen plaats 2-3. De weg was lang, we nemen stap per stap, maar de Nerazzurri komen terug.

31 juli 2018 om 23:39

Bedankt voor je uitleg. Weet niet superveel van de problemen die er qua spelersgroep spelen/speelden bij Inter. Hoop dat ze er weer bovenop komen, heb het altijd al een mooie club gevonden. Denk dat Juve weer met 2 vingers in de neus kampioen wordt, maar voor plaats 2 komt Inter zeker in aanmerking als ik zo naar de spelersgroep kijkt. Nu het ook nog doen.. Ben benieuwd.

1 augustus 2018 om 09:35

Nonens.... @narazzurri

Milan's aankopen waren juist doelgericht! Alle aankopen waren niet te duur ingekocht en kocht dus hele grote talenten (andre silva,Kessie, ect) met de mix van gevestigde ervaren namen (Bonucci,Mussachio,Kalanic) dat het er niet helemaal uit is gekomen, is het 2e. Maar ze waren zeer gericht

Rare transfer. Niet een geweldige speler en zeker geen groeipotentieel. Heeft onder de neus van Inter gevoetbald en nu opeens halen voor max 17,5 mln? Lijkt me dat je daar prima zaken mee kunt doen voor heel veel backs die nog stappen kunnen maken.
Inter investeert ook weer in spelers die niet meer verder zullen komen en nooit meer zullen opleveren. Voor Atletico winstgevend zaakje nu ze Arias alweer binnen hebben, 11 mln lijkt me beter bedrag voor een back al zei een bekend iemand vroeger dat je diensttijd zelf moet kunnen opleiden. Maar dat zie ik steeds minder... zelfs in NL niet

31 juli 2018 om 23:29

Geen groeipotentieel? Volgens mij zit er nog behoorlijk wat rek in deze back. Afgelopen jaar ook grote stappen gemaakt.

Inter krijgt langzaam maar zeker echt een monster team. Ik hoop echt dat de Periå¡iä‡ weten te behouden. Ik hoop nog op wat versterking links achter, Dalbert is goed maar zie toch graag iemand komen met iets meer ervaring.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren