Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco doet goede zaken in strijd om tweede plaats

Laatste update:

In de strijd om de tweede plaats in de Franse Ligue 1 heeft AS Monaco vrijdag drie belangrijke punten gepakt tegen Strasbourg, de nummer vijftien van de Franse competitie. In Stade de la Meinau won de ploeg van Leonardo Jardim met 1-3. Alle doelpunten vielen voor rust.

Monaco is in 2018 nog ongeslagen in de Ligue 1 en ook vrijdagavond boekte de topclub een overwinning. De bezoekers zaten al vroeg op rozen, want na vijf minuten was het Stevan Jovetic die een voorzet vanaf de rechterflank van Djibril Sibidé van dichtbij tegen de touwen kopte. Een kwartier later deed Strasbourg iets terug. De bal belandde voor de voeten van Stephane Bahoken. De aanvaller van de thuisploeg liet Monaco-doelman Danijel Subasic kansloos.

Nog voor rust stelde Monaco orde op zaken. Twee minuten na de gelijkmaker schoot Rony Lopes raak vanuit de draai, na goed voorbereidend werk van Jovetic. De bezoekers hadden de wedstrijd onder controle en wisten het krachtsverschil om te zetten in nog een doelpunt. Vijf minuten voor rust dook Fabinho op in het strafschopgebied en hij haalde verwoestend uit: 1-3. Na rust kwam de voorsprong niet meer in gevaar voor Monaco en kan het team van Jardim met drie punten in de tas terug naar huis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren