Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘AS Roma heeft Nederlander in het vizier om vertrek Huijsen op te vangen’

Laatste update:

Danilho Doekhi kan rekenen op interesse van AS Roma, zo weet Kicker. De verdediger van FC Union Berlin, die afgelopen winter ook al op de radar verscheen bij de Romeinen, moet komende zomer alsnog de gang naar Stadio Olympico maken.

Dat Roma op zoek is naar defensieve versterking komt niet geheel uit de lucht vallen. Van de bovenste tien clubs in de Serie A kreeg alleen Napoli meer tegentreffers te verwerken dit seizoen (36, tegenover 35 van Roma).

De clubleiding van i Giallorossi is dan ook naarstig op zoek naar een kwaliteitsimpuls en is daarbij uitgekomen bij Doekhi. De Nederlander staat naar verluidt open voor een volgende stap in zijn carrière.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Doekhi maakte in 2022 transfervrij de overstap van Vitesse naar Union Berlin en is sindsdien niet meer weg te denken uit de defensie bij de Duitse club. Na bijna twee volledige seizoenen staat de teller op 57 officiële wedstrijden, waarin hij 8 keer scoorde en 2 keer aangever was.

Kicker weet dat Roma contact heeft opgenomen met de entourage van Doekhi om hun interesse kenbaar te maken en een overgang te bespreken. De mandekker ligt nog tot volgend jaar zomer vast bij Union.

De zoektocht van Roma kan niet los worden gezien van de terugkeer van Dean Huijsen naar Juventus. Ook is de kans groot dat Chris Smalling vertrekt.

Huijsen wordt sinds de winterstop gehuurd van Juventus, waar hij nog een contract heeft tot medio 2028. De geboren Nederlander met Spaanse roots kwam tot dusver dertien keer in actie namens AS Roma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een leuke transfer zijn voor Doekhi zelf, alleen niet het niveau wat Roma moet nastreven. Probeer dan Buongiorno binnen te halen, om maar iets te noemen, al weet ik niet exact hoeveel ze aankomende zomer te spenderen hebben.

Daarnaast, welke Spaanse roots heeft Huijsen?

4 april 2024 om 13:08

Genoeg Spaanse roots om voor Spanje uit te komen.

4 april 2024 om 13:16

Dat hij na X-aantal jaren in Spanje gewoond te hebben betekent niet dat hij Spaanse roots heeft. Een Spaans paspoort trouwens ook niet.

4 april 2024 om 13:42

Heeft zeker een spaans paspoort. Is zelfs al uitgekomen voor jong spanje.

4 april 2024 om 13:44

Ja, dat weet ik wel. Maar dan heb je nog geen Spaanse roots.

4 april 2024 om 14:07

Letterlijk gezien betekent roots "waar je vandaan komt". Soms wordt ook meegerekend waar zijn ouders of voorouders vandaan komen. Kortom: hij heeft 0 Spaanse roots

4 april 2024 om 13:31

Woont vanaf zijn 4e of 5e al in Spanje.. genoeg spelers die voor NL uitkomen zijn ook ergens anders geboren

4 april 2024 om 20:54

Huijssen heeft inderdaad geen Spaanse roots, dat is ongelukkig en onjuist opgeschreven. Hij woont daar al vanaf een jonge leeftijd maar dat is niet wat daarmee bedoeld wordt. On: Voor Doukhi een hele mooie transfer naar de mooiste club van Italië (vind ik). Of het voor Roma een hele mooie transfer is dat moet blijken maar dat weten ze daar beter dan ik.

Weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden. Totaal andere verdediger, maar er moet wel wat gebeuren achterin.

Ben benieuwd naar de vraagprijs, met een contract voor 1 jaar zal die niet al te hoog zijn en kan je zeker een gok nemen. Doet het toch aardig bij Union.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren