Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco ontslaat trainer en verrast met veelbesproken Spanjaard

Laatste update:

AS Monaco heeft per direct afscheid genomen van Leonardo Jardim, zo maakt de Franse club zaterdagavond bekend. De Portugese trainer wordt verantwoordelijk gehouden voor de wisselvallige resultaten, maar wordt ook geslachtofferd vanwege zijn moeilijke relatie met eigenaar Dimitri Rybolovlev. De clubleiding was achter de schermen al bezig met zijn opvolging, daar tegelijkertijd de aanstelling van Robert Moreno wordt aangekondigd.

Moreno was een maand geleden nog als bondscoach van Spanje werkzaam, maar zag zich na de kwalificatie voor het EK van volgend jaar zomer gedwongen te vertrekken. Luis Enrique ontbrak maandenlang als bondscoach vanwege de ernstige ziekte van zijn dochter. Het meisje overleed in augustus. Moreno nam in die periode de taak van bondscoach over, maar wilde die positie daarna niet meer opgeven. De uiteindelijke rentree van Luis Enrique leidde tot een conflict met tegenstrijdige versies.

Moreno heeft zich tot de zomer van 2022 aan AS Monaco verbonden, als eerste Spaanse trainer ooit van de club. De 42-jarige trainer was jarenlang de assistent van Luis Enrique: bij AS Roma, Celta de Vigo en Barcelona. Als interim-bondscoach van het nationale elftal stond hij tussen juni en november voor het eerst op eigen benen. Moreno begint volgende week bij zijn nieuwe werkgever.

Voor Jardim is het al de tweede keer dat hij wordt ontslagen bij AS Monaco. Ook in oktober 2018 diende hij te vertrekken, om vervolgens in januari van dit jaar het takenpakket van Thierry Henry over te nemen. De afdaling naar de Ligue 2 kon vorig seizoen worden afgewend, maar ook deze voetbaljaargang zijn de prestaties niet geweldig. Monaco staat weliswaar zevende, maar nummer veertien Saint-Étienne heeft slechts drie punten minder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al bizar dat jardim terug mocht/wou keren na zijn eerste ontslag. Moreno is een hele sympathieke vent die het heel goed deed in de korte periode dat hij de eindverantwoordelijkheid kreeg bij de Spaanse nationale ploeg. Monaco is en blijft een mooie club. Hopelijk kan hij er wat van maken

28 december 2019 om 22:14

Inderdaad, stel je voor je baas ontslaat je. Jaar later komt hij weer bij je aankloppen en je bent zo gek om het weer te doen. Om vervolgens wederom de laan uit gestuurd te worden. Bizar als je het mij vraagt.

28 december 2019 om 23:07

Gelukkig is Moreno het al gewend een beetje gena*id te worden door de Spaanse bond. Hopelijk staat hem nu niet hetzelfde lot te wachten

28 december 2019 om 23:50

Jardim woonde nog in Monaco en was nog werkloos, dus was het makkelijk voor hem.

Zo slecht doet monaco het toch niet momenteel? Zeker na vorig seizoen zou ik zeggen dat het prima verloopt tot nu toe. Kijk zelf geen ligue 1 dus echt oordelen kan ik natuurlijk niet, maar op het eerste oog best aparte keuze. Benieuwd hoe moreno het gaat doen. Liet spanje leuk spelen, maar het is nu wel ander niveau spelers uiteraard. Bizar trouwens dat er maar 4 punten tussen de nr 5 en de nr 14 zit.

28 december 2019 om 23:53

Ben Yedder en Fabregas zouden Jardim weg willen hebben (weet niet of het waar is). Daarnaast heeft Jardim Onyekuru naar het 2e elftal geplaatst terwijl hij deze zomer gekocht is voor ca. 13M. En hij stelt altijd Glik op, terwijl hij er niks van bakt

@psv: haal Henrichs weg bij Monaco of Thilo Kehrer bij Psg, dan heb je een stabiele back voor de komende 8 jaar.

28 december 2019 om 23:33

Is dit een troll?
Zowel Kehrer als Henrichs zijn talenten die gehaald zijn voor de lange termijn en voor veel geld.
PSV zal voor 1 van de 2 zeker 20 a 25 miljoen moeten betalen.
Dat gaat nooit gebeuren, dat geld hebben ze denk ik ook niet.

29 december 2019 om 01:28

Ik denk nog niet misschien dat Kehrer voor €25 mil mag gaan. Eerder in de regionen van €50-60 mil. Als ze al ooit besluiten afscheid te nemen want Silva is ook niet onsterfelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren